Dodaj do ulubionych

Teledysk ciechanowskich raperów

IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 19:24
KarloZ C4, zawsze warto obczaić:
www.youtube.com/watch?v=WjcrmYpbjHs
Obserwuj wątek
    • Gość: Alm Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 01.07.11, 21:26
      "raperów" ...
      śmieszne to troszkę chłopaki :)
      • Gość: wedqwd Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 02:35
        Naprawde, zajebiste...

...tak bardzo chcialbym, zeby to byla prawda. Kolejna banda idiotow, ktora skonczy na kasie w Biedronce. Rap w Polsce jest nie od dzisiaj, a gramatyczne rymy byly modne 15 lat temu. Temat owijany wielokrotnie. O jakiejkolwiek dynamice nie mozna powiedziec. Jeszcze ta dziewczyna, ktora "rapuje" o zazywaniu marihuany. Parodia gatunku. Na jednym poziomie z Waszka G. Ludzie chyba nie maja za grosz inteligencji, zeby wrzucac "tworczosc" na takim "poziomie". Pozniej sie dziwia, ze ludzie krytykuja ich... Ach, jacy oni sa poszkodowani, a przez takich ludzi rap kojarzony jest z muzyka dla baranow.
      • Gość: beatka2048 Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.cdma.centertel.pl 02.07.11, 21:26
        o chryste to jest porażka dla miasta usuńcie to....
    • Gość: wtf Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 02:59
      tragedia
      • Gość: Krzychu Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 09:39
        wstyd- prosze usuńcie to...
        "raperów" hehe dobre
        a ta dziewczynka co ma glos jakby wlasnie przechodzila powazna chorobę niech spróbuje w disco bo "rap" nie jest dla niej, z resztą panowie tez niech pomysla o czyms innym...

i jeszcze jeden dobry żart -"TELEDYSK" hahahahaha
    • Gość: gosc Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 14:21
      ooo kiu**a ale porażka :) ta laska po co tam śpiewała skoro w ogóle głosu nie ma? tandeta tandeta i jeszcze raz tandeta taka sama jak cliwer :)
      • Gość: () Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 15:24
        cliver przy tym to jest mistrzostwo ;p
        "raperzy" teledysk nagrywali chyba maszynką do mielenia mięsa w dodatku mikrofon trzymali pewnie w du... to jest wręcz przykre :|
        mała rada: jeśli ktoś chce szybko zaistnieć i być poważanym to i powinien poważnie podejść do tematu, a nie zrobić coś na odpier... a później szlochać, że wszyscy krytykują ;/
        • Gość: Niuśka Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 16:05
          A dla mnie może być,nie jest to może jakieś mistrzostwo,ale kawałek i teledysk nagrany bardziej dla znajomych i właśnie dla nich,a nie żeby puścić to w dalszy eter. Ot taki lokalny patriotyzm. Ciekawe kto tak krytykuje ten ten kawałek? Wcale bym się nie zdziwiła jak by się okazało,że to ta śmieszna generacja nowych hiphopowców ala Beibery i ci z grzywkami do brwi a z tyłu długimi do ramion wyglądającymi jak panienki. I do tego koszulki PLNY:)
          • Gość: () Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 16:09
            ups... coś Ci nie wyszło, jeśli robią teledysk dla znajomych, lokalnie, to znaczy, że nie należy się przykładać i nagrywać to byle telefonem czy innym odkurzaczem? Zresztą, jeśli ktoś wrzuca to na YT to już samo w sobie jest chyba wiadome, że chce to rozpowszechnić, nagłośnić i pokazać całemu światu, więc Twój post jest totalnie zbędny i nietrafiony.
            • Gość: 911 Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 16:26
              Fakt "teledysk" porażka, tak jak i piosenka.

Recto i Cliver przy tym nagrode Grammy moga odbierac.. :))

• Gość: beefisbeef Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 17:18
                Recto, a nawet BTG byly 20 poziomow wyzej od tych (t)"raperow".
                Licze na diss Recto feat. Hemp Gru na tych traperow, bo koledzy juz sie ze mnie smieja ze jestem z Ciechanowa :/ Btw. zazdroszcze tym chlopakom, bo myslalem, ze nie da sie nagrac nic gorszego od Waszki G... Dla porownania Waszka G z ktorego sie smieje cala Polska
                www.youtube.com/watch?v=7-RSlYbakro
                Chlopaki dobrze, ze zrobiliscie teledysk, bo przynajmniej wiadomo jak wygladaja Ci "raperzy"
                • Gość: PAP Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 04.07.11, 16:10
                  PISZESZ O RECTO.....HMMM....TERAZ NAGRYWAJA Z HG,I MAJA SIE ZA WIELKICH RAPEROW.A JUZ PEWNIE NIKT NIE PAMIETA JAK DISS NA PEJE I INNYCH NAGRALI.TYLKO ONI PEWNIE O TYM NIE WIEDZA
              • Gość: lola Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 06.09.11, 17:54
                Dziewczyna porazka. spiewac nie umie nic a nic.
          • Gość: oj Niuska Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 18:59
            I tu zawitalas? Co Cie tak przypililo z tym wygladem? I co to Bieber?
    • Gość: ciechan Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 17:31
      Porażka, żenada, parodja delikatnie opisując w słowa. Koleś śpiewający w przyciemnianych okularach i bujający się po deptaku na Warszawskiej założył chyba je żeby nikt go nie rozpoznał i nie wyśmiał na ulicy .Prawdziwe dno. Banda małych ludków, którzy teraz muszą uważać żeby rodzice nie obejrzeli tego "teledysku" bo będą mieć szlaban na telewizor i kompa za wycie o paleniu blantów i pisaniu po murach farbkami MTK-czytaj: milicjantów to koleżka.
      • Gość: Niuśka Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 18:56
        To jak nagrywają teledysk to nie mogą sobie na YT wrzucić? Właśnie dla znajomych.
        • Gość: () Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 19:20
          Niuśka nie wiesz chyba do czego służy YT, nie będę Ci tego wyjaśniał, a jeśli tylko znajomi by to oglądali, to nie było by takich komentów pod filmem jak są xD
    • Gość: glock Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 20:22
      Ogólnie polski hip-hop jest do bani, ale szacunek dla tych którzy coś tworzą dla siebie dla znajomych, to są chwile do których do końca życia będzie się mile wspominać
      • Gość: Alka Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.play-internet.pl 02.07.11, 20:30
        Chłopaki! Dla mnie bomba! Nie przejmujcie się tymi wszystkimi wpisami. Jeszcze pewnie długa droga przed Wami ale życzę Wam wytrwałości w dążeniu do celu. Powodzenia i czekam na kolejne klipy o naszym mieście. Pozdrawiam, Alka :-)
        • Gość: qwerty Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 20:50
          Nie jest to nagrane na jakimś mega wysokim poziomie no ale przecież wiadomo że od czegoś trzeba zacząć. Mają zajawkę to niech to robią a z czasem będzie coraz lepiej. Pozdro
          • Gość: Krzychu Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.play-internet.pl 02.07.11, 21:45
            Z tego co widze to ani lepiej ani gorzej juz byc nie moze... tragedia
        • Gość: ralf Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 16:42
          proponuje www.milanos.pl/vid-46920-Cos-wiecej-niz-piosenka.html
    • Gość: glock Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 21:45
      www.youtube.com/watch?v=kl6jwab3HWk&feature=related
      Klasyka..!!!!!!
      • Gość: marian Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 22:01
        masz rację tylko brakuje brązowej pasty do butów na ryju :)
        • Gość: glock Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 22:17
          Lepsza brązowa pasta niz dać na imię synowi Marian
    • Gość: glock Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 22:45
      the best
      www.youtube.com/watch?v=OZ6LA63TFJk&feature=relmfu
    • Gość: janusz Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:54
      Teraz wystarczy ich spisać i wiadomo kto zaśmieca deptak.
      • Gość: wedqwd Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 02:40
        Lepiej miec na imie Marian i przynajmniej iq o wartosci 100, niz miec mega przefajne imie i miec iq 60.
        • Gość: Alm Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 03.07.11, 08:31
          ...się uśmiałem:)

Klip promujący 2 solowy album ( nie legal) ciechanowskiego rapera pt. KarloZ C4 - Niechciane Dźwięki (2011). dobrze powiedziane....NIECHCIANE DŹWIĘKI ...

Co za gniot :/
          • Gość: q Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 08:50
            DOBRE
            !!

Ale jaja :)
    • Gość: mahmed Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 10:07
      BTG rządzi !!!
      • Gość: marian Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 15:43
        ale z ciebie "geniusz" kolego, ja się podpisuję wymyślonym imieniem a ty to łykasz jak młody pelikan! hahahaha
        a tych pożal się boże "raperów" to aż szkoda słuchać! ludzie! nie oglądajcie tego bo stracicie tylko 4 minuty i 26 z życia
        • Gość: piotrek Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 15:48
          zmusiłem się i poświęciłem 4:26 min. swojego życia .. NA MARNE!!
          Gorszego dziadostwa nie syszałem i nie widziałem!! Nie wiem jaki jest przekaz bo chyba macie wadę wymowy (logopeda się kłania)
          Zgrywacie wielkich cwaniaków, gangsterów a wyglądacie jak przedszkolaki (czapeczki z daszkiem, zafajdane spodenki i gil w nosie)
          śmieszni jesteście
          • Gość: hmm5 Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 16:33
            bueheheheh
            • Gość: M. Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 03.07.11, 20:08

No ale co ?:)Baśka też siała wiochę i u SZYMONA była ?Była !!:))
    • Gość: aleksandrówka Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 13:30
      No tak i znowu mnie nic nie zdziwiło....kolejne narzekania mieszkańców Ciechanowa. Aż żal mi się robi czytając te wszystkie krytyczne komentarze. Jak się nic nie robi - źle, jak się zrobi- też nie dobrze. Młodzież przynajmniej ma zapał i chce cos robić. Nie sa profesjonalistami, tak jak i WY. Więc nie krytykujcie, bo sami byście lepiej nie zrobili. Najłatwiej jest się śmiać z kogoś i szydzić. Wstyd mi za mieszkańców Ciechanowa, że tak ostro krytycznie podchodzą do pomysłu młodych. większość mieszkańcw Ciechanowa odcina się od miasta, narzeka i ucieka stad. dobrze, że chociaż Ci młodzi identyfikują się z naszym Ciechanowem. gratuluje pomysłu, zapału. dobra robota.
      • Gość: HIP-HOP Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 15:39
        Moim zdaniem, jeżeli już coś się robi to wypadałoby się postarać. Albo nie słuchali się po nagraniu zwrotek, albo im to po prostu pasowało, czyli jest to partactwo. Wystarczyłoby się trochę postarać.Jakikolwiek przekaz by to nie był, dla kogokolwiek by nie był ten kawałek, przy nagrywaniu drugiej płyty można zrobić jakiś prosty mix w domu.
    • Gość: HD Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: 213.199.253.* 04.07.11, 17:00
      Ta muzyka jeśli to można nazwać muzyką sama w sobie jest chora.
      I nie ważne kto ją wykonuje i o jakim mieście jest mowa w tekście.
      Tekst zazwyczaj jest o jednym o narzekaniu na życie bo pracować się nie chce.
      Ładna promocja miasta nie ma co wystarczy posłuchać tekstu
      No ale chłopaki są z tąd.. Tragedia! grajcie już lepiej Disco Polo
      • Gość: :) Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 17:20
        To nie narzekanie tylko bunt. A ty dalej bujaj zapie...ć jak szczur w fabryce czy tam korporacji:)
        • Gość: M. Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 04.07.11, 18:45
          Bunt powiadasz :D
          Ja myślę,że gdyby chłopaki brali przykład,i też poszli zapier*** to chociaż by było ich stać na spray ...
          Z tego buntu raczej nie wyżyją ...
          • Gość: budyyn Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 22:14
            przestańcie narzekać chociaż jest się z czego pośmiać :D
            • Gość: rap Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.11, 23:16
              jaka tragedia... jezeli autorzy tego g.owna to czytaja albo ich znajomi to usuncie to szybciutko, moze jest szansa ze jeszcze wszyscy tego nie widzieli. wstyd wstyd wstyd
        • Gość: czerwony Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 00:48
          prawo do buntu to mają ludzie, których system nie przerasta. nie myl buntu z nieudacznictwem.
      • Gość: wykop Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 23:24
        Może i trollujesz, ale jesteś pacanem, jeśli na prawdę tak uważasz. Mógłbym Ci napisać, żebyś zagłębił się w tę tematykę, ale pewnie Twoją odpowiedzią będzie, że to gó... i tak nie warto, że dla złodziei, leni itd. Polecam przesłuchać chociażby Sokół&Marysia Starosta- Czysta Brudna Prawda.
        • Gość: rap Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.11, 00:01
          znalazlem chyba autora tekstu...
          www.youtube.com/watch?v=gYYoczm7Doc&feature=related
          • Gość: piotrek Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 01:17
            Wiadomo moze co dzieje sie z Recto? Chlopaki jednak nagrywali calkiem fajne kawalki
          • Gość: piotrek Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 01:17
            Wiadomo moze co dzieje sie z Recto? Chlopaki jednak nagrywali calkiem fajne kawalki.
            • Gość: ha! Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 05.07.11, 10:25
              wez mnie nie rozsmieszaj z recto....
              • Gość: Ja Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 05.07.11, 12:35
                Jak dla mnie to już ten ''teledysk'' ciechanowskich ''raperów'' jest lepszy :) :) :)

www.youtube.com/watch?v=FjASY4UU40g&NR=1
                • Gość: ciechanowianka Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: 213.199.253.* 05.07.11, 12:49
                  Głosy do kitu, słowa też, ale podkład fajowy :)

A ten facet z 2:11 gadający przez tela... niezłe ciacho :D mmmrrr.... On mógłby śpiewać. Ma niezłą prezencję ;)
                  • Gość: kargoszyn Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 21:10
                    Sopelek mordeczko pozdroweczki!!
    • Gość: Gość Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 13:27
      lepsze od recto,no i wiadomo teraz kto wypisuje pazurem po blokach.
      • Gość: ... Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 13:43
        Nie no, porażka, aż wstyd że to nasi...

www.myspace.com/sidzejmc porównajcie, Ci znacznie lepsi, chociaż młodziaki jeszcze ;]
        • Gość: ja Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 06.07.11, 13:51

www.myspace.com/moynastic/music TEGO SOBIE POSLUCHAJCIE
          • Gość: Alm Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.tktelekom.pl 06.07.11, 16:35
            WTF?
            • Gość: oczko Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 14:26
              Po co zaraz krytykowac. Sympatyczni młodzi ludzie chcący coś zrobic. Popieram. Od czegoś trzeba zacząc. Tak trzymac:) powodzenia.
    • Gość: qwerty Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 17:56
      najlepiej siedziec za kompem i oceniac z kijem w dupie, oni przynajmniej cos robia DLA SAMYCH SIEBIE chociazby, a nie siedza i z zazdrosci zastanawiaja sie komu by tu obsmarowac tylek. Ehhh ale ludzie sa chamscy i zawistni....
      CWANIAKI W NECIE CIPY W SWIECIE i tyle;)))
      wiadomo, to nie jest jakies doskonale i mega super, ale szacunek za chęci ;) dobra robota!
    • Gość: Agata Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 14:18
      Włączyłam ten ,,,,teledysk'''' i pomyślałam,że skoro zmarnowałam 4 minuty i 26 sekund swojego cennego czasu na tego gniota to poświęcę też trochę na przeczytanie komentarzy pod tym tematem.Muszę stwierdzić,że jestem mile zaskoczona.Dobrze,że mieszkańcy Ciechanowa potrafią jeszcze zachować dobry gust muzyczny.
    • Gość: :) Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 19:29
      :)
      • Gość: ców-ml Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 16:28
        www.youtube.com/watch?v=XCfwBuAff1
        A tak to robią w mławie
        • Gość: Czesław Śpiewa Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 21:56
          porażka
          to sa raperzy we
    • Gość: RapFan Re: Teledysk ciechanowskich raperów IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.11, 15:40
      No i jak tam losy naszych raperów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka