kobietaodfryzjera 23.08.12, 11:04 Gdzie znajdują się sklepydziecięcie, gdzie można kupić wózek, łóżeczko itp ( nie tylko ubranka) Wiem, że jest za starym PKO Na ul. 11 płk Uł. lEG I świat dziecka na Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: młoda mama Re: Sklepy dziecięce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.12, 11:11 ja niedawno kupowałam wózek przez allegro dużo taniej i za to ze musiałam czekać tydzień na wybrany kolor dostałam przesyłkę kurierem i parasolkę gratis Odpowiedz Link Zgłoś
kobietaodfryzjera Re: Sklepy dziecięce 23.08.12, 11:18 Tak. Jednak co się zobaczy na własne oczy, dotknie to jednak inny zakup. Tymbardziej, że na necie jest zatrzęsienie tych wózków naprawdę nie wiem jaki wybrać ... :-) Jaki Ty masz wózek, i jak się sprawuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Sklepy dziecięce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.12, 11:20 przy ulicy kopernika jest sklep centrum baby,tam na górze są wózki i łóżeczka.Tanio nie jest ale jeśli chcesz stacjonarnie to tam są ładne rzeczy.Poza tym warto się wybrać do płocka do hurtowni bambi (ja kupiłam tam już dwa foteliki,ceny naprawdę konkurencyjne).Ale jeśli nie chcesz jechać do płocka to na kopernika właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietaodfryzjera Re: Sklepy dziecięce 23.08.12, 12:00 No właśnie , info przydatne, Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Sklepy dziecięce IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 12:02 Zgadza się,ja za namową forumowiczek pojechałam do BAMBI w Płocku,i nie żałuje,ceny dużo niższe i ogromny wybór.Jest tam wszystko od smoczków po wózki.Naprawdę warto,doliczając koszty dojazdu i tak wyszło mnie taniej niż w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietaodfryzjera Re: Sklepy dziecięce 23.08.12, 12:20 Oglądałam ich strone internetową, ale na niej przedstawiony wąski asortyment, ale skoro mówicie, że jest duży wybór i do tego atrakcyjne ceny to nie ma się co zastanawiać tylko trzeba jechać. Płock ładne miasto to wrazie nieudanych zakupów będzie wycieczka krajoznawcza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Sklepy dziecięce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 21:42 nie wiem skąd opinia,że w baby centrum jest drogo.no dobra, ubranka są drogie,bo to coccodrillo,ale ja robię tam zakupy od początku istnienia sklepu i ceny są ok, zaczynając od smoczków po foteliki samochodowe.Miesiąc temu kupowałam dwa foteliki (9-36kg) i były droższe od allegro 15 zł,więc nie było sensu zamawiać.podobnie z pozostałymi akcesoriami.Dodajcie koszty przesyłki do cen allegro i wcale w baby centrum drożej nie wychodzi.Nawet kilka razy zdarzyło mi się,że kupiłam coś u nich, a potem sprawdzałam na allegro i było w tej samej cenie albo taniej. z góry dodaję,że nie jestem właścicielką, a jedynie zadowoloną klientką, generalnie zwolenniczką zakupów w sieci, jednak autorka wątku ma rację, że czasami warto coś zobaczyć na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Sklepy dziecięce IP: *.cdma.centertel.pl 25.08.12, 00:16 Polecam fajny sklep w Przasnyszu, przy wyjeździe na chorzele. Bardzo bogaty asortyment, niestety nazwy nie pamiętam:) Jest tam wszytko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Sklepy dziecięce IP: *.183.237.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 18:40 w swiecie dziecka, troche drogo ale oplaca sie - sama tam kupowalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mama Re: Sklepy dziecięce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.12, 20:15 ja mam espiro atlantic 3w1 jestem z niego bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama Re: Sklepy dziecięce IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 21:36 Sklep na 11 PUŁKU może i nie za duży,ale prawie wszystko można kupić. Osobiście nie będę tam kupować, bo kobieta, która tam sprzedaje jest tak nie przyjemna jakich mało. Okropna baba.Mało kompetentna. Jak zapytałam o wagę wózka,bo mówię jej,że zależy mi na jak najlżejszym,żeby nie dźwigać go na drugie piętro.Ona mi odpowiedziała,że,no...ciężko powiedzieć ile wózek waży. Niech pani go podniesie i sama oceni. A jak jej mówię,że chciałabym łóżeczko w białym kolorze. Ona mi na to:A widzi pani tu białe łóżeczko?Ja:No,nie,nie widzę,dlatego pytam.A ona:No właśnie,skoro go pani nie widzi to znaczy,że nie mamy takich. Podziękowałam i wyszłam. Masakra. Pojechałam do sklepu na Kopernika. Super obsługa, mile panie. Doradzą. może jest ciut drożej,ale przynajmniej panie są z uśmiechem i fajnym podejściem do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Sklepy dziecięce IP: 213.199.253.* 25.08.12, 22:03 Wózki i łóżeczka są jeszcze na rogu warszawskiej i 11 listopada w "twoim dziecku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklepy dziecięce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 22:06 Sprzedam małp używany wózek dwufunkcyjny (głęboki i spacerówka) Coneco V3 tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: Sklepy dziecięce IP: *.play-internet.pl 25.08.12, 22:08 Jaka cena,czy istnieje możliwość zamontowania fotelika samochodowego do tego typu wózka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklepy dziecięce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 08:04 350 zł, tak można zainstalować fotelik z adapterami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ja... Re: Sklepy dziecięce IP: *.play-internet.pl 26.08.12, 12:53 Prześlij mi zdjęcia na e-mail i numer tel.obejrzę fotki i ewentualnie skontaktuję się z Tobą....slawtym2@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ja... Re: Sklepy dziecięce IP: *.play-internet.pl 26.08.12, 13:02 Już znalazłam ogłoszenie z numerem tel.Zorientuję się co do ceny fotelika i adapterów i ewentualnie się odezwę.PS.tak dla tradycji,czy cena podlega negocjacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklepy dziecięce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 13:40 tablica.pl/oferta/wozek-wielofunkcyjny-coneco-v3-ID1to6B.html#8060c097;r:;s: - ogłoszenie wózka, dokładamy gratis leżaczek HAUCK, na allegro są dostępne foteliki do tego wózka w cenie 215 zł allegro.pl/coneco-pioneer-z-adapterami-v3-barracuda-kangoo-i2584006672.html Odpowiedz Link Zgłoś
kobietaodfryzjera Re: Sklepy dziecięce 26.08.12, 11:38 j BYŁAM W SKLEPIE NA 11-GO PUŁKU, obsługiwał mężczyzna, zresztą bardzo sympatyczny i kompetentny, chętny do pomocy,pokazywał, opowiadał, odpowiadał na pytanie. Mnie osobiście bardzo zachęcił do zakupów. Ceny naprawde ok. W przeciwieństwie do świata dziecka, gdzie z akcesoriów dla dziecka ) małego)to są trzy rzeczy na krzyż ... bo ubranek to wszędzie pełno.W Mławie widziałam też spoko sklep dziecięcy, taka starsza kobitka go prowadzi, tanio i podstawowa wyprawkę mozna ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś