Dodaj do ulubionych

Pozew przeciwko wykopowi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 21:00
Witam, mam zamiar założyć sprawę portalowy wykop.pl. Ostatnio szukając informacji o zamachu smoleńskim natrafiłem na ten film stworzony przez wykop.pl

www.youtube.com/watch?v=TcTT6w-6X4g
Czy wiecie do której instancji sądu powinienem to zgłosić?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 21:27
      a czego się dokładanie chcesz domagać???? bo od tego zależy właściwość rzeczowa
      • Gość: Marian Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 21:56
        Chcę ukarania portalu wykop.pl za umieszczanie takich filmów w sieci
        • Gość: puknij sie w glowe Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.play-internet.pl 26.09.12, 22:48
          puknij sie w glowie czlowieku, ze takie lemingi z Peło chodza po tej ziemi...
        • Gość: znów Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 23:14
          POPIERAM obiema rękami UKARAĆ WINNYCH ZA COS TAKIEGO. To okropne.
          • Gość:   Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 02:25
            Nie propaguj takiego gówna udając, że cie oburza, Napisz, że jakieś gimbusy obrażają Jana Pawła drugiego w filmiku i uwarzymy bez oglądania. Teraz sam możesz zostać oskarżony o promowanie filmu łamiącego prawo. Idź do tego sądu na pewno będzie głośno.
            • Gość: ac Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 09:10
              święta racja. jak zobaczysz brzydotę to jej nie pokazuj innym
        • Gość: :) Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.12, 10:48
          Dobra chcesz ukarać. Ale konkretnie za co chcesz ukarać? Gdzie tu jest złamane prawo?
          • Gość: Marian Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 14:43
            Obrażono papieża Polaka i prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Wystarczy?
            • Gość: gość Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.static.entel.pl 28.09.12, 11:45
              no tak , obrażono Papieża i prezydenta, ale w jaki sposób ciebie to obraziło, w sądzie musisz udowodnić jakie twoje dobra zostały obrażone....właściwy i tak będzie sąd okręgowy (w płocku bo ciech pod płock podlega) bo chodzi o dobra osobiste..... wg mnie żadnego zadośćuczynienia nie możesz dochodzić bo nie dostaniesz,ewentualnie mógłyś wystąpić o zaniechanie naruszeń tj. usunięcie filmiku z sieci.....ewentualnie jakieś oświadczenie w prasie że przepraszają za taki filmik....no ale to już sprawa kosztowna bo sam sobie nie poradzisz z nią w sądzie, z resztą uważam że nawet jeśli wystąpisz do sądu to i tak ci oddalą sprawę...wyobrażasz sobie co by było gdyby każdy kogo obrazi jakiś filmik z you tube występował do sądu....
              • Gość:   Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 12:51
                Więc obraziło moje uczucia religijne. Pasi? Niech się rodzice gimbusa dowiedzą co ich kochany pupil robi na komputerze na który musieli harować 3 miesiące.
                • Gość: gość Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.static.entel.pl 28.09.12, 13:57
                  no wystąp do sądu że ktoś obraził twoje uczucia religijne:postać błogosławionego to też podmiot kultu religijnego, właściwy SO w Płcocku , opłata od pozwu 600 zł, jak do tego chcesz zadośćuczynienia to dodatkowo opłata 5% dochodzonej kwoty, uzasanij, i ustal kogo pozywasz,ściągnij sobie kilka wzorów pozwów z neta, powodzenia
                  • beauty.andrzej Re: Pozew przeciwko wykopowi 28.09.12, 19:18
                    Poprawka - opłata od pozwu 700 zł plus 5%
              • Gość: lego Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 16:37
                Ja myślę, że trzeba zorganizować jakąs manifestację przeciwko. Nie proponuje podpalania ambasad, bo byłoby to nawoływanie do przestępstwa, ale trzeba dać odpór wrednym siłom, najpewniej tym samym, które w rewanżu za film o Mahomecie paliły ambasady i mordowały dyplomatów
    • Gość: #### Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 16:48
      Z torbami pójdziesz......ale życzę powodzenia w obronie uczuć!
    • Gość: Ciechanowianin Re: Pozew przeciwko wykopowi IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 08.10.12, 12:01
      Manifestacje to w Ciechanowie należałoby zorganizowac ale przeciwko nieudolnym rzadom Wardzińskiego, Gładyszowej oraz Chodkowskiego którzy przy pomocy nieudolnych kierownikow zadłuzaja Ciechanów na potegę. Jestem bardzo ciekawy stanu zadłuzenia Ciechanowa. Oczywiście jeśli trafi sie sensowny kandydat na Prezydenta udostepnie mu analizę inwestycji i ich parytety. Jeśli nie to dalej bedziemy tkwic w tym gownie i poza bezrobociem na nic Ciechanow nie moze liczyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka