Dodaj do ulubionych

Psi ortopeda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 22:30
Proszę Państwa o opinie na temat ortopedy z Warszawy, który przyjmuje i przeprowadza operacje zwierząt u weterynarz Rogalskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: właścicielka Re: Psi ortopeda IP: *.158.216.200.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 09:03
      Mój piesek przez tego pana został pozbawiony łapki. Operacja miała pomóc a skończyło się na amputacji prawdopodobnie poprzez błąd lekarza! Także ja ze swojej strony zdecydowanie nie polecam!
    • Gość: t Re: Psi ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.12, 11:01
      o tym ortopedzie nic nie wiem

natomiast kilka lat temu, gdy mój pies paskudnie połamał sobie łapę, weterynarz Roguska polecił mi specjalistę z Wilanowa - konsultacja kosztowała tyle co pół operacji, ale była warta swojej ceny. Obeszło się bez operacji - pies czuje się świetnie, nie ma żadnych śladów złamania.
      • Gość: vet Re: Psi ortopeda IP: *.180.234.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 13:07
        Bardzo polecam lekarza ortopedę przyjmującego u Pani weterynarz K. Mądrej przy ul. Wesołej.
        Skromny, profesjonalny, opiekuńczy i mało kosztuje. A przy okazji zabójczo przystojny.
        • Gość: właścicielka Re: Psi ortopeda IP: *.205.41.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 13:34
          Też słyszałam pozytywne opinie na temat ortopedy przyjmującego u p. Mądrej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka