Gość: Kotek IP: *.opera-mini.net 23.11.11, 15:39 Witam. Chciałam się spytać gdzie można zrobić prywatnie gastroskopie. Poza dr. Scharochem i JOCZEM. Pilne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorba Re: Gastroskopia prywatnie IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 16:51 W ubiegłym roku robiłam w Esculapie na Narutowicza. Ceny dokładnie nie pamiętam ale około 100zł, czekałam 2 dni. Nazwiska lekarza tez nie pamiętam (na pewno ani Szaroch ani Jocz) zarówno lekarz jak i pielęgniarka bardzo się starali, żeby badanie było bezbolesne i jak najmniej stresujące ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gastroskopia prywatnie IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 17:00 Ja nie wiem czemu mając tak fantastyczną opiekę lekarką na NFZ szukacie gabinetów prywatnych.Piszę to poważnie. Mieszkałam wiele lat w Ciechanowie,teraz mieszkam w Warszawie i opieka medyczna w obu tych miastach jest nie do porównania.Ze względu na problemy zdrowotne często korzystałam z usług ciechanowskiego szpitala,polikliniki i medicusa.Personel na ogół miły,na badania czekałam krótko,brak problemów ze skierowaniem.W Warszawie to nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Re: Gastroskopia prywatnie IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 08:46 poszłam prywatnie bo czas oczekiwania na gastroskopie miałam około 3 miesięcy - z ostrym stanem zapalnym to trochę długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gastroskopia prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 21:45 a czemu poza Joczem i Scharochem?, przecież to dobrzy lekarze, mnie robili obydwaj i jakiś tam negatywnych opinii nie mam.Dr Jocz robi w swojej prywatnej klinice na Krubinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Gastroskopia prywatnie IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 10:34 W Ciechanowie nie polecam. W Warszawie w Damianie na Wałbrzyskiej dr Gietka. Najlepszy gastrolog. Odpowiedz Link Zgłoś