IP: *.204.9.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.09.11, 07:37
sonda.hanzo.pl/sondy,131976,rGq7.html
Ciekawa sonda, niemożliwa do zmanipulowania. Założona przez wyznawcę kaczyzmu, który myślał, że na tym forum wszystkie rozsądne, czyli sceptyczne wobec sekty pisowskiej posty wychodzą spod klawiatury E.B., bo sam pisze pod setką nicków. I jednocześnie sądzi, że wyznawców kaczyzmu jest tu cały legion. No to warto sprawdzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarosław K. Re: sondaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 10:44
      Ale głupi ten Mój tutejszy Goebels. Taka wtopa!
    • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: sondaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:09
      Sondaż pod powyższym linkiem nie musi oznaczać, że wiadomo kto ma na forum odnieść druzgocące zwycięstwo.

Zastanawia mnie po co głosujecie na SLD czy RPP skoro to będą przystawki dla PO.
      Po co głosujecie na pomocnika skoro lepiej zagłosować na szefa ?
      Każda z tych partii dziś udaję,że walczy z PO,ale to taka limitowana, koncesjonowana opozycja by za chwilę połączyć siły i robić to co do tej pory.

• Gość: Jarosław K. Re: sondaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:22
        Jeszcześ głupszy niż myślałem. Teraz zachęcasz wręcz do głosowania na platfusów! Kto cię przekupił, żmijo wyhodowana na Mojej piersi?!
        • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: sondaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:46
          Zadałem pytanie jaki sens głosować na pomocników szefa.

Jak wyobrażacie sobie że Palikot cokolwiek wywalczy ze swoich postulatów ?

Dziś jeszcze Palikot odstawia harce bo może zdobędzie powyzej 5% ale jutro po przegranych wyborach bedzie nikim i zemsta TUSKa będzie sroga.
    • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: sondaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:21
      Tak duże poparcie dla Palikota to ewenement ale dla myślących niezdecydowanych kogo wybiorą i kto za tym stoi?
      niezalezna.pl/16809-sluzby-stawiaja-na-palikota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka