Gość: ford IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.12, 22:27 radzę wszystkim uważać na serwis BUD MAT AUTO 2. nie znają się na niczym. potrafią tylko zepsuć samochód i powiedzieć jeszcze że oni nic nie zrobili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KillBill Re: Ford Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 22:29 Dlatego najlepiej prowadzic samochod u zaufanego fachowca, przy sprzedazy samochodu jak ktos napisze "serwisowany w ASO" to juz zadna atrakcja, tak jak "uzytkowany przez kobiete". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Ford Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.12, 22:25 może najpierw przedstaw temat i o co chodzi bo oczerniać każdy może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ford Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 13:39 chodzi o to, że pojechałem na diagnozę usterki w moim samochodzie. zapłaciłem za sprawdzenie instalacji elektrycznej i okazało się, że uszkodzony moduł GEM mam. Tutaj nie chcieli mi wymienić, dlatego pojechałem do Warszawy, a w Warszawie okazało się, że to tylko bezpiecznik uszkodzony był, a nie żaden moduł. koszty w tej chwili to już ponad 2000 zł. z tego co wiem to nie tylko ja mam taki problem z fordem w ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.simpson Re: Ford Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 07.04.12, 13:57 za bezpiecznik 2 tys.???oszalałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażer Re: Ford Ciechanów IP: *.play-internet.pl 07.04.12, 16:50 Mnie ten cały bud mat auto 2 denerwuje. Najpierw pod koniec stycznia, jakiś pan w okularach groził zgromadzonym kierowcom przy myjkach że jak nie znikną w 2 minuty to zawiadomi policję, a byli to uczestnicy protestu przeciw wysokim cenom paliwa. Po drugie, ta ich jaskrawa reklama, jest bardzo irytująca, wieczorem i nocą oślepia, ciekawe czy to jest zgodne z prawem? A o ich usługach wypowiadać się nie będę bo byłem u spowiedzi i zamierzam jutro przyjąć cało Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Ford Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 19:57 Czyli jak zwykle zero konkretów tylko po prostu oczernić, opluć. Nic wam nie pasuje w tym Ciechanowie. PS. nie żebym kogoś bronił, po prostu nie byłem nie znam nie wypowiadam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ford Ciechanów IP: *.play-internet.pl 08.04.12, 19:00 nie za bezpiecznik, tylko za cala do tej pory naprawe. używany modul 600 zl, dojazdy do warszwy, wymiana i zaprogramowanie modulu w warszawie, kolejne sprawdzenie instalacji elektrycznej w warszawie, a to wszystko przez zla diagnoze serwisu w ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ford Ciechanów IP: *.play-internet.pl 08.04.12, 19:04 a okazalo sie, ze to tylko bezpiecznik, glupota i brak wiedzy serwisu forda w ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Ford Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 10:26 tak potwierdzam tam to pracuja mechanicy chyba z pierwszej łapanki a nie fachowcy ...beznadzieja ..lepiej jechac do normalnego szanujacego sie mechanika ktory ma pojecie o naprawach .... Odpowiedz Link Zgłoś