Dodaj do ulubionych

A słyszeliście ...

IP: 94.42.232.* 17.09.12, 16:00
W biały dzień napad na Erę na Placu Kościuszki. Goście z pałami rozwalili biuro. Policja przyjechała po 10 minutach (nie spieszyli się żeby się z Panami nie spotkać).
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: A słyszeliście ... IP: *.tktelekom.pl 17.09.12, 16:33
      z tego co widzialam to byl tam jeden koles w okularkach.malo mnie nie nie stratowal jak wybiegal z ery,mial jakies papiery w reku i telefon chyba po chwili wybiegla za nim babka i zaczela krzyczec zeby ktos go zlapal,facet uciekl na zielona sciezke a dalej co bylo to nie mam pojecia...
    • Gość: wtajemniczony Re: A słyszeliście ... IP: *.netdirekt.com.tr 17.09.12, 20:29
      Wbrew pozorom z tego co wiem wszystko było pod kontrolą , policjant na wolnym , który był świadkiem czekał na wsparcie i na bieżącą podawał informował o kierunku ucieczki sprawców , zatrzymując jednego z najbardziej agresywnych nad rzeką Łydynia.
      • Gość: WCI Re: A słyszeliście ... IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 22:05
        Zgadzam się z przedmówca. Bandyci zostali złapani. Gdyby tłum gapiów zareagował bardziej odważnie to tych kilku gó...arzy leżałoby na glebie przed salonem ery i sraliby w gacie a nie udawali chojraków. Ale brawo dla policji i życzliwych informatorów.
        • Gość: stop przemocy Re: A słyszeliście ... IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 22:32
          absolutnie nie zgadzam się z przedmówcą - nie było zagrożone bezpośrednio niczyje życie i zdrowie - mieliśmy do czynienia ze stratami materialnymi. Zycie i zdrowie ludzkie jest najważniejsze - bardzo rozsądnie , że nie trafili się pseudo bohaterzy , którzy byli by narażenie na bezpośrednie uderzenia prętami przez bandziorów. Do wszystkiego trzeba podchodzić z rozsądkiem - tzn. informować na bieżącą Policję o zaistniałym zdarzeniu , rysopisach sprawców , kierunku ich ucieczki . Chce żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie mówię tu np. o sytuacji gdy grupa wyrostków katuje leżącego gdzie mamy do czynienia z bezpośrednim zagrożeniem dla życia i zdrowia człowieka a my ograniczamy się do informacji telefonicznej Policji choć lepsze to niż nic
        • Gość: xxx Re: A słyszeliście ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.12, 01:25
          no to chciałbym Cie w tym tłumie zobaczyć. Która z tych starszych pań miała wg ciebie interweniować? łatwo powiedzieć, hahahahhahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka