Dodaj do ulubionych

Taniocha w carrefourze

IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 15:45
Carrefour na Armii Krajowej to najtańszy sklep w mieście - trzeba tylko wiedziec, kiedy i w jaki sposób robić zakupy, bo cena czasem jest o wiele, wiele niższa, niż ta podana na półce.
Np. dzisiaj twaróg półtłusty, cena na półce - 17zł/kg, cena w kasie - 5zł/kg
Już parę razy kupiłam coś taniej, niż to było napisane
Obserwuj wątek
    • Gość: lillka Re: Taniocha w carrefourze IP: *.play-internet.pl 06.05.12, 16:33
      5 zł/ kg.........chyba mocno ''przechodzony'' ten twaróg!!!!
      • Gość: . Re: Taniocha w carrefourze IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 18:26
        Twaróg ma termin do 29 maja 2012 :)
        • Gość: ?! Re: Taniocha w carrefourze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 19:14
          A ja zwykle miałam odwrotnie- na półce już cena promocyjna, np.3, 99 a w kasie nadal 6,50... I bieganie z panią do półki, szeroko otwarte ze zdziwienia oczy... Tylko ile osób zwraca na to uwagę. Sama nie zawsze to kontroluję:(
          • Gość: kreska Re: Taniocha w carrefourze IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 19:40
            Oni mają jakiś błędy w systemie, na początku roku przez jakiś czas filety z kurczaka, pakowane po 4 sztuki miały cene na półce i na opakowaniu 14,99zł/kg, a pod czytnikiem wchodziły po 7,99zł/kg
            Tak byłoby pewnie do dzisiaj, gdyby nie pewna starsza kobieta, która przy mnie zapytała się ekspedientki, po ile te filety. Ekspedientka sprawdziła pod czytnikiem, no i się wydało..., a sporo ludzi brało te filety, praktycznie schodziły wszystkie, od razu, gdy przyjechały..., echh, to były czasy
            I tak jest z wieloma rzeczami, jednak wiele rzeczy ma tez wyzsza cenę, np. te cukierki w baryłce, co leżą w koszu przecena- na opakowaniu cena 14,99, pod czytnikiem 37,99
    • Gość: e Re: Taniocha w carrefourze IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.12, 20:44
      Jeżeli wiesz, że w rzeczywistości cena jest wyższa niż ta, za którą kupujesz produkt, to jest po prostu KRADZIEŻ, a nie okazja!!! I próby samousprawiedliwienia (że błąd systemu, że sieć sama sobie winna itp, itd...) tego nie zmienią!!
      • Gość: kreska Re: Taniocha w carrefourze IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 22:14
        Kradzież kochana to byłaby, gdybym nie zapłaciła..., a tak, to skąd mam wiedzieć, czy sieć nie ma jakiejś wewnętrznej promocji, hę?
      • Gość: gosc Re: Taniocha w carrefourze IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 10:00
        Idz uprzejmie donies na policje. Kradziez to jest 1000 zl jalmuzny dla ludzi, ktorzy tam pracuja.
    • Gość: basia Re: Taniocha w carrefourze IP: *.tktelekom.pl 07.05.12, 09:20
      a do przecen to niektórzy potrafią się przepychać łokciami
    • Gość: sklep Re: Taniocha w carrefourze IP: *.182.2.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 14:56
      Do Biedry zapraszam ;-)
      • Gość: mona Re: Taniocha w carrefourze IP: *.tktelekom.pl 07.05.12, 21:11
        biedronka to badziewie jak dla mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka