IP: *.204.12.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.11, 17:26
Głosujmy na Andrzeja!
www.youtube.com/watch?v=U6bXzyZqCPU
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Re: Wybory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 08:47
      Teraz to on wygląda jak gruba, brudna świnia na wybiegu i mało śmieszą mnie jego teksty.
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Wybory! IP: *.182.5.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 09:07
        Słusznie. Tu pan władza ma całkowitą rację. Nie zawsze się umyje po robocie no i aktor powinien być zawsze ogolony. Jeżeli brakuje mu czasu to powinien się golić dzień wcześniej.
      • Gość: Don Re: Wybory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 10:37
        Oto główny MAG MA wieszcz polski XXI:-)

www.youtube.com/watch?v=P38UTl0yCYA&feature=player_embedded#!
    • Gość: Miki Re: Wybory! IP: 83.238.58.* 02.10.11, 10:53
      Tak to jest.... Ja daję czerwoną kartkę spuchniętemu partyjniactwu i do sejmu oddaję głos nieważny. Do Senatu głosuję na osobę bezpartyjną.
    • Gość: magdalena Re: Wybory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 11:16
      Pomóżmy Michnikowi i Gazecie Wyborczej by PiS nie nadszedł w ciężkich butach o 6.00 do naszych drzwi
      wpolityce.pl/artykuly/15634-nasz-konkurs-blyskawiczny-pomozmy-propagandzie-wymyslmy-tytuly-prasowe-straszace-zwyciestwem-opozycji
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Wybory! IP: *.180.1.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 11:51
        www.youtube.com/watch?v=7gYk-O9qhX8
        Co my tu widzimy?
        Adam Michnik, Jerzy Urban i Monika Olejnik...
        • Gość: czytelnik Re: Wybory! IP: *.146.26.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 17:54
          następna niedziela okaże się dobra dla niektórych.
          • Gość: Umma Gumma Re: Wybory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.11, 18:16
            Myślę,że my wszyscy myśleliśmy ,że ADAś to odważny gościu,a on uciekał kiedyś przed młodymi pampersami a po 20 latach ucieka od młodego chłopaka na Krakowskim Przedmieściu.

www.youtube.com/watch?v=UqSEeI4TrHI&list=PL04BE1661C5B0D74A&index=7
            • Gość: Ryszard Ochucki Re: Wybory! IP: *.180.63.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 18:33
              A jaki opozycjonista?!
              www.youtube.com/watch?v=_oOI1F58Ajc
              Dla uspokojenia...
              www.youtube.com/watch?v=icNDUKK2TIU
    • Gość: Umma Gumma Re: Wybory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.11, 18:51
      Myślę ,że dobrze by czciciele Lisa na żywo poznali jego poglądy o nas baranach

www.youtube.com/watch?v=lo66dQCxOTs&feature=related
      a potem www.youtube.com/watch?v=oy23iB52Uag&list=PL04BE1661C5B0D74A&index=8
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Wybory! IP: *.180.63.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 20:13
        "Premier Tusk, mam wrażenie zawarł z nami pewien kontrakt.
        On nie będzie od nas i od siebie wymagał i będzie nas z wdziękiem głaskał.
        My docenimy jego łaskawość i nagrodzimy go wsparciem czyli poparciem."

Tomasz Lis

www.youtube.com/watch?v=Q-jKXv0EtLY&feature=fvwrel
        • Gość: Umma Gumma Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.11, 22:00
          www.youtube.com/watch?v=N-hg58QQmdc
          • Gość: Umma Gumma Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.11, 22:04
            Teraz nie pora szukać wymówek
            fakt, że skończyło się
            dziś przyszedł inny bogatszy i lepszy ode mnie
            i wraz z tobą skradł szczęście me
            jedną mam prośbę
            może ostatnią
            pierwszą od wielu lat
            daj mi tę jedną niedzielę
            ostatnią niedzielę
            a potem niech wali się świat
            to ostatnia niedziela
            dzisiaj się rozstaniemy
            dzisiaj się rozejdziemy
            na wieczny czas

to ostatnia niedziela
            więc nie żałuj jej dla mnie
            spojrzyj czule dziś na mnie
            ostatni raz
            będziesz jeszcze dość tych niedziel miała
            a co ze mną będzie któż to wie
            to ostatnia niedziela
            moje sny wymarzone
            szczęście tak upragnione
            skończyło się
            pytasz co zrobię i dokąd pójdę

dokąd mam iść ja wiem
            dziś dla mnie jedno jest wyjście
            ja nie znam innego
            tym wyjściem jest no mniejsza z tem
            jedno jest ważne
            masz być szczęśliwa
            o mnie już nie troszcz się

lecz za nim wszystko się skończy
            nim los nas rozłączy
            te jedną niedzielę daj mi
            to ostatnia niedziela
            dzisiaj się rozstaniemy
            dzisiaj się rozejdziemy
            na wieczny czas

to ostatnia niedziela
            więc nie żałuj jej dla mnie
            spojrzyj czule dziś na mnie
            ostatni raz
            będziesz jeszcze dość tych niedziel miała
            a co ze mną będzie któż to wie
            to ostatnia niedziela
            moje sny wymarzone
            szczęście tak upragnione
            skończyło się
            w642.wrzuta.pl/audio/9IfiuIwbGbj/08.jerzy_polomski_-_ta_ostatnia_niedziela
          • Gość: Ryszard Ochucki Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.146.89.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 22:37
            Młody jesteś, naiwny...
            Michnik, Tusk, Bielecki, Olechowski, Komorowski, Kwaśniewski, Wałęsa, Miller, Buzek...
            funkcjonują w polityce, giną i wracają jak bumerang. Ten ostatni nie tak dawno skończył z poparciem 2%, a dziś jest przewodniczącym Parlamentu Europejskiego.
            Kto 20 lat temu słyszał o Henryce Krzywonos? Dziś zrobili z niej "bohaterkę, działaczkę, opozycjonistkę". SB-cja w polityce zrobiła taką degrengolada, że już starzy wyjadacze mają problemy z połapaniem się kto jest kto? Za kilka lat stare pokolenie wymrze, a młode znowu da się złapać na nowe cudowne obietnice (pod warunkiem, że ktoś spłaci do tego czasu długi jakie zrobiła nam PO). Szary człowiek będzie cały czas patrzył na stół i liczył, że mu coś z tego stołu skapnie.
            • Gość: 123 Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 23:06
              Słusznie, przypomnijmy sobie zadymę w trakcie rządów Olszewskiego- okazało się, że tylko w PC nie było kapusiów.
              • Gość: Ryszard Ochucki Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.146.8.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 23:23
                To nie jest takie pewne. Młodemu pokoleniu przypominam, że w chwili upadku komuny było 24300 SB-ków i 90 000 aktywnych współpracowników. Ci ludzie po 1990 się nie rozpłynęli!
                W swoich wywodach Mieczysław Kiszczak powiedział: "mieliśmy swoich ludzi w ścisłym kierownictwie Solidarności."
                Jeżeli ktoś myśli, że SB-cja kierowała się wytycznymi marksistowsko-leninowskimi to jest w poważnym błędzie. Ci ludzie opanowali gospodarkę i doją z niej ile się tylko da. Formy są różne przy czym największy wyciek jest przez "prywatyzację", lipne kontrakty i przetargi.
                • Gość: grom Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 00:00
                  Polska jak Białoruś
                  1/ PKW może unieważnić wybory
                  2/Komorowski wybierze rząd nierządnic.
                  3/Tusk i Komorowski zrobią drugi raz zamach stanu
                  • Gość: Ryszard Ochucki Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.146.175.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 02:33
                    Stawiam na 2.
                    Co do punktu 3 wolałbym tej retoryki nie kontynuować. Co prawda pewne działania obecnie rządzącej ekipy posiadały znamiona zamachu stanu wobec Lecha Kaczyńskiego lecz są trudne do udowodnienia.
                    pl.wikipedia.org/wiki/Zamach_stanu
                    Jak widzicie osoby odpowiedzialne za nagonkę na prezydenta, przygotowanie wizyty w Katyniu czują się świetnie, a nawet niektóre z nich dostały odznaczenia.
                    • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 08:18
                      Mało sobie nóg nie połamali by kilkanaście centralnych urzędów opanować jaknajszybciej, a funkcję prezydenta już po informacjach z żółtego paska w TVN ogłosili dla człowieka WSI.
                      • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 10:18
                        Cztery lata temu jesienią przez cztery godziny bredził o 200 obietnicach.
                        Po czterech latach znowu bredzi by nie głosować na tych co coś obiecują coś chcą zmienić.

