Dodaj do ulubionych

Alosza Awdiejew

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:38
Czy wiecie, że do naszego miasta zawita Alosza? Wybieracie się na koncert 18.11.2011?
Obserwuj wątek
    • Gość: Roksana Re: Alosza Awdiejew IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.11, 21:22
      Da ..
      • Gość: pit Re: Alosza Awdiejew IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 06:58
        Z całą pewnością.
        • Gość: to ja Re: Alosza Awdiejew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 11:01
          Sorry! Koncert jest 19.XI.!!!!! o 19.00!!!!
          • Gość: ewa a kto to IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 14:09
            nie znam
            • Gość: remus Re: a kto to IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 16:19
              Nie znasz? Wstyd. Nie ma czym się chwalić. Jak w telewizji nie puszczają to już ludzie nie znają. Można nie znacz twórczości, nie lubić, ale kojarzyć wypadałoby.
              • Gość: remus Re: a kto to IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 16:20
                znać nie znacz, przepraszam - literówka
                • Gość: Ja - Anna Re: a kto to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 18:15
                  Piwnica pod Baranami - Kraków - Wysocki - Okudżawa - Ukochana Trójka - Awdiejew...
                  A ponadto - jak nie wiadomo o kogo chodzi to - Google - wyszukiwarka internetowa;)
    • Gość: Ja - Anna Re: Alosza Awdiejew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 18:36
      Znów wstaje nowy dzień
      Ucieka nocy cień
      I znowu wita mnie samotność
      I trzeba dalej żyć
      I jako tako być
      I znosić szarych dni przewrotność...
      Los, ślepy los,
      Gdzie ty znowu zgubiłeś me szczęście...

Tak, tak! Te klimaty...Lubię je!
      • Gość: ziomal Re: Alosza Awdiejew IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 18:57
        nie użalaj się, źle ci to sznur i wio
        • Gość: gary Re: Alosza Awdiejew IP: 80.249.4.* 30.10.11, 23:14
          Ona się nie użala, tylko mówi o takiej kulturze, o której Ty nie masz najwyraźniej zielonego pojęcia. Zasuwaj do Bolera, ostatnia okazja zanim zrobią z niego Biedronkę.
        • Gość: Ja - Anna Re: Alosza Awdiejew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 23:17
          Gdzie tu widzisz użalanie się? Poszukaj głębi a sam/a zrozumiesz o co biega... (mam nadzieję)
          • Gość: gość Re: Alosza Awdiejew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 14:01
            koncert jak koncert. nie moje klimaty, ale oferta musi być zróżnicowana, więc dobrej zabawy
          • Gość: f Re: Alosza Awdiejew IP: *.183.255.61.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.11.11, 21:18
            Ludzie, trochę dystansu do tego, co piszą inni. Po co dajecie wkręcać się w takie dyskusje? Ja chętnie posłucham Awdiejewa, bo taka muzyka i treści odpowiadają mi. Jeśli ktoś woli słuchać np. umcc-umcc-umcc, niech sobie tego słucha, co mnie (nas) to obchodzi?
            • Gość: ania Re: Alosza Awdiejew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 17:58
              gdzie odbedzie sie koncert?i w jakiej cenie bilety?
              • Gość: to ja Re: Alosza Awdiejew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 18:46
                bilety po 55 zł, są do nabycia w naszym kinie... czyli w CKiSZ, ul. Strażacka ;)
                • Gość: to ja Re: Alosza Awdiejew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 19:20
                  do Ziomala: Oj głupi Ty , głupi Ty....
    • Gość: Ja - Anna Re: Alosza Awdiejew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 23:14
      Jestem tutaj, witam Państwa!
      Bez żadnego oszukaństwa
      Przyjechałem tutaj bawić Was!
    • Gość: to ja_j.k. dziwki po nogach całowali mnie, IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 02:25
      rencistka jedna rwała dla mnie złoty ząb...
      Oj, ludzie... Zapłacimy za 4 lata rządów PO. Trudno.
      Ale wiedzmy chociaż kto to A. A.!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka