Dodaj do ulubionych

Achtel lub Novdom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 11:20
czy sa jeszcze jakieś wolne mieszkania w nowych blokach Achtelu czy Novdomu bo o innych nowo powstałych blokach mieszkalnych nie wiem, ale jak są to proszę o informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: Achtel lub Novdom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 12:20
      Jak słowo daję... Ty chcesz kupić? Bo nie sądzę, widząc, że na forum pytasz zamiast u źródła.
    • Gość: tolo Re: Achtel lub Novdom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 12:49
      Nie Tobie osądzać:) a dla Twojej wiadomości chce kupić:) mieszkanie do 60 metrów
      • Gość: ?? Re: Achtel lub Novdom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 13:47
        Nie osądzam. Dziwię się tylko. Gryzie mi się kupno mieszkania i pytanie o to na tym forum.
        • Gość: monika Re: Achtel lub Novdom IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 11:23
          W Novdomie było wolne jedno na pewno. Na drugim piętrze. Nie wiem tylko czy to do kupienia czy pod wynajem. Najlepiej zadzwonić do kogoś kompetentnego.
          • Gość: tolo Re: Achtel lub Novdom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 15:34
            sprawdzałem na stronie Novdomu i nie ma żadnych wolnych:( a czy coś wiadomo czy właściciel tego mieszkania nie chce go sprzedać?
            • Gość: KOJO Re: Achtel lub Novdom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 20:03
              Ja chcę sprzedać na Ranieckiej I piętro 60 metrów.
              602192071
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka