Dodaj do ulubionych

jarmark w CKSZ

IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 09:05
byłam na tym jarmarku. na zewnatrz żadne oznaczenie. kto nie wiedział to go nie znalazł.
bardzo skromny wybór stoisk. trochę pieczywa, miodu, i wędlin.
poza tym stroiki świateczne, ktorych mało kto kupował.
przereklamowany.
oczekiwałam, że będa ciasta świąteczne, susz, pierogi itd.
niestety ...
Obserwuj wątek
    • Gość: phi-hihi Re: jarmark w CKSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 09:23
      No i znowu niewypał. A funkcjonariusze pisu z kołakowskim i pawłowskim na czele byli przynajmniej ?
    • Gość: Ert Re: jarmark w CKSZ IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 09:56
      Też chciałam tam wstąpić ale zrezygnowałam bo myślałam, że odwołali. Żadnego oznaczenia, jakoś z daleka pusto i ponuro. Organizując taki jarmark powinni chociaż jakiś transparent powiesić, choinkę wystawić ... nie wiem cokolwiek.
      • Gość: phi-hihi Re: jarmark w CKSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 10:06
        W programie jest promocja pani dyrektor to funkcjonariusze pisu powinni być:
        // promocja nowej książki dr Teresy Kaczorowskiej pt. „dwunastu na Trzynastego”//
        • Gość: buu Re: jarmark w CKSZ IP: *.181.140.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.11, 11:12
          Ludzie! Jak wam dogodzić?!Czy wy na wszystko musicie narzekać?!Po pierwsze skąd się dowiedziałaś kobito o kiermaszu?Ja z radia i mówiono tam że kiermsz odbędzie się w kawiarni artystycznej.A chyba każdy mieszkaniec C-nowa wie że kawiarnia artystyczna to "dołek" po za tym nad schodami wisi szyld "Kawiarnia Artystyczna".
          Po drugie, na tydzień przed świętami kupiłabyś już całe żarcie? Pierogi? Ciasto? Życzę smacznego.Ja poszłam specjalnie po piwo kozicowe, które znam i uwielbiam i przy okazji kupiłam chleb razowy(nie na święta)tylko do spróbowania teraz na świeżo. Moja koleżanka kupiła choinkę z szyszek.
          Po trzecie od trzech dni przed wdk-iem stoją choinki ubrane w lampki-to do kogoś kto napisał że mogliby chociaż choinkę postawić. Stoi chyba z 6 sztuk, ogromnych ciężko nie zauważyć...
          Z głośników leciały kolędy, słychać było na ulicy.
          Trzeba po prostu mieć trochę szerzej gały otwarte. I jak się czegoś szuka to się słucha ogłoszeń. Codziennie po kilka razy przy wiadomościach w radio zapraszano na kiermasz.
          A ponieważ tory macie już przetarte, przynajmniej szybciej traficie na kirmasz wielkanocny :)
          • Gość: gosc Re: jarmark w CKSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 15:23
            no ciekawy tekst "Ja poszłam specjalnie po piwo kozicowe, które znam i uwielbiam i przy okazji kupiłam chleb razowy" tylko gdzie te piwo bylo???? heeehehe dobre bo ja bylem po 10:30 i jakos sladu po nim nie bylo??? tez twierdze ze za duzo bibelotow, chociaz to mialoo tez i swoj urok a za malo swiatecznych wypiekow, i tu nik nie mowi o kupowaniu juz na swieta ale posmakowaniu, dowiedzeniu sie czegos nowego etc... a jak byk na ogloszeniu pisalo "kurpiowski placek z rodzynkami, piwo kozicowe..." poza tym juz w zeszlym roku nas w balona zrobiono, tez chucznie oglaszano jarmark, w radio rowniez a co bylo... zamkniete drzwi i cisza i zadnego slowa wyjasnienia ze nie ma ot tak po co ludziom oznajmiac niech leza a co tam...
            • Gość: gosc Re: jarmark w CKSZ IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 15:54
              byłam ok. 10.30. ludzi garstka.
              oznaczenie na zewnatrz bylejakie.
              3-4 stoiska z zywnościa świateczną.wybór bardzo mizerny.
              nie było suszu, piwa, ciasta drożdzowego z rodzynkami itp.
              jednym słowem lipa.
              tylko panie z Cksz się lansowały.
          • Gość: blu Re: jarmark w CKSZ IP: *.146.227.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.11, 15:39
            Jak to nie było choinek? Przecież cały dom kultury ubrany choinkami i w srodku i na przy schodach i szopka na zewnątzr jest, a w środku wszedłem z rodziną i są setki ozdób choinkowych z konkursów dla dzieci, te anioły są bardzo ładne i jest bardzo świetecznie. Od wielu lat nie było tak świętecznie, jak w tym roku. A zakupy? sprzedawane produkty mają chyba charakter ludowy bardziej, niż sklepowy i to jest ok. chyba ktos kto krytykuje nie był w zeszlym roku, jak jarmark odwołano bez ogloszenia o tym w mediach i jakoś nie krytykowano wtedy dyrektora.....
            • Gość: phi-hihi Re: jarmark w CKSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 15:49
              Jarmark powinni organizować kupcy na deptaku a nie dom kultury. Znajomy mi powiedział , że tym handlarzom co raczyli przyjechać do domu kultury, jeszcze na dodatek zapłacili. A wszystko po to, żeby pokazać że pisowski dom kultury tak ładnie potrafi organizować
        • Gość: antyPrzem Re: jarmark w CKSZ IP: *.play-internet.pl 18.12.11, 11:17
          Pszem ... ciebie tam nie było ?
          Taki wielce strudzony politykier za "dyche" i go tam nie było ?
          Przecież to hańba dla narodu "mojżeszowego" , tak nie dopilnować swojej roboty ...

Hańba pszem ... hańba
          • Gość: buu Re: jarmark w CKSZ IP: *.181.180.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.11, 16:43
            Piwo było u drugiej pani po prawej stronie, pierwszy był chlebek razowy, potem piwo. Byłam koło 11.30.
            • Gość: darek Re: jarmark w CKSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 20:00
              to już lepiej wcale nie organizować, niż takie sieroctwo odwalić
              • Gość: - Re: jarmark w CKSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 08:37
                Oj chory narodzie!!!
    • Gość: piwosz Re: jarmark w CKSZ IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 13:38
      Jak poprzedni dyro M.Z spierd.to OK.Jak nawiązano do imprezy sprzed lat to be.Pewnie jak prezio zrobi na JPII to będzie szał.Taki to urok ciechanowski,
      • Gość: gość Re: jarmark w CKSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.11, 11:27
        ciechanowinaczej.pl/2731/jarmark-bozonarodzeniowy-w-pckisz/
        • Gość: phi-hihi Re: jarmark w CKSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.11, 11:51
          piwosz, ty chyba jarmarku w życie nie widziałeś. W domu kultury to raczej jarmarczek , którego organizacja więcej kosztowała po to tylko żeby się pokazać, że coś się robi. Chłopie jeżeli trzeba na jarmark wynajmować czyli płacić jeszcze handlowcom za przybycie, to jakieś nieporozumienie czyli zastaw się a postaw się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka