Gość: OO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.11, 08:45 Ktoś, coś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 08:55 tiko i fiat siena.. kierowca tiko w ciezkim stanie, pasazer w jeszcze gorszym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 11:38 siena wyprzedzała tiko i zawadziła o nie. strasznie to wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 11:45 kierowca tika " Jawa", jego stan jest stabilny, a pasażer- walczą o jego życie. dobrze, że pasów nie zapięli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.205.33.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.11, 11:48 Czy tikiem jechali młodzi ludzie? O której godzinie był ten wypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 12:07 wypadek był 5-6 rano.. w tiko jechało dwóch w wieku mniej wiecej 30 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 15:08 gość napisał(a): > Czy tikiem jechali młodzi ludzie? O której godzinie był ten wypadek? tak do pracy jechali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.146.168.52.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.11, 22:02 To pracownicy firmy AKPO. Bartek! Jawka! Musicie żyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 22:14 żyją i będzie dobrze! trzeba w to wierzyć. walczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. [...] IP: *.tktelekom.pl 09.09.11, 22:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ja pie... Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 22:56 M.!!!! Zastanow sie co napisalas!!!! "prawdopodobnie jeżeli z tego wyjdzie to i tak będzie warzywem." Kur... Postaw sie na miejscu rodziny ktora byc moze to czyta.. W swietle tego co zes pie...ela reszta Twojego postu jest co najmniej falszywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.tktelekom.pl 09.09.11, 23:05 Tak na pewno rodzina w tej sytuacji nie ma nic innego do roboty,tylko siedzieć na forum... :/ A co do wypowiedzi,taka jest prawda i niestety trzeba się z tym pogodzić... Szkoda mi tego chłopaka,ale po co ukrywać jego stan... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 23:12 Puknij sie w ten pusty leb. Rozstrzasanie na forum stanu chlopaka uwazasz za normalne??? Jeszcze raz - wez duzy rozbieg i palnij w mur. Wracajac do sasiadki pielegniarki - z tego co wiem sluzba zdrowia nie udziela info o stanie zdrowia pacjentow osobom postronnym?? Tak wiec uwazaj - bo sasiadce zaszkodzisz jak ktos chcialby podrazyc.. Dotarlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coreczka Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 23:36 Nie przejmujcie się M., bo sądząc po składni i ilości emotek jest to dziecko w przedziale 12-16 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 23:55 Obaj są w krytycznym stanie. Proszę w imieniu obu rodzin, módlcie się za nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 23:59 Tak tak, pracownicy ojomu strzega informacji jak w ABW. Ludzie, co w tym dziwnego, ze ktos tak powiedzial ? a jesli ktorys z Was jest jego rodzina to wylaczcie emocje, moze warto spojrzec prawdzie w oczy, oczywiscie mam nadzieje ze informacje sa falszywe, przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EW Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.cnow.pl 10.09.11, 00:12 W takiej chwili nie da się wyłączyć emocji. Widać ani życie ani zdrowie nikogo z Twoich bliskich nie było nigdy zagrożone, bo wiedziałbyć coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajka05012 Re: Wypadek w Bieńkach 10.09.11, 00:59 Bardzo mi żal tych młodych ludzi. Byłam rano na pogotowiu ze swoim ojcem jak ich przywieźli.Widok straszny. Ale i tak najgorsze są głupie rozmowy ludzi którzy akurat wtedy byli w poczekalni. ''ze dawcy narządów,że doigrali się...ze tylko scigaja sie motorami gowniarze'' Znieczulica po prostu. Nie znam szczegółów tego wypadku i w życiu bym nie osądzała tych ludzi,a ''opinia publiczna'' i tak już wydała wyrok. Szok po prostu! Rodzina zjawiła się od razu a te stare za przeproszeniem babcie wciąż snuły swoje domysły i insynuacje przy nich!!!! To jest gorsze od tego,co tutaj piszą niektóre ''oszołomy'' Jestem pełna nadziei,że Ci młodzi ludzie wyzdrowieją i modlę się za nich z całego serca. i oby w tym temacie nie było już glupich tekstów,bo na pewno Rodzina,może nie najbliższa,ale to czyta i dajcie im w spokoju czekać na dobre wieści,bo na pewno takie będą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 05:36 to nie żadni dawcy narządów to normalni ludzie jechali rano do pracy tak jak wszyscy zarabiać pieniądze na rodzinę płacić na zus żeby taki jeden debil z drugim mógł iść z bólem paluszka na pogotowie jak bym był na tym pogotowiu to bym chyba ich zaj....ał byłem przy wypadku widziałem w jakim byli stanie więc lepiej poczekać niż snuć domysły co do pielęgniarki sąsiadki to zamknij mordę i sieć na dupie was żadna tragedia nie wzrusza czekacie żeby dostać w łapę parę złotych za podanie szklanki wody choremu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blo Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 08:12 brawo stary masz racje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolego z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: 213.199.253.* 14.09.11, 20:29 Jestem pielęgniarką i uważam, że przesadzasz z twierdzeniem, że czekamy tylko na łapówki. Jesteś teoretycznie anonimowy i możesz pieprzyć takie rzeczy na tym posranym forum...szanuj innych, ich pracę... Ciechanów to małe miasto, aż roi się od różnych plotek na temat tego wypadku i jak nie trudno się domyślić są dalekie od prawdy...Prawdę znają nieliczni, rodzina, przyjaciele...Ja osobiście bardzo współczuję i trzymam kciuki za chłopaków, zwłaszcza, że jak głoszą plotki są młodymi ojcami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:01 co ty mówisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fygus Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:17 Ktoś wie jak z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarka Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.09.11, 09:30 Bardzo mi przykro,że tak się stało.My pielęgniarki nie jesteśmy znieczulone,mylicie się i to bardzo.Takie właśnie jak ,,sąsiadka pielęgniarka,,to zakały naszego zawodu.Widziałam tego chłopca i wiem w jakim jest stanie.Zaczynając prace jesteśmyzobowiązane do utrzymywania tajemnicy co do danych osobowych pacjenta,jego stanu.Co to za stwierdzenie,że w najlepszym wypadku będzie rośliną,warzywem?JaTĄ PANIĄ PIELĘGNIARKĘ pociągneła bym do odpowiedzialności zawodowej.Plotkary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 10:22 Taką gadką robimy przykrość rodzinie za co przepraszam ja po prostu nie mogę przestać myśleć o tym co się stało bardzo jest mi szkoda i Bartka i Javki nie zasłużyli na tyle cierpienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 10:23 bardzo mi szkoda i bartka i jego rodziny modlmy sie wszyscy za niego on musi zyc dla kamilka ten malutki ludek musi miec tate bo bez niego jest ciezko.... walcz bartek nie poddawaj sie jestes silnym facetem nie jedno przezyles i z tego tez wyjdziesz a ty kasiu trzymaj sie musi byc dobrze i nie dopuszczaj nawet innej mysli do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 10:37 na głupotę nie ma leku trzeba było się nie wygłupiać na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 10:40 "cc" ty jestes jakis chory na mozg jak ty mozesz tak mowic niech twoj syn czy corka czy zona czy maz rozwala sie na drodze beda walczyli o zycie a ja ci powiem trudno niech umieraja jak popelnili blad wez sie zastanow troche ale ci polacy to okrutny narod wstyd mi przyznac ze jestem obywatelka tego zasranego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 11:19 co on mógł zrobić baranie jak był pasażerem idioci nie mają prawa głosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 11:32 moim zdanie kochani moi debile ktorzy sa bezduszni czy byl pasazerem czy byl kierowca kazdy ma prawo do bledu jestesmy tylko ludzmi ale jak ktos nie ma serca i nie zaluje zycia drugiego czlowieka to zycze mu zeby sam przezyl taka krzywde i zobaczymy wtedy jaki madry bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.11, 11:50 ludzie, ktorzy wypisuja takie głupoty są bezczelni i bez serca, nie chcelibyście przezyc tego co przezywa teraz rodzina !! i nie gadajcie głupot skoro nawet nie wiecie jak doszło do tego wypadku !!! Kasiu całym sercem jestem z Toba, trzymaj sie, wiem, ze jesteś silna. Bede modlic sie i trzymac kciuki za Bartka. Wszystko bedzie dobrze na pewno, MUSI BYC !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 10:56 czy ktos wie jaki jest s6tan bartka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 12:35 Bartek jest w fatalnym stanie.. zero reakcji.. :( módlcie się za niego i za drugiego poszkodowanego!! a ten, który spowodował ten wypadek niech się odważy chociaż przeprosić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 12:54 a czy ktos wie cos wiecej jak z nim dzis modlmy sie:( a co z kregoslupem wazne ze walczy nie poddal sie moze jego organizm to wytrzyma daj boze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 13:08 Bartek jest w śpiączce.. Nie ma odruchów. Lekarze kazali się przygotować na najgorsze , ale mamy nadzieję że z tego wyjdzie, że wszystko będzie dobrze. Ma żonę, synka i nie może ich zostawić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 13:11 bardzo dobrze go znam bardzo dobrze znam kasie i jest mi bardzo zal sama przezylam taka tragedie i wiem co znaczy wychowywac dziecko bez ojca :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 13:15 Jestem rodziną Bartka i to, co tu piszecie mnie po prostu dołuje. Wypadek nie był winą Bartka i Jawy!!!! Zawinił kierujący drugim samochodem. Poza tym skąd ludzie wiedzą o stanie Bartka, o tym że ma być rośliną? Nawet my nie mamy takich informacji więc trochę to dziwne. Dajcie sobie na luz z takim gadaniem od rzeczy, bo zdrowia mu tym nie przywrócicie a tylko zamieszanie robicie. Jest jak jest, napewno będzie ciężko, ale walczymy. I zamiast pisać tutaj to się za nich pomódlcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 13:27 wytrzyma napewno kasia badz przy nim daj mu sily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigant79 Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 13:47 jestem kolega chlopakow z akpo dobrze ich znam i wszyscy mamy nadzieje ze bedzie wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 19:41 potrzebna jest KREW!!!!!!!!! dla Jawki i to pilnie kto go zna i chce pomóc NIECH W PONIEDZIAŁEK ZGŁOSI SIĘ DO SZPITALA W CIECHANOWIE samo biadolenie na forum nie wystarczy a podali mu ostatnią działkę więcej nie dadzą a będzie potrzeba jeszcze sporo krwi on walczy o życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt ważny. Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.cdma.centertel.pl 10.09.11, 19:46 jaka grupa krwi jest potrzebna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.centertel.pl 10.09.11, 20:16 co z bartkiem?? jak sie trzyma kasia wie ktos ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 20:56 Nie ważnie jaka grupa krwi. Przyjmują każdą, a później wymieniają ją na taką jaka jest potrzebna. Więc każdy zdrowy człowiek może jak najbardziej oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 21:10 Ja już zebrałem sporą grupę znajomych i w poniedziałek będziemy oddawać krew. Tylko wydaje mi się, że trzeba podać nazwisko dla kogo krew ma być przeznaczona, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 07:11 dla Piotra Jaworskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 09:29 w poniedziałek od 8,oo otwarty jest punkt krwiodawstwa w holu głównym (za sklepikiem przed schodami) nie ważna jest grupa krwi, ważne żeby powiedzieć że to dla Piotra Jaworskiego. Lekarz powiedział ze najbliższe 72 godz. zaważą na jego życiu. Jeśli krwi do transfuzji będzie za mało jego płuca zaczną obumierać i nie ma szans na przeżycie. Sprawa jest na prawdę poważna, Bardzo poważna !!!!! W imieniu Piotrka rodziny i wszystkich którzy go znają bardzo proszę o pomoc. To nic nie kosztuje a uratuje mu życie! Zbierajcie jak najwięcej ludzi liczy się każda kropla krwi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.11, 10:40 Oddałem krew tydzień temu, oddaję systematycznie. Teraz nie mogę, za mało czasu minęło. Znam chłopaka i chciałbym pomóc ale ode mnie nie wezmą tera. Proszę Was, idźcie. To nic nie boli. Babeczki tam są spoko, zrobią Wam badania. Krew Oddaję się jakieś 5 minut. tylko trochę czasu zajmuje przygotowanie. Proszę, idźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kathi73 Re: Wypadek w Bieńkach 11.09.11, 10:53 Jestem siostra Piotra. Chcialabym podziekowac Wam wszystkim. Stan Piotra niestety sie pogorszyl, ale nie tracimy nadzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 11:05 .....nie znam ani jednej strony ani drugiej i napisze tak zawsze trzeba mieć nadzieję sama przeżyłam okropny wypadek i jestem na tym świecie do dziś mam problemy z poruszaniem się ale żyje i to jest najważniejsze nie tracicie nadziei bo obydwaj poszkodowani czują waszą obecność i to ich trzyma przy życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 11:16 Trzeba mieć nadzieję, nie można się poddać. To silni faceci, przecież są jeszcze młodzi! Mają dzieci, żony, muszą walczyć! Trzymam kciuki i modlę się za nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.11, 14:52 A ja jestem dobrej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 12.09.11, 17:59 Czy udało się zebrać wystarczającą ilość krwi dla Jawki? Ja będę jutro w punkcie krwiodawstwa i mam nadzieję, że się przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 18:13 zebraliśmy ok. 18 litrów krwi każda kropla się przyda stan Javki jest ciężki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.11, 18:15 Wyjdzie z tego. Nie widzę tego inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 12.09.11, 18:21 A dla Bartka krew nie jest potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 19:09 Potrzebna jest krew dla Bartka. Jeśli ktoś może jutro to niech odda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 21:54 jutro ( 13 09 2011 ) od 8.oo zaczynamy zbiórkę krwi dla Bartka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EJ Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 07:56 Ja byłam wczoraj i dziś niestety nie mogę:( Proszę Was, idźcie. To nic nie boli !!! Każda kropelka się liczy. MOŻE KIEDYŚ TY BĘDZIESZ POTRZEBOWAŁ POMOCY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 11:26 do której godziny mozna oddawac krew bo ja obecnie jestem w pracy ;/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 11:51 OD 7,30 DO 13,30 JEST REJESTRACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
bodziar Re: Wypadek w Bieńkach 13.09.11, 21:51 Jaki jest stan Piotrka?Czy jest jeszcze potrzebna krew? Odpowiedz Link Zgłoś
kathi73 Re: Wypadek w Bieńkach 14.09.11, 11:15 Piotrka stan jest bardzo krytyczny. Narazie nie da sie nic zrobic, trzeba czekac i modlic sie, lekarze nie moga podjac dalszych operacji ze wzgledu na niestabilnosc, serce i pluca nie wytrzymalyby tego wysilku. Nie udaje sie zbic temperatury. Piotr jest caly czas w spiaczce i walczy. Chwilowo krew nie bedzie potrzebna, dziekuje wszystkim krwiodawcom za oddanie,to milo, ze znalazlo sie tyle ludzi, ktorzy wsparli nas w tej tragedii. Narazie to wystarczy. Dopiero za jakies 2-a , 3-y miesiace lekarze zaczna rekonstuowac zebra, skladac kosci, operowac barki. Wtedy znow bedzie potrzebna krew , ale mysle , ze teraz Bartkowi sie bardziej przyda. Jeszcze raz dziekujemy i pozdrawiam wszystkich dla ktorych Piotr jest wazny Odpowiedz Link Zgłoś
eciechanow.pl Re: Wypadek w Bieńkach 14.09.11, 11:38 Do kathi73 Witam Jakby była potrzeba rozgłoszenia akcji zbierania krwi lub innej akcji dla osób poszkodowanych w tym wypadku prosimy śmiało pisać na adres redakcja@eciechanow.pl , Z chęcią pomożemy. Trzymamy mocno kciuki aby wszystko zakończyło się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kathi73 Re: Wypadek w Bieńkach 14.09.11, 11:55 Dziekuje w imieniu rodziny i Piotra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 20:00 Wszyscy mamy nadzieję, że będzie dobrze. Czy ktoś ma informację na temat Bartka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.11, 20:58 Stan Bartka powoli się stabilizuje. Jutro będzie miał operację, będzie miał składaną szczękę. Ciągle jest w śpiączce, ale nas słyszy, rusza nogą, ręką i otwiera oko. Modlimy się o jego zdrowie i mamy nadzieję, że niedługo wróci do domku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 21:36 Ania! To dobra wiadomość, że reaguje na Wasze głosy. Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 22:25 Chłopaki dadzą radę!!!mają dla kogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.tkk.pl 17.09.11, 22:06 Witam nie wiecie czy stan zdrowia poszkodowanych się poprawił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawca Krwi Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 18.09.11, 23:59 Jak z chłopakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.xdsl.centertel.pl 19.09.11, 10:29 poprawia się:) chłopaki młode,silne dadzą radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggfd Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 05:45 Czy coś wiadomo o stanie chłopaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzymam kciuki Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 19.09.11, 12:02 a czy chlopaki sie obudzili?? wiadomo cos?? nie ma juz zagrozenia zycia?? jak bartek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 15:10 Napiszcie jeśli ktoś coś wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka z pracy Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 15:23 Wolałabym, żeby wypowiedziały się rodziny ale z informacji, które posiadamy stan zarówno Piotrka jak i Bartka zdecydowanie się poprawia. Trzymamy kciuki i czekamy na ich powrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 20.09.11, 21:04 Nareszcie dobra wiadomość! Wytrwałości w rehabilitacji i szybkiego powrotu do pełni zdrowia chłopaki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 07:05 Bartek powoli dochodzi do siebie, zaczyna mówić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.play-internet.pl 24.09.11, 21:33 ...obserwuje wątek...pisałam o swoim wypadku i pragnęłam ,aby chlopacy dostali szanse taką jak ja-szanse na życie...i bardzo mnie cieszy ,że ich stan się poprawia...rodzinę proszę o przekazanie chłopakom życzeń powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
kathi73 Re: Wypadek w Bieńkach 01.10.11, 18:43 Piotrek wyszedl na prosta, moze juz mowic, niedlugo beda mu skladac reke. Przezyl cud, a my z nim. Dziekujemy za wsparcie, zainteresowanie i Wasze modlitwy. Moim prywatnym zdaniem wlasnie to uratowalo mu zycie. Nie pomijam w zadnym razie zdolnosci lekarzy warszawskich, mam tylko zal ( lagodnie napisane!) do szpitala ciechanowskiego . Chcialabym dodac, ze niektorych rzeczy nie da sie tu napisac ze wzgledu na fakt, ze rowniez zainteresowane dzieci to czytaja. Dlatego rodziny staraja sie bardzo oglednie informowac. Nie zmienia to jednak naszej wdziecznosci dla Was wszystkich, szczegolne podziekowania dla wszystkich, ktorzy oddali krew. Zostaniecie na zawsze w naszych sercach. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Wypadek w Bieńkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 07:37 Dziś rano był kolejny wypadek, tuż za Bieńkami w kierunku Ciechanowa. Widziałam tylko nieźle skasowane zielone uno. Czy ktoś wie coś więcej? Co z kierowcą i pasażerami jeśli byli? Odpowiedz Link Zgłoś