Gość: sdad IP: 213.199.253.* 18.04.12, 22:13 czy kupywał ktoś e-papierosa na Zielonej Ścieżce tam gdzie mają broń itp. ? Chodzi mi o jakieś normalne modele ,a nie badziewia po 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pazio Re: e-papieros IP: *.centertel.pl 18.04.12, 22:42 Ja nie kupowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: e-papieros IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 11:32 ja kupiłem kilka miesięcy temu - lipa! szkoda kasy. bateria pada, palić się nie da. wyrzucone pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilkaa Re: e-papieros IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 16:26 Szkoda kasy.......dostałam na gwiazdkę , produkt z wyższej półki,z zapasem w fiolce......... obrzydliwość.........nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 18:14 no niestety, potwierdzam, sztuczne dziadostwo. w desperacji rzuciłem palenie, bo otoczenie protestowało przeciwko dymkom :( za to odzyskałem dobry węch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel1615 Re: e-papieros IP: 213.199.214.* 19.04.12, 18:46 Co do samego e-papierosa to nie wiem, ale jak kupowałem kartomizery to na wielki minus... Watka na połowie kartomizera, dymu prawie zero. Jeśli chcesz kupić coś dobrego to polecam albo sklep mild w olsztynie- akcesoria kupuje tam od ponad roku i naprawde polecam, albo w jakimś sklepie internetowym. wejdź na forum www.papierosyforum.pl/ , sprecyzuj o co ci chodzi i na pewno Ci pomogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! IP: *.centertel.pl 19.04.12, 21:01 Witam polecam zabiegi antynikotynowe i alkoholowe w BicomMed na ul.Wyzwolenia 20. Jeden zabieg za 100zł i jesteś wolny od nałogu papierosowego. Dodatkowo testy alergiczne i odczulanie!!! Zapraszam www.bicom-med.pl Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! 23.04.12, 12:16 > Witam polecam zabiegi antynikotynowe i alkoholowe w BicomMed na ul.Wyzwolenia 2 > 0. Jeden zabieg za 100zł i jesteś wolny od nałogu papierosowego. To co piszesz to nieprawda. Owe zabiegi mogą zadziałać, ale nie muszą. Ponadto biorezonans, bo prawdopodobnie taką "terapię" proponujesz, nie jest uznawany za metodę działającą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! IP: *.tktelekom.pl 23.04.12, 19:12 a przez kogo nie jest uznawany??? czyli lepsze są e-papierosy? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! 23.04.12, 21:27 Gość portalu: bartek napisał(a): > a przez kogo nie jest uznawany??? Przez medycynę. Biorezonans to narzędzie przy pomocy którego oszuści wyłuskują kasę z naiwniaków :) > czyli lepsze są e-papierosy? Od biorezonansu? Na pewno. Jako NTZ? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: e-papieros a najlepiej rzuć palenie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.14, 23:23 A jak nie? To pozwę do sądu o wielkie odszkodowanie,zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolapolonia@poczta Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 18:14 jestem z ciechanowa ja kupowalam w sklepie internetowym King EòCigarza komplet z 2 duzymi olejkami i z przesylko zaplacilam420zl bez zastrzezen wszystko dziala ktos mnie polecil jestem zadowolona i ja polecam innym jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 11:39 W Opalu na warszawskiej niedrogie i dobre colinsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 10:48 Mój kolega kupił e-papierosa i nic z tego, wrócił do palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: e-papieros IP: *.dynamic.lte.plus.pl 18.05.12, 01:47 Nie warto kupować no-nameów w niewiadomo jakim miejscu. Polecam zakup e-papierosa w jakimś sklepie internetowym aby mieć pewność i gwarancję. Cena będzie atrakcyjniejsza niż w sklepach stacjonarnych. W Polsce jest dużo e-sklepów, ja skusiłem się na dość nowy www.Cigaredo.pl i jak na razie (odpukać) jestem bardzo zadowolony. Zobaczmy co będzie dalej, ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palacz Re: e-papieros IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.13, 12:57 Ja kupiłem dziś zestaw za 99zł w Lpelektronik na Ściegiennego 2 solidnie wykonane papieroski oprócz tego mają duży wybór liquidów po 15 zł i części zamienne (grzałki ustniki itp) cenowo rewelka także polecam i biorę się za palenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna K Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 21:12 Ja również polecam zabieg nikotynowy. Jednorazowa opłata i wolność od smrodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: e-papieros IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.13, 08:31 ja kupiłem e-papierosa- vilish long w Ciechanowie, myślę że jest to jeden z droższych(2szt w opakowaniu- jeden był dla żony) od 1 marca nie zapaliłem analoga i jestem bardzo zadowolony, nie śmierdzę poprawił mi się smak i węch, skóra mojego ciał zmieniła zapach i mam nadzieję że nie wrócę do analogów pomimo tego że ja po prostu lubię palić. Już nawet nie wspomnę o znacznym obniżeniu kosztów tego nałogu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: e-papieros IP: *.satfilm.net.pl 06.11.14, 01:28 w Galerii Mrówka otworzyła się wyspa (kiedyś też była, ale na jakiś czas zniknęli) teraz widać że towaru więcej i nie jest to badziew, spory wybór płynów, sprzęt też markowy i ceny przystępne. Dają kartę stalego klienta to i jeszcze taniej wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Electric Dick Re: e-papieros IP: *.centertel.pl 06.11.14, 06:20 Elektryczny papieros, elektryczny fiut, wszystko elektryzuje. A czy wymyślili juz elektroniczna wódkę?ciekawe jak to jest się elektronicznie nawalic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Śmiecina Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.14, 12:41 a co, jak lubie palic i nie potrzebuje takiej wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.14, 12:41 Ja kupowałem na Zielonej Ściżce papieros Volish. Ogólnie spoko mam go do dziś. Proponowali mi też Milda . Ja wybrałm Volish bo byl fajniejszy z wyglądu. Co do no-name nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy takiego nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 19:37 W Kauflandzie są nawet dobre e-papierosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gecior-stary-wciag Re: e-papieros IP: *.cnow.pl 14.11.14, 15:19 zacznij wciągać tabakę, e-papierosy są do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
2pacynka9 Re: e-papieros 19.11.14, 22:03 ale skutecznie pomagają odzwyczaić się od palenia tytoniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.14, 23:27 Skutecznie pomagają nabyć grozne choroby, to pewne. Np: raka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meno12 Re: e-papieros IP: 195.117.122.* 20.11.14, 14:19 w kauflandzie się zamknęli probowal ktos na ulanow??? slyszalem ze tanio, a jak z jakoscia?? Odpowiedz Link Zgłoś
sawer43 Re: e-papieros 17.12.14, 00:33 dla uzależnionych to lepsza alternatywa niż palenie tytoniu Odpowiedz Link Zgłoś