Gość: zizi IP: *.tktelekom.pl 03.12.11, 22:37 czy ktoś podpowie gdzie w naszym mieście można kupić porządny skórzany portfel?? Poproszę tylko o konkretne odpowiedzi z i góry serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: skórzane portfele IP: *.centertel.pl 03.12.11, 22:41 W Warszawie jest duży wybór. Do Stolicy jest w miarę blisko,tam jak pojedziesz to na pewno coś kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: skórzane portfele IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 22:49 Juka w raciążu ceny przystępne , co tu pisać trzeba zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: skórzane portfele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 23:44 w ccc na dole tam gdzie torby, ogólnie to wyboru w naszym mieście nie ma, sama niedawno szukałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag_ Re: skórzane portfele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 23:56 Ja kupowałam mamie w maju i naprawdę świetnej jakości jest; w Hali Pułtuskiej chyba za apteką jest taki sklepik z torebkami i buty tez mają i właśnie portfele też :) W ccc są ceny, że hoho i skórzane widziałam w Textilu nad Pepco na placu JPII. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: skórzane portfele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 11:37 byłam w tym sklepie około miesiąca temu, mówię o tym w hali pułtuskiej z torbami, portfele są fatalnej jakości. oglądałam podobne na allegro w cenach około 20 zł niższe, portfele i tak były tanie, bo około 60 zł ale jakoś pozostawiała naprawdę wiele do życzenia.. ogólnie tego sklepu nie polecam, w ccc ceny ok 150-200 zł ale mam pewność że to skóra i nie kupuję w sklepie widmo którego za 2 mce może już nie być, a portfel popęka i zetrze się po kilku miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: skórzane portfele IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 23:12 To zależy kto czego szuka i jakie ma oczekiwania ja w hali kupowałam tacie i jest bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: skórzane portfele IP: *.tktelekom.pl 12.12.11, 17:13 No wlasnie gdzi emozna kupic w ciechanowie fajny meski portfel. Bylam na dole w ccc ale tam maja ceny okolo 190 zł a wcale nie sa rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Ja Re: skórzane portfele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.14, 15:24 Na dole po CCC ceny z księżyca( złodziejskie)nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloyt Re: skórzane portfele IP: *.elartnet.pl 10.09.14, 20:39 Reklama.........stara jak odgrzewany kotlet sprzezd 3 lat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: skórzane portfele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 21:22 ja kupiłem w księgarni na Warszawskiej. Mam go już koło roku i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: skórzane portfele IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.11, 14:06 a w ksiagarni na warszawskiej po ile sa te portfele? Odpowiedz Link Zgłoś