Gość: ... IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 14:19 Witam,gdzie udało by mi się dziś zezłomować auto?na ulicy Tysiąclecia na przeciwko PECu chyba dziś nie pracują bo telefonów nie odbierają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walpurga Re: Auto zlomowanie Pilne !!! 29.12.11, 14:43 tez maja prawo do wolnego, nie sadzisz? wazne, ze ty pracujesz... a moze tez masz wolne i wolalbys aby szef cie nie widzial w restauracji zajadajacego zalewajke? walpurga Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga Re: Auto zlomowanie Pilne !!! 29.12.11, 14:46 ps. zaklad jest otwarty- sprawdzilam. zlomuja wlasnie za grosze. walpurga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Auto zlomowanie Pilne !!! IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 14:51 masz do nich numer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Auto zlomowanie Pilne !!! IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 14:50 Ale ty nienormalna jesteś,ktoś szuka do zezłomowania auta a Ty się czepiasz jak rzep psiego ogona,ja zawsze u nich złomowałem i zawsze parę złoty odzyskałem, Matus na kwiatowej pracuje,ale on to by chciał ,żebyś mu jeszcze dopłacił,straszny cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś