Gość: gosc IP: *.cnow.pl 26.07.12, 13:13 Kto w temacie wójta Zduńczyka z Regimina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłam,widziałam Re: wójt z Regimina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.12, 13:54 a co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: wójt z Regimina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 09:06 sliski temat czlowiek nie do ruszenia czy dobry czy zly niech oceniają mieszkańcy gminy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojebany Re: wójt z Regimina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 09:32 Wspaniały, cudowny człowiek. Wielki Humanista, wrażliwy i doskonale rozumiejący ludzi. Zasłużony dla dobra wspólnego. Świetny organizator. Najlepszy wójt w naszym powiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: wójt z Regimina IP: *.cnow.pl 27.07.12, 12:36 czlowieku po..bało cię chyba ci się osoby pomyliły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wójt z Regimina IP: *.play-internet.pl 27.07.12, 13:13 kolega jest chyba naprawdę "pojebany" (chyba że to ironia to wtedy ok).wójt Zduńczyk krystalicznie czysty hehe dobre.ludzie spójrzcie dobrze jaki on wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Regimina Re: wójt z Regimina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.12, 14:54 Prawda prawda...bardziej fałszywej osoby nie widziałam...aż mi się śmiać chce jak czytam te posty że on niby taki wspaniały i w ogóle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wójt z Regimina IP: *.cnow.pl 27.07.12, 16:53 Wlasnie jedna sitwa z pania dyrektor szkoly Cicholską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: wójt z Regimina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.14, 15:23 Czytam te ploty i az mi was wszystkich żal to po co go wybieraliście byli inni młodzi mamy niedługo wybory wybierzmy nowego innego może bedzie lepiej ten już był może nowy coś zrobi dla wsi Czeruchy bo nic tam sie nie robi ale to nic Wstyd Panie Wojcie my tez płacimy podatki i nie małe to może i nam pan zrobi np plac zabaw dla dzieci bo młodych przybyło i dzieci też a plac zabaw w opłakanym stanie po prostu wstyd i kpina Dzieci nie mają się gdzie podziać a plac zabaw niczym nie przypomina Unijnych placy Kontrolę trzeba bedzie zaprosić i posypią się mandaty Zapraszamy Panie Wójcie niech pan zobaczy co w Czeruchach jest zrobione Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto co jak Re: wójt z Regimina IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.14, 18:13 tak na pewno jeden mlody by wzbogacil czeruchy glownie jedna rodzine nie z czeruch ale z bliska lekowca a wiec i ksiecia z lekowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sum.sum Re: wójt z Regimina IP: *.play-internet.pl 23.06.14, 22:06 Ku pszestrodze. W bagno wpada się bardzo szybko! Truno jest z niego wyjść. Do tych co prubują się schować za parawanem i opluwają bądz znieważają innych zastanówcie się czy jest to warte!. Zapoznajcie się ze stroną Wójt Sońska, kilkanaście ostatnich wpisów. Zastanówcie się dlaczego jest cisza ? Potem pomyślcie dlaczego znikneła strona Wójt Ciechanow......... Kiedy rozjaśnią się wasze umysły zastanówcie się czy jest to warte. Chcecie być kolejnymi osobami z zażutami? Miłych snów! Mądrych decyzii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto co jak Re: wójt z Regimina IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 13:17 i brawo forum nie jest od oczerniania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: wójt z Regimina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 17:15 najporządniejszy ze wszystkich których znam. A znam kilkunastu. Porządne "chłopisko". Przynajmniej uczciwy i prawy człowiek jak nie z tej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufff... Re: wójt z Regimina IP: *.play-internet.pl 19.06.14, 20:26 Podobno najporządniejszy jest w gminie wiejskiej Ciechanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: wójt z Regimina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 20:45 też porządny chłop, a co? i na tyle by było. Inni jacy są sami wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wójt z Regimina IP: *.play-internet.pl 20.06.14, 21:46 HAA... HAAA... SMIESZNE A MOZE SKANDALICZNE,WSTYD,ŻE MAMY TAKICH WŁODARZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekk Re: wójt z Regimina IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.14, 07:26 Dla mnie ci wszyscy wójtowie mają życie jak w Madrycie: bezstresowe i bez odpowiedzialności zarządzanie majątkiem nie swoim czyli państwowym. Czyż nie ma nic lepszego ponad to! Prawo zostało tak skręcone, że nawet po wyroku skazującym dalej wójtowie rządzą, np. wójt Sońska lub Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal mi was ludzie Re: wójt z Regimina IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.14, 10:43 O narodzie bezmyślny! Każdy coś ma, jakieś wady, ba i nawet zalety się zdarzają. Nie bylo jeszcze takiego co by wszystkim dogodził, czy to w gminie, powiecie, województwie, państwie czy nawet kościele. Każdy gdzie pracuje to stara się coś dla siebie czy najblizszych uskrobac. Ale nie mówmy tu o krystalicznych ludziach, bo nikt nim taki nie jest, wójt Z. także. Jak każdy przed wyborami, coś zaczyna robic, dla ludzi jest uprzejmy, uśmiechnięty, a wady ma jak ja i wy tez. Jak na stanowisko wojta to jest w porzadku. Lepiej zajmijcie sie ksieciuniem, co kradnie na potege. A chociaz wad tez pozbawiony nie jest to od kaplana wiecej sie wymagac powinno. Tego ze nic nie robi, innym tez nie kaze, to juz nikt nie widzi??? Odpowiedz Link Zgłoś