Czy ten facet ma równo pod sufitem, bo ze sepleni to słychać :-)
                        www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/450359,Radiowy-spot-premiera-Tusk-straszy-druga-fala-kryzysu
                        • Gość: Ryszard Ochucki Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.181.42.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 10:35
                          Sepleni czy nie to akurat nie ma znaczenia.
                          Premier mówi że Polska najlepiej poradziła sobie z kryzysem.
                          Jeżeli tak jest, to dla czego w 2008 Euro kosztowało 3,20, a dziś 4,40?
                          Jeszcze gorzej porównanie wypada do franka szwajcarskiego który faktycznie jest mocną walutą.
                          • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 11:25
                            Sepleni i to jest dziwne u TUSKa.
                            Nie lekceważyłbym tego pomimo ,że radiowcy powinni to zretuszować.
                            Początek kary boskiej , TUSK sepleniący i jąkający się :-)
                            • Gość: Ryszard Ochucki Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.181.66.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 11:35
                              Jako że pojechałem za to samo po elvisie więc nie pozostanę i Tobie dłużny.
                              Każdy z nas ma jakieś wady i naśmiewanie się z wad wrodzonych jest po prostu gó...arstwem i chamstwem.
                              • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 11:53
                                No to ja głosuję za PO przekonałeś mnie Ochucki ,że muszę zadawać się z takimi samymi jak ja.
                                Spot wyborczy PO przekonał mnie a Halickiego polubiłem .

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,10396715,Halicki__koalicja_PSL_i_PO_przewidywalna_jak_stare.html
                                • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 11:57
                                  No cóż OCHUCKI , karty zostały wyłożone na stół , bo gdy nawet PiS wygra to ten zamach stanu trwać będzie dalej .

- Tomasz Nałęcz dał jasno do zrozumienia, że tę misję otrzyma PO, nie sądzi pan? Czyli nawet jak przegracie wybory, to będziecie rządzić?- pytał Halickiego Łukasz Grass, ale ten nie chciał więcej komentować sprawy.
                              • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 12:00
                                Wracając do Tuska nie zrozumiałeś Ochucki . Ja się nie naśmiewam tylko dziwi mnie jego mowa inna niż tą jaką znam .
                                • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 12:31
                                  dla elvisa może skopiuje i rozniesie po pokojach w ratuszu i na wodnej.
                                  Przyjaciel Platformy z Polsatu - syn posłanki Fabisiak z PO redaktor Tomasz Machała.

Kampania Platformy Obywatelskiej jest beznadziejna. Najnowszy spot jest taki, że ręce mi opadają. I to nie tylko na klawiaturę, żeby coś napisać, ale jeszcze niżej. W geście całkowitej rezygnacji. Platforma w geście rozpaczy sięga po niezrównoważonego psychicznie mężczyznę. Każdy kto był przed Pałacem Prezydenckim wie, że człowiek wypowiadający w spocie PO najmocniejsze słowa jest niestety chory. I to nie z nienawiści do Tuska, tylko po prostu. Wykorzystywanie go jest niestety tandetne i żałosne. Dokładnie takie też było, gdy bez przerwy pokazywano go w dziennikach telewizyjnych. A robiono to często dlatego, że wpychał się ten mężczyzna przed każdą kamerę, gadał co mu ślina na język przynosiła i ogólnie stanowił niezłą (tak zwaną )przebitkę.

Kampania Platformy jest desperacka także dlatego, że PiS nie rządzi od 4 lat i straszenie nim w ten sposób jest niemądre. To było nieskuteczne 4 lata temu. Teraz jest po prostu głupie. Piszę, że nieskuteczne, bo podobną kampanię PO miała przecież 4 lata temu – słynne czarne, groźne billboardy. Szybko z nich zrezygnowano. Dopiero druga Irlandia i debata dały zwycięstwo.

Jeśli Platforma po czterech latach rządzenia ma do powiedzenia wyborcom tylko dwie rzeczy: zdobędziemy 300 miliardów oraz Kaczyński jest groźnym potworem, to jest to niestety bardzo przykre. I bardzo źle o Platformie świadczące.
                                  • Gość: Ryszard Ochucki Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.182.69.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 14:44
                                    Co do ogólnych założeń się zgadzam ale mnie nie interesują polityczno-propagandowe przepychanki które do niczego nie prowadzą. Potrzebny mi jest minister finansów znający ich stan, minister gospodarki który doprowadzi kraj do stanu w którym normalnie da się funkcjonować.
                                    • Gość: adam Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 15:30
                                      Pewnie i Ministra spraw zagranicznych najlepiej Fotyga z której śmieje się cały świat. Żenada !!! Tak na prawdę PIS nie ma ani jednego rzeczowego kandydata na ministra , no chyba że Macierewicz obejmie wszystkie . WSTYD DLA KAŻDEGO POLAKA!!!
                                      • Gość: Ryszard Ochucki Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.146.164.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 16:03
                                        Zapewne świat nie będzie śmiał się z Palikota którego zdjęcia z wibratorem i świńskim ryjem pojawią się na stronach zagranicznych gazet?
                                    • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 18:47
                                      Ale to jest tekst który każdy może napisać i ludowiec i peowiec i pisowiec, ale z tego nic nie wynika.
                                      Takich ministrów każda partia ma po 2-3 na ławce.
                                      Vincet ma kilka tytułów najlepszego ministra finansów Europy bo jeszcze nie organizowano CHAMpiontu światowego :-). Chore mamy mechanizmy kontroli w Polsce, gdzie można okłamywać nawet Brukselę.

Co do ogólnych założeń się zgadzam ale mnie nie interesują polityczno-propagandowe przepychanki które do niczego nie prowadzą. Potrzebny mi jest minister finansów znający ich stan, minister gospodarki który doprowadzi kraj do stanu w którym normalnie da się funkcjonować.
                                      • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 18:51
                                        Nie pochwalam takiego zachowania, ale Tusk sam wychował sobie tych chłopaków.Jeszcze nie tak dawno byli jego sprzymierzeńcami dziś są mu wrogami.
                                        www.youtube.com/watch?v=beffae4bI9I&NR=1
                                      • Gość: Ryszard Ochucki Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.181.3.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 23:02
                                        Otóż się mylisz. Rostowski dostał "opr" za kreatywną księgowość. Oficjalna wersja rządu brzmi, że to my na razie nie chcemy Euro. Ta mniej oficjalna jest taka, że to Unia nas nie chce w strefie Euro bo mamy zbyt duży deficyt i inflację.

"Ale to jest tekst który każdy może napisać i ludowiec i peowiec i pisowiec, ale
                                        z tego nic nie wynika."
                                        To zależy czy chce się tylko napisać, czy również wykonać.
                      • Gość: przeczytane Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 10:28
                        Jest super dobrze, a nawet rewelacyjnie PO odzyskuje swoje dawne notowania i 9.10.2011 będzie 50%

www.tvn24.pl/-1,1719618,0,1,po-na-czele--w-sejmie-bez-palikota,wiadomosc.html
                        • Gość: przeczytane Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 10:33
                          Jest wręcz rewelacyjnie i w tym innym sondażu.Można kupować szampana
                          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10403192,Wybory_2011__Sondaz_dla__GW___PO_31__PiS_21.html
                          • Gość: bigo !!!!!!!!!!!!! Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 12:21
                            vod.gazetapolska.pl/513-tuskobus
                          • Gość: Misiaczek Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.146.157.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 16:36
                            www.zwiazkowiec.info/wp-content/uploads/2010/10/GpW.gif
                            • Gość: Misiaczek Re: TUSKU ! To ostatnia niedziela IP: *.146.157.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 16:39
                              www.youtube.com/watch?v=sNWuaIt47Rg
                              www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTLP2k&feature=related
    • Gość: gabi Re: Wybory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 23:26
      Jeśli sondażownie mówią o zrównaniu szans to wolą nie kłamać do ostatniej chwili o 50% poparciu dla PO, bo stracą wiarygodność jako partyjna agitka jednej partii.
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Wybory! IP: *.146.76.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 23:44
        Poparcie PiS jest niedoszacowane. Spółdzielnie badawcze nie są w stanie dotrzeć do tzw. "moherowej babci" która będzie głosować na PiS. Po za tym elektorat PiS często ukrywa swoje sympatie polityczne, bo wszechmocna propaganda zrobiła z nich "moherów, prostaków, nieuków i nieudaczników". Ostatnie badania OBOP dowodzą, że wyborcy PiS nie odbiegają w niczym od innych ale pranie mózgu swoje zrobiło.
        Ludzie potrafią liczyć, a ekonomii nie da się oszukać. Specem od chowania długów pod dywan jest Rostowski. Do 2007 rządy pieniądze potrzebne na wkład własny do dotacji z UE zapisywały do deficytu budżetowego. Rostowski tego nie robił i jeżeli wybory zostaną wygrane przez jakąkolwiek inną partię niż PO, to ta przez długi czas będzie musiała sprawdzać ile ten szajbus pozostawił im mim pod dywanem. Te długi i tak my będziemy musieli spłacić.
        • Gość: ......... Re: Wybory! IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 16:31
          ........ oj sie pisiorki podniecają strasznie normalnie onaniści ......... :-)
          • Gość: Ryszard Ochucki Re: Wybory! IP: *.181.57.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 16:46
            Tym?
            www.zegardlugu.pl/
            Czy może wiadomościami o wysokości przyszłych emerytur?
            • Gość: ........ Re: Wybory! IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 17:42
              ....... na ile Rysu sobie zapracowałeś to tyle tej emerytury będziesz miał ........
              ....... hmmm -nauczyła mnie mama liczyć wiec licze na siebie czego wszystkim życze ...... :-)
              • Gość: Ryszard Ochucki Re: Wybory! IP: *.146.200.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 22:47
                Ogólnie znaną prawdą jest, że to co się wpłaca na ZUS ma niewiele wspólnego z tym co się po latach z wielką łaską z ZUS-u dostaje. Jeżeli umiesz liczyć, to policz sobie składki + oprocentowanie rocznego wkładu terminowego.
                • Gość: ........ Re: Wybory! IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 23:23
                  (czytaj jak wyżej):....... //hmmm -nauczyła mnie mama liczyć wiec licze na siebie czego wszystkim życze// ......
                  naucz sie Rysiu w końcu tekst ze zrozumieniem czytać
                  • Gość: Ryszard Ochucki Re: Wybory! IP: *.181.97.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 01:10
                    I vice versa.
                    Te zniknięte złotówki jeszcze bardziej zewrą nasze... zwieracze.
    • Gość: anty polityk ... Re: Wybory! IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 23:05
      Dość polityki ...
      • Gość: f Re: Wybory! IP: *.152.138.50.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 14:36
        Ło matko najjaśniejszego z premierów! Jeszcze tylko kilka dni, a potem już trochę mniej nienormalnie. Jakoś to przetrwamy :)
        • Gość: miss Re: Wybory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 22:43
          Nowa akcja obywatelska
          nieglosowalemnapo.pl/
    • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Wybory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 11:02
      Andrzej POleca
      głosuj na PO bo PiS wszystkiego ci nie obieca :-)
      vod.gazetapolska.pl/525-nowy-spot-reklamowy-tusk-palikot-w-rzadzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka