Dodaj do ulubionych

Olga Bończyk - Opinogóra

IP: *.181.172.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.01.12, 21:24
IDZIECIE ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ziomuleczunio Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 22:05
      Byłem w tamtym tygodniu. Słabe
      • Gość: ela Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 13:36
        a gdzie byłeś?
        • Gość: Janusz Smoliwas Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 16:19
          "W dupie na półce po lewej stronie..."
          • Gość: Eliza Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 12:12
            przy pani OLDZE BOŃCZYK to wam nawet za progiem nie warto dawać miejsca
          • Gość: SzukajBurzBuduj Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.12, 15:31
            Chyba sam moderator tu pisze bo swoich tekstów nie kasuje

Gość portalu: Janusz Smoliwas napisał(a):

> "W dupie na półce po lewej stronie..."
            • Gość: SzukajBurzBuduj Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.12, 16:14
              Bardzo ciekawa relacja w KRC

PS.znani i lubiani Platfusięta dopisali w Opinogórze czy wystarczy im TVN .
              Czy Opinogóra może być twierdzą Platfusiąt ?
              • Gość: dus Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 17:25
                > Czy Opinogóra może być twierdzą Platfusiąt

Człowieku, nie obrazaj PO. Przecież (ł)Opinogóra to lokalna twierdza PSL, indryg, nieuctwa, nepotyzmu, "przetargów" oraz siedlisko węży i żmij.
                • Gość: xyz Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 19:35
                  Koncerty, też słabej jakości się zrobiły, powtarzający się w ciągu roku po kilka razy Ci sami wykonawcy.
                  • Gość: gośc z PO Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 01:04
                    Sala full , jesli to pisowcy to bravo :-)
                  • Gość: muzeum Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.12, 11:19
                    Widać, że dawno nie gościł Pan/Pani na koncercie w Muzeum, ani na żadnej imprezie kulturalnej, stąd taki pogląd i wprowadzanie w bląd innych.
                • Gość: muzeum Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.12, 11:21
                  Żalosne to, co zostało napisane. Aby oczerniać innych trzeba mieć choć trochę odwagi, aby się podpisać pod tym, co się głosi.
    • Gość: olo Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 12:06
      Każdy ma prawo wypowiedzieć się na temat, co mu się podoba a co nie, wiec nie rozumiem tego agresywnego języka:), czyż nie lepiej normalnie dyskutować:)
      • Gość: Renata Rast Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 12:28
        Ktoś założył post Olga Bończyk w Opinogórze. A ile z powyższych wpisów dotyczy samego koncertu? A ja chciałabym merytorycznej dyskusji o występie aktorki i temacie jej wystąpienia.
        • Gość: BS Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 14:52
          Popieram
          Super występ , profesjonalny występ połączony z wdziękiem i wielką kulturą aktorki Olgi Bończak
          - myślę że wszyscy byli zadowoleni ( poezja, muzyka, autografy, zdjęcia, płyty i rozmowy w iście swojskim .przyjaznym tonie przy pączku i herbatce).
          Byłam i nie żałuję ( i bez przynależności , a z chęci spędzenia chwil kulturalnie).
          Polecam za słowami Dyr. tegoż Muzeum na kolejne spotkania.
          • Gość: :) Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 10:55
            no tak w tym muzeum wszytko jest "luksusowe"
            • Gość:   Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 16:29
              Może luksusowe nie jest ale nie jest też złe a to, ze mimo próśb nie dali ci pracy nie jest powodem żeby ich bezpodstawnie krytykować przez najbliższe 50 lat.
              Ważne, że coś się dzieje a społeczeństwo może kiedyś dorośnie z poziomu "kiepskich" i "trudnych spraw" do percepcji kultury i sztuki na wysokim poziomie. To, że nie ma ludzi którzy chcą przyjść na koncert muzyki poważnej i poezji nie jest powodem żeby zaraz zapraszać cyrk lub kabaret. Zaproszenie gwiazdy ze szklanego ekranu to piękny ukłon w stronę troszkę słabiej wyrobionej publiczności. Zapewne niedługo inne gwiazdy zawitają do Opinogóry na dzień kobiet w GOK. Polecam.
              • Gość: :) Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 17:20
                nie rozumiem zdania "ze mimo próśb nie dali ci pracy nie jest powodem żeby ich bezpodstawnie krytykować przez najbliższe 50 lat." nigdy tam pracy nie szukałam i żadnych próśb pod adresem włodarzy tej placówki nie kierowałam, a po drugie zwroty razem się w piaskownicy nie grzebaliśmy, żeby ktokolwiek zwracał się do mnie w w sposób "ci" jeśli już to takie zwroty pisze się z dużej litery.
                • Gość:   Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 17:38
                  Dla okazania szacunku dla osoby do której się piesze jeśli się nie okazuje pisze się ci. Wiem kto tam im doły kopie i czemu a odwracanie ogona kotem nic nie zmieni.
                  • Gość:   Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 17:41
                    I nie myśl, ze wszyscy, wszystko piszą do Ciebie i o Tobie. Inni też wtrącili swoje brudne 5 groszy w tym wątku.
                  • Gość: :) Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 17:48
                    każdy ma prawo wygłaszać swoje opinie na tym forum, jednym się coś podoba innym nie:) ale to nie znaczy że trzeba pluć jadem:), ale cóż wyszło szydło z worka, a raczej wysoka jakość "kultury" prezentowana przez Twoją osobę:)
                    • Gość:   Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 19:07
                      Są negatywne oceny i dorabianie gęby za niespełnione nadzieje. Nie ciężko odróżnić. Co do kultury to jak najbardziej szanuje ludzi ale tych którzy szanują innych. EOT proponuję jeśli już o kulturze mowa to netykieta jest przejawem kultury w internecie.
                      • Gość: :) Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 19:30
                        Widać jak szanujesz ludzi:)Nie obchodzi mnie kto komu "gębę" dorabia i kto ma niespełnione nadzieje, wyrażam tu swoją opinię i mam do tego zupełne prawo. Moim zdaniem jakość imprez w muzeum się popsuła niestety wraz z koncertami. Podczas któregoś mojego mojego pobytu grająca kapela disco polo w parku przy tej knajpce ( jedzenie mają dobre i smaczne ale klimat disco polowy - niestety do muzeum romantyzmu raczej nie pasujący) jednym słowem kabaret i cyrk:). Po postach widać ze muzeum nie przyjmuje żadnych krytycznych zdań, na temat swojej działalności.
                      • Gość: JA Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.146.24.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.12, 19:31
                        A może ktoś powiedzieć gdzie można zobaczyć foty z tej imprezy??
                        • Gość:   Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 19:41
                          W dzień dziecka i w imieniny Zygmunta maja grać marsze żałobne? Disco polo - prawie każdy mówi, że to chała a prawie każdy słucha i podśpiewuje.
                          • Gość: :) Re: Olga Bończyk - Opinogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 19:45
                            prawie czyni wielka różnice:) dobrze ze szef muzeum nie jest szefem filharmonii bo strach pomyśleć co by tam kazał grac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka