Dodaj do ulubionych

Zróbmy Doping na Jurandzie

IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 09:17
Witam byłem na inauguracji ekstraklasy w naszym mieście.I zaskoczyło mnie to co działo się przez większość meczu gdzie20tu kibiców Nielby Wągrowiec przez cały mecz było głośniejszych od reszty hali...W niedzielę przyjeżdża mistrz Polski z co najmniej setką kibiców dlatego też postarajmy się dopingować chłopaków tak aby czuli się że grają u siebie a nie na wyjeżdzie..Początek niedziela godzina20ta..
Obserwuj wątek
    • Gość: Kalkulator Re: Zróbmy Doping na Jurandzie IP: *.multimo.pl 08.09.11, 18:55
      Zgadzam się w 100 %
      • Gość: Wojtek P. Re: Zróbmy Doping na Jurandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 19:00
        Chętnie, chętnie, okazja super, żeby się pokazać na plus. Zachęcajcie ludzi, żeby przyszli i pokazali, że Ciechanów potrafi!
        • Gość: kibic Re: Zróbmy Doping na Jurandzie IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 20:21
          Mam nadzieję że taka informacja w necie coś pomoże...Jakby nie było Płock to mistrz Polski uczestnik ligi mistrzów do tego transmisja w polsat sport a więc do dzieła nie żałujcie gardeł
          • Gość: z Re: Zróbmy Doping na Jurandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 00:33
            popieram i podbijam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka