Dodaj do ulubionych

Spis powszechny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 15:19
Za kilka dni kończy się spis powszechny. Mam pytanie czy odwiedził was już rachmistrz albo zadzwonił ankieter, oczywiście pomijam osoby które spisały się przez internet. Mieszkam w bloku i po rozmowie z sąsiadami wyszło, że rachmistrza u nas nie było. Czy w takim razie taki spis ma sens jeśli nas wszystkich nie spiszą przecież nie każdy ma dostęp do internetu albo nie chce w ten sposób podawać swoich danych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Re: Spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 16:41
      . Tak naprawdę spis powszechny to jedna wielka ściema. Do mnie przyszła Pani około 20 maja, ale ponieważ nie miałem w tym momencie czasu, powiedziałem jej, że spiszę się przez internet, wówczas nie wiedziałem, że zostałem wylosowany do rozszerzonego spisu Po zalogowaniu się w internecie rozpoczęły się problemy i po paru dniach zrezygnowałem z tej formy spisu czekając na Panią rachmistrz, króra 13.06.2011 zjawiła się przed moimi drzwiami w asyście straży miejskiej, którzy mieli posłużyć za "straszaków", Kobieta weszła do mnie do domu usiadła sobie wygodnie i zaczęła zadawać debilowate pytania, co tak naprawdę wprowadzała do systemu to jeden Pan Bóg wie, po godzinnym molestowaniu mnie i mojej rodziny powiedziałą, że zakończyła, a to co zostało jej powiedziane to już zapomniała, czekam teraz na plotki o moim domu jak było parę lat temu, kiedy to po wizycie rachmistrza w pracy dowiedziałem się jakie to skóry leżą u mnie przed kominkiem. Ciekawi mnie jedno pytanie na które miała odpowiedzieć moja żona..." ile martwych dzieci urodziła..", Czy takie pytania mieli również Państwo???
      • Gość: zasrane stringi Re: Spis powszechny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 17:06
        Totalitarny, faszystowsko-komunistyczny kraj, dziki kraj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka