Dodaj do ulubionych

przedszkola

IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 11:31
witam mam pytanie czy wiadomo juz cos na temat ustawy "nowej placy" za przedszkole?? wiem ze ten watek byl juz poruszany ale nie chce mi sie tyle czytac :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marysia Re: przedszkola IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 12:13
      Dzisiaj byłam opłacić przedszkole, zapłaciłam 250 zł razem z rytmika i tańcem, z tym, że moje dziecko było 5 dni chore i nie było w przedszkolu.
      O zmianie opłat nic nie wiadomo, bynajmniej w przedszkolu mojego dziecka.
    • Gość: lekcewazony? Re: przedszkola IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 12:22
      tobie sie nie chce czytać a nam ma się chcieć pora z n-ty odpowiadać?
      troche więcej szacunku dla innych
      • Gość: gosc Re: przedszkola IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 12:37
        jamnie rozumiem a jaki brak szacunku tutaj wykazalam ?? pytam czy wiadomo cos nowego po robionych ankietach a w tamtym watku nie ma nic na ten temat wiec po co mam czytac to wszystko co juz wiem a tobie jesli nie chce sie pisac to w ogole sie nie wypowiadaj :) bo to meczace
    • Gość: Anka Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 15:30
      Ja myślę, że te ankiety to tylko taka gra pozorów, że coś w tej kwestii się robi, a tymczasem wszystko zostanie po staremu. Poza tym zaproponowana kwota przy naliczaniu godzinowym za faktyczny pobyt dziecka w przedszkolu się nie kalkuluje, bo wychodzi drożej, gdyż zajęcia dodatkowe nadal pozostały po godzinie 14. Jeśli rodzic chce, żeby dziecko w tych zajęciach uczestniczyło musi zapisać dziecko na minimum 8 - 9 godzin, co przy naliczaniu godzinowym wychodzi drożej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka