Gość: ala IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.12, 04:22 www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/sprawa-dla-reportera/wideo/09022012-2125/6248134 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: DODA IP: *.play-internet.pl 10.02.12, 09:54 Nie oczekuj zbyt wiele komentarzy w tym poście. Gdybyś wkleiła link z artykułem z pudelka, to zaraz rozgrzmiała by dyskusja o tym jaka ta Doda głupia, że pokazuje tyłek, nie umie śpiewać i i i Natomiast jeśli zrobi coś dobrego to trolle milczą, no bo nie ma się czego uczepić. Może któryś tam się wyrwie i napisze że zrobiła to żeby ocieplić swój wizerunek i takie tam. Dla mnie zawsze była super człowiekiem i świetną wokalistką, i zaznaczę że mam ok. 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi Re: DODA IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.12, 12:41 masz rację, dyżurni kiepsko sie sprawują, pozwalniam ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: DODA IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 17:18 Akurat oglądałam ten odcinek w telewizji i muszę przyznać że choć nie przepadam za Dodą, to tu złapała u mnie dużego plusa. Tylko trochę za mało pojechała tym urzędasom, bo stać ją na więcej. Swoją drogą to był chyba najsmutniejszy odcinek, bardzo go przeżylam, szkoda mi tej Dagmarki bardzo- matka chora psychicznie, śmierć dwóch malutkich braciszków ślicznych jak aniołki, ojciec z padaczką, ona sama w trakcie badań nad chorobą genetyczną i ta straszna bieda. Dobrze że spełniło się jej jedno z marzeń - zobaczyć Dodę. Warto obejrzeć ten odcinek, chociażby żeby docenić to co się ma. Odpowiedz Link Zgłoś