Gość: jola IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 18:17 deser.pl/deser/56,84842,10313845,Marek_Opiola,,5.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Głosujemy pilnie na Marka Opiołę IP: *.182.254.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.09.11, 19:47 tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gus poncyliusz lepiej wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 20:21 poncyliusz bije go na głowę i o dwie głowy w tej kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: poncyliusz lepiej wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 21:15 Jak pan M Milewski radny powiatowy się zaangażował w kampanie pana posła M O z płocka to kampanię wyborczą wygra w cuglach ,a na marginesie gratuluje panu posłowi trafnego konsultanta ds wyborów.!!!!!!!!!!!!! Powodzenia w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: poncyliusz lepiej wygląda IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 21:25 .......... a ja poproszę pana Marka Opiołę i innych kandydatów sekty aby mojej skrzynki na listy nie zaśmiecali .......... do tego wku...li mnie rano bo jeszcze za wycieraczki auta mi powsadzali ulotki ........... a do tego właśnie prezes w tvn24 występuje polecam Kaczyńskiego BZDURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: poncyliusz lepiej wygląda IP: *.181.79.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.09.11, 20:22 głosujcie na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: poncyliusz lepiej wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 21:46 a obudzicie się w IV RP gdzie jedynym tematem będzie Smoleńsk. powtórka z rozrywki? no, thanks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sleepless Re: poncyliusz lepiej wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 00:05 opioła to podobno ten gość co doniósł na burmistrza glinojecka. pełno donosicieli na tym forum, nic dziwnego że lansują się nawzajem. kiedyś to był szczyt obciachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poncyliusz lepiej wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 07:10 c.d i nikt takim ludziom ręki nie podawał. A w Warszawie miejsca na listach nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha? Re: Głosujemy pilnie na Marka Opiołę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.11, 08:38 GUCIO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubylec Re: Głosujemy pilnie na Marka Opiołę IP: 76.73.16.* 30.09.11, 09:04 Pokażmy w tych wyborach, że spadochroniarze nie mają na co u nas liczyć. Niech startują u siebie. Co wybory, to coraz więcej Warszawiaków pojawia się u nas na listach. Wystarczy wejść na stronę PKW i popatrzeć na listy kandydatów w naszym okręgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] OPIOŁA=Milewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 16:18 To JEDNAK prawda że M Milewski robi kampanię Opiole za dyrektorski stołek w jego ciechanowskim biurze poselskim. Podobno już snuje wizje rządzenia ciechanowskim PIS-em. Ja bynajmniej nie zagłosuję na Opiołę, wykazał się zbyt niską klasą ,sięgając po pomoc braci Milewskich ,/ tego od kurii i naszego POWIATOWEGO./ Ciekawe jak Milewski załatwi mu te głosy, teraz to będzie się musiał nagłowić , bo co tu może jeszcze ludziom obiecać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Aleksy Re: OPIOŁA=Milewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 16:51 Gdyby Kołakowski coś sobą reprezentował Opiole byłoby trudniej a tak ... kto wie na kogo zagłosują wyznawcy PiS w Ciechanowie. Mojego głosu nie mają. Zgadzam się żeby nie głosować na spady z Wawy niezależnie, zktórej listy startują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: OPIOŁA=Milewski? IP: *.181.222.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.11, 17:16 do głosowania jeszcze tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz Re: OPIOŁA=Milewski? IP: 80.50.127.* 01.10.11, 19:20 marek opamiętaj się.opioła przytobie to neptek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Głosujemy pilnie na Marka Opiołę IP: 195.216.250.* 03.10.11, 14:56 Kiedy Pan Opioła był w Ciechanowie? Co zrobił dla Ciechanowa? Czy wie gdzie leży Ciechanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opilica co Opioła nawywijał IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 20:11 i ciekawe co nawywijał w warszawie, że nie może stratować w swoim mieście........ . Może warszawa za długo go zna by dostał tam głos. może wiecie coś? Może to drugi geniusz Wąsik, co zapomniał o zapłacie za paliwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty polityk ... Re: Głosujemy pilnie na Marka Opiołę IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 23:04 dość już tej polityki ... i tak nic nie zrobią ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek P. Nie głosuję na spadochroniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 23:14 Niech na Opiołę głosują tam, gdzie mieszka. Aaaa, on mieszka w Wawie. No coż, ja nie głosuję na spadochroniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś