IP: *.play-internet.pl 27.01.12, 19:42
Na stronie www.t4b.com.pl/content/blogcategory/78/333/
są ogłoszenia o prace, niektóre już rok. Czym jest to spowodowane? Jak się tam pracuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: informatyk Re: T4B IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 20:40
      prosta sprawa, jeśli szukają programisty w środowisku .NET w C#, do tego obsługa SQL i kilku innych systemów, metodyk projektowania, z wyższym wykształceniem i pewnie dają z 2-2,5k netto to masz odpowiedź :)
      szkoda, że mają jakieś ostre ciśnienie na to doświadczenie i wymagania ze studiami, bo już dawno by znaleźli kilka osób na pewno
      zresztą, o czym my tu mówimy... z oficjalnie potwierdzonych info, tam sprzątaczka musi mieć magistra :] (nie żebym komuś ujmował), ale chyba sami wszyscy przyznają, że to nie jest normalne
      • Gość: x Re: T4B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 20:59
        To prawda. Wymagania mają jakby tam co najmniej rakiety dla NASA produkowali.
        • Gość: phi-lozof Re: T4B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 21:02
          > To prawda. Wymagania mają jakby tam co najmniej rakiety dla NASA produkowali.
          produkują coś zdecydowanie lepszego
          poczytaj, potem "psiocz" jeśli nadal uznasz że wymagania zbyt duże
      • Gość: Gość Re: T4B IP: *.ds.po.opole.pl 29.01.12, 23:13
        Nie mają takich dużych wymagań technicznych, przeciętny absolwent politechniki je spełnia. Gorzej z wymogami o doświadczenie.
        • Gość: informatyk Re: T4B IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 00:02
          gdyby zeszli na ziemię i faktycznie chcieli kogoś zatrudnić to na pewno znalazłoby się sporo osób, które dałyby radę spełnić wymagania dotyczące samej technologii, a tak niech sobie czekają i szukają dalej ;)
          • Gość: phi-lozof Re: T4B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 15:06
            zatrudniają, ogłoszenie skutek przynosi
            to że jakieś ogłoszenie wisi dłużej to bardziej jako profil oczekiwanego kandydata
            tak to taktujcie
            zgodne wszak ze specyfiką działań samego T4B
            jeśli te wymagania są dla kogoś zbyt wygórowane to niech nie narzeka tylko się dokształca albo szuka innego pracodawcy
            może w cedrobie czy hicie mniejsze wymagania mają
            tam się zainteresuj jeden z drugim niedokształcony ... bez urazy
            • Gość: informatyk Re: T4B IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 15:44
              Chyba się nie zrozumieliśmy, wystarcz, że obniżą wymagania co do konieczności doświadczenia i wykształcenia, a na pewno kilku studentów się pojawi chętnych, którzy niejednokrotnie są bardziej zdolni niż wielcy ludzie już po studiach, poza tym tak jak wspomniałem jeśli za takie wymagania oferują z 2000 zł netto to faktycznie niech szukają dalej i lepiej poszukać innego pracodawcy, lepszego, który płaci adekwatnie do swoich wymagań i oczekiwań ;)

Z ostatnią częścią swojej wypowiedzi mogłeś sobie darować i nie trollować, to że Ty masz małe ambicje i jesteś fanem cedrobu czy hitu to nie znaczy, że każdy musi.
    • Gość: zdzisław Re: T4B IP: 80.50.127.* 14.02.12, 23:18
      bo szmaciarze zatrudniają a za chwile zwalniaja t4b technologia dla baranow
      • Gość: rysiek Z RONDA Re: T4B IP: 80.50.127.* 14.02.12, 23:27
        FIRMA PORAZKA OBIECANKI CACANKI BANDA GAMONI
        • Gość: ja robot Re: T4B IP: 83.238.5.* 20.02.12, 18:23
          co dużo mówić, znamy się wszyscy jako elektrycy (no w miarę) to się znajomych spytajcie czym pachnie tu praca. Już się dużo ludzi przewinęło. Pracę za 2 tys to na miejscu można mieć a nie w delegacji, 300 czy 400 od domu i widząc go 16 godzin na tydzień
    • Gość: koleżeński Re: T4B IP: *.tktelekom.pl 21.02.12, 09:16
      To świństwo ostatnie tak robić,a co konkretnie ma w zamian?
    • Gość: patataj Re: T4B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.12, 12:45
      www.zobaczfb.pl/1333/

;D
      • Gość: rr Re: T4B IP: *.tktelekom.pl 21.02.12, 15:27
        dobre,ale nie piszę się na podp.... kolegów,wolę być czysty chodzi o sumienie i lojalność.Pozdrawiam normalnych.
        • Gość: Miszczu Elektryk Cała prawda o T4B IP: 83.238.5.* 21.02.12, 18:26
          Wymagania mają, ale w zamian nie otrzymujesz nic, cały czas wina robola. Obiecanki tego typu: nowe narzędzia, elektronarzędzia, itp. a jak przyjdzie co do czego to nie możesz się doprosić wkrętaka. Następna sprawa to kierownik idiota, jest to człowiek nie mający żadnego pojęcia o pracach budowlanych, zasada: po głupiemu ale po mojemu. Ogólne bagno. Do tego firma nie jest wstanie zapewnić tego co pracownikowi się faktycznie należy tj. ubranie robocze, środki czystości, itp. Odradzam szukać tam zatrudnienia, najpierw obiecują potem zwalniają. DNO. H im w D.
        • Gość: jojo Re: T4B IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.12, 19:22
          ........ .......
    • Gość: browar Re: T4B IP: *.182.81.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.02.12, 19:21
      dlaczego tak jest że zawsze najgorszy jest pracownik a najgorsza ku... jest najlepszym brygadzista
      Spychologia stosowana do końca. brygadzista się pyta co gdzie leży bo projektów nie rozumie czy nie wiem nie umie czytać czy co. walenie z dupy to podstawa, k.... mają życie reszta go nie ma a takiej ekipy jak mieli i co została to nie zrobią, zobaczymy ile te gowno się utrzyma ta Jakość...
      • Gość: właściciel Re: T4B IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.12, 19:44

Zapieprzałeś wcześniej na czarno za 1500zł to było dobrze , teraz jesteś zarejstrowany, masz płacone delegacje i nadgodziny ,urlopy ,pieniądze zawsze na czas to cie to wszystko przerasta .
        • Gość: onomatopeja Re: T4B IP: *.180.209.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.02.12, 20:28
          Jedyne co moze przerastac pracownika w tej firmie, to brak kompetencji ze strony prowadzacego oraz kierownictwa.
        • Gość: ty leszczu Re: T4B IP: *.182.233.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.02.12, 20:30
          ha ha przerasta to Cię życie w ciechanowie. korzystaSz z iplusa firmowego i piszesz dobre posty człowieku co tY sobą reprezentujesz. wojna na argumenty w tWOIM wykonaniu jest na poziomie dywanu. że pracowałeśza 1500 to tam wracaj. żal mi ciebie i pamiętaj że my się nie musimy za siebie ogladac i zyjemy w zgodzie z sumieniem
    • Gość: do krytyka Re: T4B IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.12, 21:34
      Gryzł mnie, lecz tylko w pięty, bo jak na krytyka był nie wyrośnięty, a ja się bałem nogą moją ruszyć by go jak muszli ślimaka nie skruszyć.......
      Nie zgnębi mnie byle przytyk w dupie miejsce mam... dla krytyk.
    • Gość: WIKIPEDIA Re: T4B IP: *.tktelekom.pl 24.02.12, 23:18
      Szopa - pomieszczenie służące do przechowywania drewna, urządzeń gospodarczych, rzadziej węgla i hodowli zwierząt. Najczęściej drewniane, czasem jest drewniano-murowane lub murowane. Dzisiaj szopę może zastąpić garaż
      • Gość: elektryk Re: T4B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 15:02
        Niedługo w firmie T4B rekrutacja będzie polegać na zgarnianiu z pod okolicznych sklepów osiedlowych meneli, i tacy ludzie będą "pracować". Z tego co wiem to ekipa się już formuje:D Koledzy po fachu, szanujcie się, omijajcie to bagno.
        • Gość: P&P Re: T4B IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 13:31
          Wczoraj dostałem do podpisania wypowiedzonko. Ładnie pięknie, tylko ze chwile przed w rozmowie z Kierownikiem bylem chwalony a gdy przyszedł
          "brygadzista" to powiedział ze mnie nie widzi w swojej ekipie. na pytanie o jakości mojej pracy wypowiadał sie w superlatywach , ze dokładnie, sumiennie na czas itp. wszystko w obecności kierownika. A wiec jak widać nie liczy się praca i to co potrafisz, ważne abys sie podlizywał, donosił itd. Dziekuje, 10 miesiecy Wam poswiecilem. swiat jest maly, jeszcze nie raz sie spotkamy.
          • Gość: Kobita Dziadostwo szkoda gadać IP: *.digineo.de 16.07.14, 22:54
            Znajomy u nich pracował i prawie ja. Dobrze że nie poszłam na rozmowę.
            Kasa ch.. roboty masa, do tego wyjazdy po całej polsce. Cżęść ludzi wyżej sra niż dupę ma.
            Sporo przyjętych po znajomości, a reszta do zapie...nia. Do tego kierownicy o szmeranej sexualności.
            To co opowiadał to dobre dla studentów, chwycić fach i uciekać jak najdalej. Ja mam dobrą uczelnię, perfecto angielski jak usłyszałam ile bym u nich dostała.....
            Do tego kobiety są tam różnie traktowane. Szczęśliwie wyemigrowałam i pracuję w zawodzie.
            Ta firma to jak ten kraj im dalej tym lepiej.
            • Gość: Pracownik roku T$B Re: Dziadostwo szkoda gadać IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.14, 23:08
              Brednie piszesz ;-) dziewczyny mają u nas jak pączki w maśle. A zarobki.. zależy co umiesz. Nikt u nas nie zaczyna od najniższej. To raczej nie jest standard w Ciechanowie.
              Zdradź mi jedną tajemnicę .... Który kierownik jest u nas gejem? :P
              Bo wiesz u nas co drugi to kierownik...
              • Gość: xxx Re: Dziadostwo szkoda gadać IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.14, 23:52
                Firma jak najbardziej ok. Te żale to brednie.
              • Gość: aaa Re: Dziadostwo szkoda gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.14, 10:59
                Dokładnie kierownik - dlaczego ponuraki? dlatego, że obchodzą prawo pracy i przez to taki pracownik ma nienormowany czas pracy. Może zapier... do woli, często przymusowej.
                • Gość: To Ja Re: Dziadostwo szkoda gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.14, 21:50
                  Bagno łamiące prawo pracy. Czy potrzeba więcej? Dla ludzi dobrze znoszących poniżanie.
                  • Gość: rek Re: Dziadostwo szkoda gadać IP: *.play-internet.pl 20.07.14, 11:56
                    Panowie to ilu macie w tej firmie kierowników?
                    • Gość: Gość Re: Dziadostwo szkoda gadać IP: *.static.chello.pl 21.07.14, 11:18
                      Jak u Żyda świń ;-)
    • Gość: jak? Re: T4B IP: *.centertel.pl 15.11.14, 11:50
      no właśnie - jak|?
    • tanitazaitceva Re: T4B 28.11.18, 18:28
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka