IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 15:02
Jak tam wczorajza gala noworoczna w PCK pod nowa dyrekcja. Kto byl?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 16:22
      Pani dyrektor nie bardzo wie o co chodzi, miała być Romantyczność, a było mydło i powidło. Ale ciechanowskich oficjeli mnogo jak nigdy.
      Bywały lepsze GALE.
      • Gość: phi-hihi Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 16:28
        Pełno oficjeli, bo to przecież PiSowska trybuna do pokazania się.
        • Gość: byłam Re: Gala2012 IP: *.cdma.centertel.pl 08.01.12, 21:47
          Gala faktycznie byłaby nudna, gdyby nie koncert LZA na sam koniec, który rozruszał całą salę po trzech godzinach nudy. Brawo super występ!
          • Gość: widz Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 00:11
            Było super było kaczo było i indyczo.
            wyindyczona platforma brnie w gó...
            • Gość: Ga-Ba Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 00:35
              Kto był na jednej gali to jakby widział wszystkie, bo niczym się specjalnie nie różnią. Ta sama prowincjonalna miałkość. Zmarnowany czas. Nic dziwnego, że coraz więcej zaproszonych to olewa. Szkoda sobotniego wieczoru.
              • Gość: Krzysztof Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 08:37
                Gala nie jest po to aby rozruszać widzów - zaproszonych przedstawicieli różnych instytucji, ale po to aby pokazać jakie postępy lub regres robi młodzież w dziedzinie kultury i aby zaproszeni "goście" wiedzieli ile kasy powinni jeszcze dołożyć aby młodzież korzystała ze zdobyczy kultury z korzyścią dla nas wszystkich. Aby się rozruszać, są inne formy aktywności - basen, gimnastyka, marszobiegi lub rozrywkowe koncerty w większych miastach takich jak stolica. Powyższe wypowiedzi (w większości) są podyktowane nienawiścią polityczną, nawet nie zasługują na miano krytyki.
                • Gość: LOG Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 08:50
                  Nazywasz to "nienawiścią polityczną?! To jak nazwiesz hektolitry pomyj wylewane na tym forum na KAŻDĄ inicjatywę ratusza? Miarkuj słowa, bo zabraknie ich, kiedy doświadczysz rzeczywistej nienawiści, w jakiej celują przedstawiciele jedynie słusznej opcji, czyli wyznawcy geniusza z Żoliborza.
                  • Gość: d Re: Gala2012 IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 09:00
                    Oj, widzę tu Wyznawcę Geniusza z Wybrzeża ( wykształt - obróbka skrawaniem).
                    Inicjator z Ratusza, zbawca miasta, pomyje...?
                    • Gość: LOG Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 10:07
                      Stać cię tylko na zgryźliwości, ale faktom nie zaprzeczysz, być może sam w tym spektaklu nienawiści wobec wszystkiego, co niepisowskie, gorliwie uczestniczysz. Ostatnio pojawiły się na tym forum nawet hasła wzywające do wieszania "peoistów". Pięknie i jak bardzo po chrześcijańsku!
                    • Gość: phi-hihi Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 10:18
                      Większych geniuszy nad takimi jak wasi to nie ma. Cytuję : "Zamiast wydmuszką medialną Tuskiem, lepiej zachwycać się Jarosławem Kaczyńskim" - mówi w Kontrwywiadzie RMF FM Joachim Brudziński.
                • Gość: tt Re: Gala2012 IP: *.cdma.centertel.pl 09.01.12, 13:57
                  Beznadziejna jest Twoja wypowiedź, chyba straszny sztywniak z Ciebie choć pewnie nie wszędzie:(
                  • Gość: f16 Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 14:21
                    Sądzisz innych po sobie?;)
                    • Gość: SzukajBurzBuduj Re: Gala2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.12, 15:29
                      CzY opłacane miejscowe portale internetowe przez Prezydenta tego miasta byly na Gali i jest do obejrzenia chocby jedna relacja filmowa ?
                      • www.ciechanowinaczej.pl Re: Gala2012 10.01.12, 22:49
                        Podobno my należymy do tego grona, więc nie mogło nas zabraknąć :)

Serdecznie zapraszamy na obszerną relację foto i tuż po północy, także wideo.
                        ciechanowinaczej.pl/3655/romantyzm-wkroczyl-na-salony-czyli-gala-2012/
                        P.S.Szkoda, że chyba wszyscy mają nasz błędny numer konta, bo ani grosz jeszcze od władz nie doszedł...
          • Gość: Ciechanowianka Re: Gala2012 IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.12, 19:07
            Tak, nasz zespół Lza Ciechanów to klasa sama w sobie, reklama dla miasta i powiatu. Na Gali dali czadu, superrrrr. Trzymajcie tak dalej.
    • Gość: phi-hihi Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 08:57
      Jak to jak? Po staremu , nic nowego, żadnych nowych rzeczy jeżeli chodzi o pracę instruktorów, żadnych nowych pomysłów no i ta hucpa polityczna PiSu zakrawa na śmieszność. Kultura jest czy była ? Tak ale na samym końcu.
      A ty koleś podaj argumenty a nie strzelasz sam o polityce.
      • Gość: jaco Re: Gala2012 IP: 80.51.0.* 10.01.12, 07:38
        Tu znalazłem zdjęcia z Gali eciechanow.pl/aktualnosci/wydarzenia/1806-gala-2012-za-nami-zobacz-filmy-i-zdjecia-z-koncertu.html
        Jakoś to nawet wyglądało.
      • Gość: Renata Rast Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 09:28
        Jeśli dla Ciebie to co było na Gali nie jest kulturą (np. Krasiński, Słowacki i Mickiewicz, chóry, wokal, taniec, rzeźba), to zastanawia mnie co dla Ciebie jest kulturą? Gala jest od 22 lat. Wiecie czemu służy. Jak Wam się nie podoba, to po co przychodzicie? Była jaka była, pieniędzy zebrano rekordową kwotę. Wystawa Biegasa niezbyt imponująca wielkością, ale taka jest nasza Galeria. A wiecie ile kosztuje ubezpieczenie wypożyczonych dzieł tego formatu? No to się dopytajcie. Znowu ktoś powie "szkoda naszych pięniedzy". Komu szkoda temu szkoda, mnie nie i wielu innym też. Ale to zależy od tego, co kto uważa za kulturę. jak wyżej.
    • Gość: mikolaj Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 11:12
      artykul o gali tutaj
      • Gość: widz Re: Gala2012 IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 17:38
        Miałam okazję obejrzeć tegoroczną gale, i muszę stwierdzić, że gdyby nie LZA Ciechanów, ludzie jak nic by zasneli. Sama ziewałam nieustannie na poezjach, wystepach chórów, szanujuę pracę tych ludzi, ale jednak te nasze LZA... powinnismy być dumni !
        Bardzo miły był tez wystep teatru Feniks, Feliks,... nie pamietam.
    • www.ciechanowinaczej.pl Re: Gala2012 10.01.12, 22:51
      Na zdjęciach bardzo łatwo będzie zobaczyć kto był i co było.
      Serdecznie zapraszamy do naszej relacji:
      ciechanowinaczej.pl/3655/romantyzm-wkroczyl-na-salony-czyli-gala-2012/
    • Gość: anka Re: Gala2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 23:56
      ani jednego radnego od Waldka co to zwą sie elytami z licencjatami
    • Gość: mielony boli mnie noga boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 08:49
      No no ale jentelygentny romantyzm wlazł na saluny ło to widać słychać i czuć
      • Gość: Satyr Re: boli mnie noga boli IP: 92.60.130.* 12.01.12, 14:06
        Patrząc na bardzo profesjonalne zdjęcia z Gali przyszedł mi na myśl mój ukochany utwór pt. „Taka gmina”:

"Ni wyżyna, ni nizina,
        Ni krzywizna, ni równina -
        Taka gmina.
        Spotkasz chłopa - gęba sina,
        Oj, nie wraca ci on z kina -
        Taka gmina."
        • Gość: . Re: boli mnie noga boli IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 19:55
          Łoj ! Cóś te klimaty :)
        • Gość: rysio Re: boli mnie noga boli IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 20:41
          Spotkasz chłopa morda sina,
          oj nie wraca ci on z kina...

Poeta-tylko głowa nie ta.Ulubiony utwór oznacza nostalgię.
          Chciałbyś robaczku taką gminę tajoj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka