Dodaj do ulubionych

e-papieros

IP: 213.199.253.* 18.04.12, 22:13
czy kupywał ktoś e-papierosa na Zielonej Ścieżce tam gdzie mają broń itp. ? Chodzi mi o jakieś normalne modele ,a nie badziewia po 30 zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pazio Re: e-papieros IP: *.centertel.pl 18.04.12, 22:42
      Ja nie kupowałem...
      • Gość: E. Re: e-papieros IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 11:32
        ja kupiłem kilka miesięcy temu - lipa! szkoda kasy. bateria pada, palić się nie da. wyrzucone pieniądze
        • Gość: lilkaa Re: e-papieros IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 16:26
          Szkoda kasy.......dostałam na gwiazdkę , produkt z wyższej półki,z zapasem w fiolce.........
          obrzydliwość.........nie polecam.
          • Gość: belfer Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 18:14
            no niestety, potwierdzam, sztuczne dziadostwo. w desperacji rzuciłem palenie, bo otoczenie protestowało przeciwko dymkom :(
            za to odzyskałem dobry węch.
    • Gość: pawel1615 Re: e-papieros IP: 213.199.214.* 19.04.12, 18:46
      Co do samego e-papierosa to nie wiem, ale jak kupowałem kartomizery to na wielki minus... Watka na połowie kartomizera, dymu prawie zero.

Jeśli chcesz kupić coś dobrego to polecam albo sklep mild w olsztynie- akcesoria kupuje tam od ponad roku i naprawde polecam, albo w jakimś sklepie internetowym.

wejdź na forum www.papierosyforum.pl/ , sprecyzuj o co ci chodzi i na pewno Ci pomogą :)
      • Gość: Bartek Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! IP: *.centertel.pl 19.04.12, 21:01
        Witam polecam zabiegi antynikotynowe i alkoholowe w BicomMed na ul.Wyzwolenia 20. Jeden zabieg za 100zł i jesteś wolny od nałogu papierosowego. Dodatkowo testy alergiczne i odczulanie!!! Zapraszam www.bicom-med.pl
        • unhappy Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! 23.04.12, 12:16
          > Witam polecam zabiegi antynikotynowe i alkoholowe w BicomMed na ul.Wyzwolenia 2
          > 0. Jeden zabieg za 100zł i jesteś wolny od nałogu papierosowego.

To co piszesz to nieprawda. Owe zabiegi mogą zadziałać, ale nie muszą. Ponadto biorezonans, bo prawdopodobnie taką "terapię" proponujesz, nie jest uznawany za metodę działającą.
          • Gość: bartek Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! IP: *.tktelekom.pl 23.04.12, 19:12
            a przez kogo nie jest uznawany??? czyli lepsze są e-papierosy?
            • unhappy Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! 23.04.12, 21:27
              Gość portalu: bartek napisał(a):

> a przez kogo nie jest uznawany???

Przez medycynę. Biorezonans to narzędzie przy pomocy którego oszuści wyłuskują kasę z naiwniaków :)

> czyli lepsze są e-papierosy?

Od biorezonansu? Na pewno. Jako NTZ? Tak.
        • Gość: X Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.14, 23:23
          A jak nie? To pozwę do sądu o wielkie odszkodowanie,zgoda?
    • Gość: jolapolonia@poczta Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 18:14
      jestem z ciechanowa ja kupowalam w sklepie internetowym King EòCigarza komplet z 2 duzymi olejkami i z przesylko zaplacilam420zl bez zastrzezen wszystko dziala ktos mnie polecil jestem zadowolona i ja polecam innym jola
    • Gość: Aaron Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 11:39
      W Opalu na warszawskiej niedrogie i dobre colinsy
      • Gość: zzz Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 10:48
        Mój kolega kupił e-papierosa i nic z tego, wrócił do palenia.
        • Gość: zainteresowany Re: e-papieros IP: *.dynamic.lte.plus.pl 18.05.12, 01:47
          Nie warto kupować no-nameów w niewiadomo jakim miejscu. Polecam zakup e-papierosa w jakimś sklepie internetowym aby mieć pewność i gwarancję. Cena będzie atrakcyjniejsza niż w sklepach stacjonarnych. W Polsce jest dużo e-sklepów, ja skusiłem się na dość nowy www.Cigaredo.pl i jak na razie (odpukać) jestem bardzo zadowolony. Zobaczmy co będzie dalej, ale polecam
    • Gość: Palacz Re: e-papieros IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.13, 12:57
      Ja kupiłem dziś zestaw za 99zł w Lpelektronik na Ściegiennego 2 solidnie wykonane papieroski oprócz tego mają duży wybór liquidów po 15 zł i części zamienne (grzałki ustniki itp) cenowo rewelka także polecam i biorę się za palenie
    • Gość: Anna K Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 21:12
      Ja również polecam zabieg nikotynowy. Jednorazowa opłata i wolność od smrodu :)
      • Gość: xyz Re: e-papieros IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.13, 08:31
        ja kupiłem e-papierosa- vilish long w Ciechanowie, myślę że jest to jeden z droższych(2szt w opakowaniu- jeden był dla żony) od 1 marca nie zapaliłem analoga i jestem bardzo zadowolony, nie śmierdzę poprawił mi się smak i węch, skóra mojego ciał zmieniła zapach i mam nadzieję że nie wrócę do analogów pomimo tego że ja po prostu lubię palić. Już nawet nie wspomnę o znacznym obniżeniu kosztów tego nałogu. pozdrawiam
        • Gość: Daniel Re: e-papieros IP: *.satfilm.net.pl 06.11.14, 01:28
          w Galerii Mrówka otworzyła się wyspa (kiedyś też była, ale na jakiś czas zniknęli) teraz widać że towaru więcej i nie jest to badziew, spory wybór płynów, sprzęt też markowy i ceny przystępne. Dają kartę stalego klienta to i jeszcze taniej wychodzi.
          • Gość: Electric Dick Re: e-papieros IP: *.centertel.pl 06.11.14, 06:20
            Elektryczny papieros, elektryczny fiut, wszystko elektryzuje. A czy wymyślili juz elektroniczna wódkę?ciekawe jak to jest się elektronicznie nawalic?
      • Gość: ze Śmiecina Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.14, 12:41
        a co, jak lubie palic i nie potrzebuje takiej wolności?
    • Gość: Kris Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.14, 12:41
      Ja kupowałem na Zielonej Ściżce papieros Volish. Ogólnie spoko mam go do dziś. Proponowali mi też Milda . Ja wybrałm Volish bo byl fajniejszy z wyglądu. Co do no-name nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy takiego nie miałem.
      • Gość: Niuniek Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 19:37
        W Kauflandzie są nawet dobre e-papierosy
    • Gość: gecior-stary-wciag Re: e-papieros IP: *.cnow.pl 14.11.14, 15:19
      zacznij wciągać tabakę, e-papierosy są do dupy
      • 2pacynka9 Re: e-papieros 19.11.14, 22:03
        ale skutecznie pomagają odzwyczaić się od palenia tytoniu...
        • Gość: X Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.14, 23:27
          Skutecznie pomagają nabyć grozne choroby, to pewne. Np: raka.
          • Gość: meno12 Re: e-papieros IP: 195.117.122.* 20.11.14, 14:19
            w kauflandzie się zamknęli
            probowal ktos na ulanow??? slyszalem ze tanio, a jak z jakoscia??
          • sawer43 Re: e-papieros 17.12.14, 00:33
            dla uzależnionych to lepsza alternatywa niż palenie tytoniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka