Gość: polon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 16:15 Ja odpalam OBOWIAZKOWO grilla, zakupy już zrobiłem w Biedzie-mam kaszanę, kiełbachę i zgrzewkę browca !!! Oj, będzie sie działo !!! Sąsiedzi drżyjcie - nadchodzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostrrrry Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 16:30 Cięki jesteś kolo - ja zakupiłem cztery razy po trzy czwarte brymuchy i 24 VIP-y mocne plus mięcho. Jutro będę balował cały dzień z moją nabojką i lachonami a więc ty drżyj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham i prostak Re: Co jutro robicie? IP: *.146.63.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.11, 16:32 Też kupuje w Biedzie, miąsko, kiełbaski i browiec. Grill, węgiel i muza już czekają na jutrzejszy dzionek. Kumple złaą się o 12stej w południe, to balkon nasz, grill, muza i balety, cała chata wolna. Sąsiedzi drżyjcie. Wieczorkiem maja być jakieś młode dupeczki z gimnazjum, wreszcie wakacje, będzie się działo, jutro rozpoczęcie wakacyjnego sezonu imprezowego a w weekend dobry klub i panienki oraz "dopalacze", he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 16:38 Brzmi mniam - mogę się dołączyć? Mam warunki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: Co jutro robicie? IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 16:57 Żałosne..., ja jutro spędzę z mężem cały dzień w łóżku, może ktoś się dołączy oferty ze zdjęciem proszę na mail: awodzyska8@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzion Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 17:59 wodzyska czy wodzynska?a moze ty jakas paskudna jestes??co...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święty Re: Co jutro robicie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.11, 17:59 A na procesję to nie łaska.Ja co roku zaliczałem dwie tj.przed południem centrum, po południu Kargoszyn. Chyba nie spodobało się to Wielebnym bo w tym roku zorganizowali procesje w tym samym czasie-dobre,co?Jestem rozdarty,tak ,że chyba wpadnę do was na ten balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 18:21 Na procesje trzeba isc obowiazkowo !!!! To dzien poswiecony duchowym wartosciom a nie chalniu i rozpuscie i nurzaniu sie w grzechu, do piekla rozpustnicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Co jutro robicie? IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 22:38 no to se idź - nie zabraniam - a procesja jest dobra dla moherów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Co jutro robicie? IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 23:12 Karkówka z grilla górą !!! :):) hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 23:20 Nie powiem do kościoła - ale w dzień święty święcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Co jutro robicie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 00:01 ja mam nadzieję że do pracy mi te procesyje dadzą dojechać - bo któregoś roku to ledwo umknąłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Co jutro robicie? IP: *.centertel.pl 23.06.11, 06:20 Na procesję berbeluchy nienażarte, najpierw Bogu co boskie.... Tylko piwsko i miącho i jeszcze głośno się tym chwalić. Jak świnie jak jest okazja, to ylko mordy zachlać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 07:38 Nie dziw się wpisom powyżej - a to nasz Ciechanowek właśnie...., wieś udajaca miasto - tylko nażreć się,nachlać,zaliczyć,zero wyższych potrzeb;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony1 Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 11:25 Ja już po browarku,grill dymi aż miło - dzień się zapowiada nieźle,szczegulnie że towarzycho już się zapowiedziało, jakieś laski dowiozą aby nam umilily czas i nas zrelaksowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 14:17 Jedni świętują Boże Ciało a inni frykają świńskie ciało popijając zupą z jęczmienia. niewiele ich różni od wieprzy. Dzień długi starczy czasu na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Co jutro robicie? IP: *.play-internet.pl 23.06.11, 14:25 A co cie obchodzi co kto robi u siebie w domu w swieckim kraju ? i jakim prawem ich tak nazywasz katoliczku od siedmiu bolesci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Co jutro robicie? IP: *.play-internet.pl 23.06.11, 14:27 No tak, a pojscie na procesje to potrzeba wyzsza. Dewoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 14:41 A ty co? Wojujący anarchista z przedszkola? Zrob nam przyjemnosc i wyrzuc tego zloma na ktorym piszesz do smiecia nie zatruwajac juz forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 23:12 Miłego cholesterolu bezbożnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Co jutro robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:32 cholesterol jak cholesterol ale wątroba po takich dniach............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m ale dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 13:29 to jest wątek, który jest diagnozą potrzeb i poziomu ciechanowian ... jak rany, ale dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: ale dno IP: *.tktelekom.pl 25.06.11, 13:53 Jutro niedziela.Jak będzie pogoda to uciekam na działkę,kładę sie na kocyku i nie mam zamiaru się ruszać do wieczora :))) Grill obowiązkowo:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek P. Dolce vita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 15:34 Nic dziś nie robię i to jest piękne :) normalnie dolce vita. Odpowiedz Link Zgłoś