Dodaj do ulubionych

Dobry ortodonta

IP: 79.162.230.* 22.07.12, 15:23
Witam poszukuję namiaru na dobrego Ortodontę w Ciechanowie. Koleżanka mowiła mi o dr. Nemeczek Elżbiecie. Czy ktoś mial styczność z tą panią ? Zależy mi też na cenie wizyt innych ortodontów i rekomendacjach :))
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Dobry ortodonta IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.12, 01:05
      W Ciechanowie przyjmuje również ortodontka,która przyjeżdża z Mławy,pani nazywa się Beata Ceryn-Miłosz i przyjmuje tam,gdzie ma swój gabinet dr Kryszewski za PKS.Ja zakładałam prawie dwa lata temu aparat i za jeden łuk metalowy płaciłam 1750zł,wizyta z jednym łukiem to 120zł a z dwoma 160zł,za pierwsze wizyty(tj.wyciski,omówienie planu leczenia itp.)płaciłam 50-70zł.Pani doktor miła,ma podejście do dzieci,zna się na swojej pracy.Jedynym minusem jest to,że u niej zazwyczaj są opóźnienia w przyjmowaniu wizyt.W ciągu prawie dwóch lat leczenia może ze trzy razy udało mi się wejść o umówionej godzinie.Jeśli jest pani osobą cierpliwą i nie przeszkadza pani czekanie w kolejce na swoją kolej to myślę,że powinna pani do niej się umówić na wizytę :) Radziłabym umówić się do kilku ortodontów i porównać,który będzie najbardziej odpowiadał.Może poszukać również lekarzy poza Ciechanowiem?Ceny również się różnią znacznie.Moja znajoma leczy się w Makowie i tam już za jeden łuk płaciła mniej niż 1500zł i wizyty też są tańsze.Był wątek tutaj na forum o ortodontach,więc proszę sobie poszukać :) Pozdrawiam.
    • Gość: sss Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 07:22
      Ja zakładałam aparat córce u pani Niemeczek i polecam w 100 %

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka