Dodaj do ulubionych

Cykl sterydowy

30.04.12, 22:22
Czy ktoś w temacie pomógł by ułożyć mi prawidłowy cykl : 176 cm, 90 kg , mały brzuszek , 116 cm klatka , 42 cm biceps zależy mi nie tyle ma masie co zwiększeniu siły i i rzeźbie.
Cykl 6 - 8 tygodni myslę o :
1) Decadurabolin
2) Winstrol
3) Omnadren ( żeby się nie zblokować )
4) Clomifen

W jakich dawkach i jak często ? do tego aminokwasy , białko ?
Obserwuj wątek
    • Gość: były koks Re: Cykl sterydowy IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.12, 22:33
      Omnadren zeby sie nie zblokowac powiadasz ? wez dzieciaku najpierw sie doucz zanim sobie krzywde zrobisz.
      • packer18 Re: Cykl sterydowy 30.04.12, 23:30
        Nie mam za soba może takiej praktyki szanowny kolego ale na pewno wiedzę większą niż Ty , Decadurabolin i Winstrol blokują podwzgórze - czytaj produkcję własną testosteronu stąd też przy dłuższych cyklach nawet zastosowanie takich tzw. odblokowaczy jak gonatotropina , clomifenmoże być mało skuteczne. Stąd też w fachowej literaturze zaleca się wręcz dodanie testosteronu co najmniej raz w tygodniu - Omnadren ze względu na 5 estrów testosteronu ( jeżeli wiesz co to jest w ogóle ) o zróżnicowanym okresie półtwania wydaje się być więc idealny. Boć może masz długą praktykę ale wiedzę zerową skoro takie głupoty piszesz -nie zdziwiłbym się jak ze swojego doświadczenia byłbyś impotentem lub miał genitalia wielkości pestki wiśni- to efekty braku wiedzy przy cyklach sterydowych
        • Gość: GENERAŁ Re: Cykl sterydowy IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.12, 23:45
          edz stejki po prostu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka