Gość: brutus IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 20:03 Słyszeliście.Wczoraj z SPnr3 wCiechanowie z klasy 0 wyszło dziecko i samo doszło do Placu JanaII.Nauczycielka nie zorientowała się,że brakuje jej dziecka. I jest cicho sza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilianka Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 20:12 Jak moja córeczka wyszła z przedszkola / było to za komuny / to pani dyrektor i wychowawczyni z mordą na mnie wyjechały,że dziecko nie przystosowane do przedszkola........sobie nie miały nic do zarzucenia.Teraz czasy macie lepsze.......ale nie doceniacie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 21:21 A dyrektor nie reaguje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Spacer IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 07:04 Hehehe, a ja jak byłem w I klasie wybrałem się na taki spacer z Orylskiej aż do dworca PKP :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwer.ty.23 Re: Spacer 22.09.12, 21:54 hehehe ;) ,, To mi się przypomniało czytając ten post ;) ,, Kiedy byłam w pierwszej klasie, to pod koniec roku szkolnego zrobiłam sobie wagary przez tydzień (żeby nie koleżanka sąsiadka to pewnie jeszcze bym tak nie chodziła to szkoły) ,, Nie wiem, coś mi się chyba w szkole nie spodobało i postanowiłam nie iść tam więcej.. Z domu wychodziłam, jechałam 7ką (jeszcze ta linia autobusowa funkcjonowała), wysiadałam tam gdzie się wysiadało do "piątki" i szłam... w kierunku kanałów i tam siedziałam do czasu kiedy lekcje miały się zakończyć... wsiadałam w autobus i do domu... I do tego nawet i lekcje w zeszycie miałam zapisane... Normalnie - lekcja, temat itd. co mi do głowy przyszło... Ech... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: Spacer IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 22:05 Piękne czasy, prawda? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwer.ty.23 Re: Spacer 22.09.12, 22:24 Dokładnie, fajnie powspominać :) ,, Moja wychowawczyni jak rozmawiała z dziadkami i ze mną (musiałam ją przeprosić w obecności dziadków) powiedziała, że odkąd 30 lat pracuje w szkole nie miała takiego wagarowicza pierwszoklasisty ;)) ,, Musiałam nieźle z tym namieszać ;)) ,, Gdyby sąsiadka nie przyszła do mojego domu i nie zapytała czy chora jestem, czy coś innego się dzieje (akurat chodziła na inną zmianę, ale wychowawczyni wiedziała że blisko mieszka i prosiła by się dowiedziała) to nie wiem ile czasu by te wagary trwały ;)) ,, Potem w dalszej swojej edukacji jakoś niezbyt chętnie na wagary chodziłam.. chyba jakiś uraz mi został ;/ ,, moja kuzynka, 3 letnia wtedy dziewczynka, usłyszawszy co się stało zapytała, czemu jej sporo starszy brat "na wagony nie chodzi" ;)) ,, Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Spacer IP: 213.199.253.* 22.09.12, 09:01 Jak bachor rozwydrzony, rozpieszczony jak dziadowski bicz do tego nie nauczony, że bez kogoś przy ręku nie ma prawa nigdzie sam wychodzić to macie. Jak Panie w klasach "0" mają w co niektórych szkołach po 25 osób to sami sobie wyobrazcie. Dzisiejsi rodzice potrafią być tylko roszczeniowi. Im się należy , wszyscy wszystko zle robią tylko oni to swięte krowy i mogą wszystko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 14:42 Nie zgadzam się paniusia powinna pilnować dzieci.Dzieciak doszedł tak daleko,a jakby wpadł pod samochód.Szkoła powinna być pociągnięta do odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Spacer IP: 213.199.253.* 22.09.12, 15:50 Mamusiu dobrze wychowaj swoje dziecko a pozniej wymagaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 17:16 dziecko jest w szkole i wtedy za nie odpowiada nauczyciel.i taki ktos powinien byc pociagniety do odpowiedzialnosci .....wszystko sie moglo zdazyc.....a panie nauczycielki niech sie wezma wkoncu tam za prace a nie tylko pogaduszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilianka Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 18:43 Masz rację.........a WYMIOTĄ jak się wydarzy tragedia / patrz Puck /!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Spacer IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 19:07 hihihihihi widzę, że w SP 3 coraz "lepiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 21:05 Wiadomo kto tam rządzi,znajomi królika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Spacer IP: 213.199.253.* 23.09.12, 07:43 w szkolach to coraz dziwniej sie dzieje. a czyny spoleczne pamietacie? nikt nie protestowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Spacer IP: 213.199.253.* 23.09.12, 15:38 No a w takim razie jest OK to że "sławnego" pana z zespołu - nie pamiętam nazwy (a jednoczesnie organisty w jednym z naszych kościołów) dwóch małych chlopców zostawia się samych w domu - nie od dziś... To nie jest pojedynczy przypadek Takich przypadków pozostawiania przedszkolaków lub dzieci w wieku okolo 10 lat są setki. I to jest w porządku????????????? Rodzice mogą? Co któraś osoba dorosła w Ciechanowie tak robi Wtedy dziecko nie może wyjść na spacer???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 23.09.12, 19:46 ze szkoły nie powinno wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 14:52 Pewnie nauczycielka z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrr Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 23:25 Mogła się wydarzyć tragedia, a nauczycielka POzostaje bezkarna??? Może Pan dyrektor POdejmie jakieś działania jak sprawa trafi do TV??. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 25.09.12, 15:38 i wszystko na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Spacer IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 22:35 Z której grupy dziecko wyszło na spacer?(A,B, CZY C)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Spacer IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 20:04 kto dziecko znalazł na JP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Spacer IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 12:57 I jak się sprawa skończyła? Odpowiedz Link Zgłoś