Dodaj do ulubionych

Budmat Auto 2 Drift Więcka

IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.12, 21:36
Widzieliście dziś ten trening na placu giełdy? Podobało się ?
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.play-internet.pl 14.05.12, 21:44
      Nie podobało się.
    • Gość: ~~ Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.xdsl.centertel.pl 14.05.12, 22:47
      A ja nie widziałem.
      • lukasz.ozdarski Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka 14.05.12, 23:53
        Widzieliśmy i pokażemy. Super emocje, a ten zapach przypomina mi wiśniowy kisiel. W całym mieście było słychać ten trening ;)
        • Gość: turbox Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.12, 06:03
          jeden z filmów.
          www.youtube.com/watch?v=aq-Pw3rCWCg
          • Gość: J. Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 07:53
            Nie widziałam na żywo, ale obejrzałam filmiki. Jestes bardzo dobry, a driftautko super. Szkoda, że w naszym mieście nie ma toru do drittingu, podobno buduja za Płońskiem. Pozdro zakręceni.
            • Gość: grzała Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 08:41
              fajnie, fajnie tylko niestety nie wiedziałem, że coś takiego będzie się działo - byśmy z synem pokibicowali

• lukasz.ozdarski Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka 15.05.12, 09:07
            Kolejny z filmów:
            youtu.be/AZtZkKJZRfA
            • Gość: gość Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.12, 10:48
              a wie może ktoś kiedy ich następny trening? z chęcią bym zobaczył ;]
              • Gość: gość Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 18:03
                bądź w mieście to taki hałas usłyszysz bez trudu!
            • Gość: giełda Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 15:24
              teraz nabrała innego charakteru
              • Gość: paweł Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.tktelekom.pl 15.05.12, 18:06
                dajcie znać kiedy na następny dritf chętnie obejrzę :) pozdrawiam
                • lukasz.ozdarski Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka 15.05.12, 21:07
                  Treningi, to treningi. Wsłuchaj się w rytm miasta, a pewnego dnia usłyszysz ryk silników i pisk opon :P
                  Skojarzyło mi się z Tokyo Drift i zrobiłem kolejny filmik:
                  www.youtube.com/watch?v=cpJfR6BgnNE
                  • Gość: mieszkaniec Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.centertel.pl 15.05.12, 22:31
                    wsadz se gleboko ten swoj drift.
                    Od 12 do 21 w kolko smrod i halas, nastepnym razem to dzwonie po policje za zaklucanie spokoju, bo to nie szczere pole i ludzie tu tez mieszkaja
                    • lukasz.ozdarski Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka 15.05.12, 23:55
                      Albo, że się nic nie dzieje, nuda, nic ciekawego. Starostwo złe, Urząd Gminy zły, Urząd Miasta zły. Nikt nic nie robi. Jak robią to robią źle, wiadomo. Za drogo, za tanio, za głośno, smród, hałas, za długo, za krótko, nie tak, tak też nie.

Żeby cokolwiek zrobić i nie było hałasu, to albo wystawa[pckisz non-stop ma jakąś wystawę, zainteresowanie żenująco niskie] albo mimów zaprosić[zapewne będą nudni, a występ za drogi]. Takie są uroki życia w mieście. I te karetki tak głośno wyją w nocy, spać nie dadzą wredne!
                    • Gość: do mieszkanca Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 10:18
                      dzwon na policje stary ormowcu hehe od 22 jest cisza nocna stary dziadzie!!!!!
                    • Gość: qwerty Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: 79.162.235.* 01.06.12, 17:53
                      Możesz nawet do prezydenta dzwonic. Trafi się 1, że się nie podoba i od razu policja
    • Gość: XxX Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.12, 22:37
      Treningi są co poniedziałek (o ile w weekend nie ma zawodów), Na przyszły poniedziałek szykuję się mała niespodzianka.
      2-3 czerwca impreza w Płocku
      www.budmatdriftshow.pl/
      • Gość: aa do pana mieszkańca IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.12, 22:45
        kolego powiem CI jedno zadzwoń na policje to Ciebie ukrają o wezwanie policji bez potrzeby a to grozi grzywną do 5tys wiec powodzonka CI życzę
        wiecek ma ustawionych ludzi itp wiec tak szczerze to go możesz pocałować tam gdzie słońce nie dochodzi
        • Gość: J. Re: do pana mieszkańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 09:37
          Do niezadowolonego mieszkańca - jeden jest pasjonatemroweru, inny motocykla, jeszcze inny driftu. Daj człowieku drugim realizować swoje pasje,wyjdź popatrz, wiosna, jest pieknie, może Ci się humor poprawi i przetsaniesz narzekać, że Ty nic ciekawego nie robisz. Pozdro dla pozytywnie zakręconych.
          • Gość: mieszkaniec Re: do pana mieszkańca IP: *.centertel.pl 16.05.12, 21:00
            to zaproś sobie tego ustawionego goscia do siebie na podworko i wachaj smrod i sluchaj tego caly dzien

A o prawie to mi tu nie gadajcie bo jak jakis ciec wyskakuje z 5 tys kary to mi sie plakac ze smiechu chce, idz sie pobaw klockami dzieciaku i nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia...
    • Gość: Smród Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 20:42
      Panowie z pasją zakłócania ilości decybeli w życiu publicznym.Mieszkańcy Ciechanowa dziękują wam-won!
      • Gość: ona Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 21:40
        Czy ktoś wie o której godz są te treningi w poniedziałki?Z chęcią bym obejrzała..i nie tylko..
        • Gość: e2rd Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 21:45
          dzisiaj parę zderzaków odpadło, a i bandy trochę poprzestawiali. jak cała piątka śmigała to było na co popatrzeć.
          • Gość: ona Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 21:49
            Jeszcze gdybyś napisał o której godzinie:)ponawiam pytanie
            • Gość: byc Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 22:25
              Generalnie od poludnia. Bylem po 20 i mowili ze jeszcze ze 2 godziny pojezdza.
              I oczywiscie chlopaki zapraszali do Plocka. Wstep na drifting za free, jedynie koncerty sa platne
    • meluska11 Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka 22.05.12, 13:50
      Jak ktoś szuka więcej driftingu to w dniach 2-3 czerca w Płocku bedzie I runda drifringowych mistrzostw Polski. Można wygrać tez bilety na wieczorne koncerty, będzi jay delano, natalia lesz.
      www.facebook.com/BudmatDriftShow/app_438246706186355
      • lukasz.ozdarski Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka 22.05.12, 18:39
        Wczoraj wyglądało to tak:
        www.youtube.com/watch?v=lXWv2a5Xb3I
        • Gość: maniek Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.centertel.pl 22.05.12, 19:03
          Wczoraj było faktycznie zajebiście. Ja byłem od 11 do 20.20 z malutkimi przerwami na hoddoga na orlenie i końca nie było widać. na prawdę są dobrzy.
          • Gość: Aneta Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 21:11
            A ode mnie wyrazy współczucia dla okolicznych mieszkańców. Smarkateria się bawi, a ludzie cierpią katusze - ryk silników, smród spalin przez tyle godzin ... Co tam, że innym obrzydzacie życie, grunt to zabawa ... Kiedyś wam też coś zatruje życie i wtedy przekonacie się, jak ciężko żyje się obok takich egoistów.
            • Gość: ... Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.cnow.pl 26.05.12, 23:35
              Czy w tym miescie musi wszystko wszystkim przeszkadzac i tylko mieszkaja tu sami Ci co narzekaja czy cos sie dzieje czy nie??
              Ludzie opanujcie sie troche... jak chcecie spokoju to zostaje chyba tylko wam gostkowska ale tam tez pewnie bedziecie narzekac ze za duzo ludzi na cmentarz przychodzi i wam nie daja spokoju....

Wiecej zycia bo inaczej to miasto umrze...
              • Gość: belfer Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 02:13
                to jest tylko więcej testosteronu, a nie życia. więcej życia to prezentują wolontariusze od Szlachetnej paczki albo z Banku żywności, pomagają ludziom a nie urządzają im piekło za oknem. nie porównuj tego z normalnymi hałasami miejskimi, imprezą itp, bo żadna nie trwa od rana do wieczora z takim natężeniem dźwięku.
                zgadzam się z Anetą. zwrócenie na to uwagi nie jest wybrzydzaniem na przejawy aktywności ani malkontenctwem. kieruje mną zwyczajna ludzka życzliwość, bo znam kogoś, kto tam mieszka. to starsza pani u kresu wytrzymałości psychicznej i wybacz, ale jej łzy więcej dla mnie znaczą, niż fun kilku podrostków
                • Gość: Mariusz Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: 79.162.81.* 27.05.12, 08:04
                  Ależ banda......niecha każdy wpisze w miejsce kropek co chce....
                  Jak zwykle znajdzie się ktoś co będzie mu przeszkadzało. jednemu przeszkadza policja w nie oznakowanej megance, innemu zlot motocyklistów pod Farą i na błoniach miasta, jeszcze innemu Więcek z kolegami trenujący na wydzierżawionym terenie. Byłem bardzo blisko bo w zasadzie na terenie i jakoś strasznie mi nie przeszkadzało a wręcz przeciwnie widząc te masy ludzi podziwiających świetne wyczyny kierowców dochodzę do wniosku, że większość podzielała moje pozytywne odczucia. Wszystko świetnie zabezpieczone.

Co do Gostkowskiej- tam też nie znajdziecie spokoju bo za chwilę będzie tam biegła obowdnica, tuż za parkanem miejsca wiecznego spoczynku.

Ciekawe kiedy następny trening.....Na pewno w przyszły wekiend będzie co oglądać w Płocku.
                  • Gość: bezstronny Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 11:55
                    Sprawa jest w zasadzie prosta. Są normy hałasu w dzień od 6-22-ej. Więc jak to jest w tym przypadku?
                    • Gość: Mariusz Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: 79.162.81.* 27.05.12, 12:43
                      Wiem z pierwszych ust, że byli tacy co policę nasyłali na trenujących chłopaków. Sytuacja wyglądala nastepująco- podjeżdżał patrol od strony giełdy Morawskiego, popatrzył bo było na co i jechał dalej.

Normy, jakie normy, w naszym kraju nie takie mamy problemy i wszelkie normy są naginane i większość cicho siedzi. W tym przypadku po prostu żal dupe ściska co niektórych że inni mają pasję do tego masę kasy i stać ich na takie hobby.
                      • Gość: gość Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 13:42
                        Możesz nam Mariusz zdradzić gdzie mieszkasz, a może inaczej - jak daleko od tego miejsca uciech motoryzacyjnych? I czy mieszkasz sam czy z rodzicami w podeszłym wieku?
                    • Gość: e2rd Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 12:43
                      W poniedziałek będą śmigać!
                      • Gość: Mariusz Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: 79.162.81.* 27.05.12, 14:33
                        Extra, jutro będzie na co znowu popatrzeć.
                        Mieszkam nieopodal Budmatu. Z mausią już od dobrych 18 lat nie mieszkam....
                        • Gość: segundo Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 16:02
                          może mamusia ma szczęście żyć w dobrym zdrowiu i bez ryków pod oknami.
                          głeboko się mylisz pisząc, że ktoś zazdrości hobby albo kasy. hobby mam takie, że nie przeszkadza innym, a kasy mam sporo ponad przeciętną (inna sprawa, że wciąż pracuję i nie mam czasu jej wydawać). nie sprowadzaj prawdziwego problemu do dziecinnej zazdrości. takie treningi powinny odbywać się z dala od osiedli, gdzie ludzie zmagają się z różnymi problemami. niektórzy są bardzo chorzy, inni mają małe dzieci. od 18 lat nie mieszkasz z mamusią, wnoszę, że jesteś dorosły, więc zachowuj się jak dorosły, odpowiedzialny człowiek.
                          • Gość: Mariusz Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: 79.162.81.* 27.05.12, 17:03
                            Ależ potraficie zrobić problem ze wszystkiego.

Nie pytam ile masz kasy bo guzik mnie to obchodzi. Jak widzisz po swoim przykładzie pieniądze mieć to nie jest aż takie trudne......Kasa szczęścia nie daje a to co możemy za nią mieć... Chłopaki mają i pieniądze i pasję, do tego to co robią podoba się większości i większości nie przeszkadza.
                            • Gość: Zb Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 17:13
                              Co to większość - kilkunastu albo kilkudziesięciu, co mają w nosie normy społeczne. Dla mnie to dzicz. Takie hobby powinno się uprawiać w odludnych miejscach.
                              A ty dziecko masz jakąś obsesję na punkcie kasy, jak zauważyłem.
                              • Gość: Mariusz Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: 79.162.81.* 27.05.12, 18:20
                                A zamknięty teren budmatu nie odpowiada tymn normom? chyba tylko takim malkontentom jak ty.

Z tym dzieckiem to też troszkę uważaj......
                                • Gość: J. Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 20:06
                                  Trudno polemizować z co niektórymi gośćmi. Zasmuca mnie jedynie fakt, ze Ciechanowianie staja sie społecznością zgnuśniałych, wciąż narzekających na wszystko frustratów. Czytam ostatnio na tym forum, że drift to zamach na spokój mieszkańców, że dzieciaki na rolkach przeszkadzają na deptaku itd, itp... Stare porzekadło mawia - jak chcesz psa uderzyć to i kij znajdziesz. Ludziska, odłóżcie kij, więcej pozytywnego nastawienia dla bliźnich, więcej wyrozumiałości. to dobrze, że mają jakieś pasje, że realizuja marzenia zamiast durnieć - pić, ćpać, kraść. a swoją drogą drift uzależnia, może więc zamiast wiecznie narzekać, lepiej Im pokibicować i cieszyć sie, że w tym martwym miasteczku coś fajnego się dzieje. Pozdrawiam, a chłopakom życzę powodzenia i szerokości na placu.
                                • Gość: gość Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 20:08
                                  Zauważ Mariuszu, że nawet przy drogach czy ulicach o większym natężeniu ruchu, gdzie nie ma jazdy na wysilonych obrotach, stawia się ekrany dzwiękoszczelne. Mam przyjaciela, który mieszka w tamtej okolicy, w odległości jakieś 300 m. Opisuje to co się tam dzieje jako rzecz nie do zniesienia. I uwierz mnie, że nie zazdrości Wam niczego. Chciałby tylko mieszkać normalnie, jak do tej pory. I jeszcze coś. Co innego, gdy tak jak w przypadku np. lotnisk ludzie decydują się mieszkać w ich okolicy, gdyż mają taki wybór i świadomie się na to zgadzają, a co innego jak tym ludziom pod nosem nagle buduje się motoring i każe im to znosić. Zazdrość, większość jakaś? Co Wy tu wypisujecie?
                                  A może właśnie otoczyć to ekranem dzwiękoszczelnym?
                                  • Gość: hyde Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: 94.42.249.* 27.05.12, 20:18
                                    A ja mam takie pytanie.
                                    Czy owym mieszkańcom nie przeszkadza cotygodniowa giełda? Przecież przez megafony dość głośno słychać ogłoszenia. Zwala się dużo aut, każdy testuje nabyte pojazdy.
                                    Zaraz usłyszę że giełda jest raz w tygodniu. No i jeszcze skapnie parę groszy z parkingu.
                                    Pewnie niech małolaty chleją pod sklepem ćpają po krzakach. Chociaż będzie ciiiiisza. Prawda?
                                    • Gość: ... Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.cnow.pl 27.05.12, 20:24
                                      Giełda jakby byla i caly tydzien by im nie przeszkadzala bo za parking ludzi kasuja a tu nie moga :P

Jak suslyszycie ryki silnikow przyjdzicie zobaczyc jakie maja umiejetnosci chlopcy i ze pokazuja to na zamknietym terenie a nie na ulicach stwarzajac niebezpieczenstwo dla innych...

• Gość: Zuzka Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 22:22
                                        Zobaczymy, czy będziecie tak mówić, kiedy i wam stuknie 70-tka i będziecie schorowani albo urodzi wam się małe dziecko, które będzie budzić taki ryk silników ... Po prostu jesteście młodzi, chcecie się bawić, reszta was nie obchodzi. Przyjmuję to do wiadomości, ale ja też współczuję tym ludziom, którym spokojne przedmieście zamieniliście w piekło. Jeszcze jedno - dla mnie to nie jest martwe miasteczko, bo uczestniczę w wielu ciekawych rzeczach, które tu się dzieją. Jak widać niektórzy potrzebują ryku, żeby nie czuć się martwymi ;)
                                        • Gość: ... Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.cnow.pl 28.05.12, 23:11
                                          To zapytaj tych ludzi co im sie w tym miescie podoba... uslyszysz tylko glosy krytyki i nic wiecej... oni sami nie wiedza co by chcieli... Im sie w kolko nic nie podoba ;P

Tu nie chodzi o ryk... Drift wciaga i sprawia przyjemnosc...
                                          • Gość: ... Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.cnow.pl 31.05.12, 20:48
                                            ... i tak jak sie spodziewalem temat ucichl bo ludzie nie maja argumentow :P
                                            • Gość: JJ Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 23:56
                                              Ucichł, bo wszystko zostało już powiedziane, a każda ze stron ma swoje racje.
                                              • Gość: jej Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów IP: *.tktelekom.pl 01.06.12, 00:35
                                                przecież na robotniczej też mają swój oddział,masę miejsca ,mogą się wyszaleć,więc niech tam zapieprzają.. helloł!!
            • zalminiektorych Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów 01.02.16, 21:08
              pfff.... śmieszy mnie egoizm ludzi :) chcielibyście tak pojeździć, gdyby wasze dziecko coś potrafiło to pewnie, wtedy by wam ''smród " gumy nie przeszkadzał :D hahaha żałosne zawiść ludzka dzisiaj granic nie zna, nie mają to zazdroszczą ... smutne
              • zalminiektorych Re: Wyrazy współczucia dla sąsiadów 01.02.16, 21:10
                na ulicy źle, na placu źle ... ludzie!!!
    • Gość: janek009 Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.static.korbank.pl 01.06.12, 09:39
      Ej można jeszcze wygrać bilety na te koncerty, mają do rozdania aż 101! Trzeba tylko wejść tutaj www.facebook.com/BudmatDriftShow
      • Gość: .... Re: Budmat Auto 2 Drift Więcka IP: *.cnow.pl 01.06.12, 17:03
        Jakbys myslal choc troche to na sonskiej maja warsztaty wiec jesli jest jakas awaria to od razu moga naprawic....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka