Dodaj do ulubionych

Fotograf na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 13:16
Hej,

proszę o poradę, ile kosztuje średnio w Ciechanowie fotograf na wesele ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Fotograf na wesele IP: *.31.95.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.10.12, 14:02
      szanujący się fotografowie co mają wyrobiona markę od 2000 do 3000 zł cały reportaż a pseudo fotografowie 500zl.
      • Gość: 1954a4 Re: Fotograf na wesele IP: 213.199.253.* 08.10.12, 18:35
        A ja pochwale K.Kosmalę, ale nie powiem za ile ,bo cenę trzeba uzgodnić.Na pewno nie 2000 zł Fachowiec I klasa\.
      • Gość: ech... Re: Fotograf na wesele IP: *.cnow.pl 08.10.12, 20:26
        W Ciechanowie jeszcze nie widziałam fotografa, który mógłby zrobić przyzwoity reportaż ślubny... Wszędzie sztuczne pozy i zdjęcia robione na chybił-trafił...
        • Gość: arawanik Re: Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 22:34
          jak młodzi czasu nie mają i chcą w pospiechu na gwałtu rety, to i fotograf nie w pełni zadowolony- tak to i co kto woli
          • Gość: ech.... Re: Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 16:41
            Nie mówię tu o obróbce zdjęć, ale o strzelaniu migawką, np. na weselu bez kadrowania lub czekania na właściwy moment. Trzeba mieć te tzw. "oko reportera", żeby reportaż ślubny nie składał się z tak napstrykanych zdjęć a z fotografii, które uchwycą to, co najważniejsze w danym momencie.

Akurat do mnie nie trafiają "sexy" pozy z podwiązkami Panien Młodych, które nogą owijają Pana Młodego a na twarzach obydwojga maluje się zażenowanie... I o takich sztucznych pozach pisałam wcześniej... Wygładzanie i "opalanie" twarzy przemilczę... Jeszcze nie widziałam u żadnego z ciechanowskich fotografów, żeby zdjęcia miały klimat, nie były realnym odwzorowaniem rzeczywistości, żeby miały kurczę "to coś"...
            Photoscape i rozmycie na pewno tego nie nadrobi ;)
            • Gość: do ech.. Re: Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 19:34
              to może pokaż sam jak takie zdjęcia powinny wyglądać a nie teoretyzujesz ;-)
              • Gość: brrrry Re: Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 16:17
                Ale po co? Przeciez zna sie na foto czy innym -skejpie xD
    • Gość: lato :) Re: Fotograf na wesele IP: *.cdma.centertel.pl 09.10.12, 13:09
      mam kolege mogę podac namiary :)
      • Gość: gosia Re: Fotograf na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 08:19
        Zdjęcie powinno mieć duszę...moim zdaniem dobry fotograf to taki,którego się nie zauważa,ale po zdjęciach widać ,że był w odpowiednim momencie...nie lubię pozowanych zdjęć i staram się takich nie robić...ale ja tylko amatorem jestem:-)
        • Gość:   Re: Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 13:07
          Zdjęcia kreatywne i artystyczne? - nikt nie zrobi tego w biegu ani za 500 złotych. Za 500 złotych to mogę iść na imprezę ze sprzętem z supermarketu i zrobić poprawny (na tyle, na ile pozwolą mi warunki) fotoreportaż, na którym będą ujęte wszystkie ważne osoby, wszystkie ważne chwile i nic więcej. Do dobrych zdjęć kreatywnych trzeba współpracy fotografowanych i fotografującego a na to nigdy nie ma czasu. Lepiej wydać trochę pieniędzy na ponowne doprowadzenie młodych do uroczystego wyglądu jak już odpoczną po weselu i wtedy zrobić dodatkowe zdjęcia. A może przed ślubem sesja narzeczeńska? to małe pieniądze a jeśli pozwolicie umieścić zdjęcia w portfolio, wielu młodych fotografów zrobi ją nawet za darmo. Do kontaktu z fascynatami fotografii w Ciechanowie służy forum fotociechanow.fora.pl
    • Gość: Fotograf Re: Fotograf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.13, 16:17
      Fotograf Cichanów i okolice.
      -Śluby
      -Wesela
      Zdjęcia na każdą okoliczność

www.damiankowalski.mojezdjecia.net
      • Gość: ...... Re: Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 09:52
        no super zdjecia, szczególnie toodbicie "fotografia" w szybie sabochodu also prześwietlona panda młoda. :) rzenada
      • Gość: brrrry Re: Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 16:20

Jakby powiedzieli ślunzacy:
        Ja Cie prosza... toz to je gańba nyi zdjyncia.
    • Gość: legias Re: Fotograf na wesele IP: 79.162.232.* 21.03.13, 10:38
      Ja polecam pana Szarlaka.
      Nam zrobił obraz na płótnie ze zdjecem slubnym.
      Cenowo do dogadania od ok. 1400 w gore.
      foto.polnocnemazowsze.pl/
      tam macie wiecej
    • husky_ Re: Fotograf na wesele 21.03.13, 18:48
      Koszt fotografowania ślubu od 1700zł.
      Przykładowe zdjęcia z uroczystości w pięknym kościele św.Józefa Kliknij TUTAJ

oraz sesja małżeńska tej uroczej pary Kliknij TUTAJ
    • tadeusz.n1982 Re: Fotograf na wesele 15.05.13, 10:16
      www.photoquest.pl - pracownia znajduje się w Celestynowie, pod Warszawą. Niedaleko i wydaje mi się, że nie będzie problemu, aby się dogadać.
      • madej77 Re: Fotograf na wesele 11.06.13, 11:04
        Zgadzam się. Polecam Panią Marysię. Bardzo sympatyczna osoba oraz doświadczona w zawodzie fotografii. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie.
    • Gość: gosc Re: Fotograf na wesele IP: *.ip.netia.com.pl 15.05.13, 11:22
      Z cenami jest różnie, zależy co chcesz mieć, wszystko do dogadania
      • star_24 Re: Fotograf na wesele 13.06.13, 08:55
        Witam,

koszt fotografowania zależy od zakresu reportażu oraz wybranych dodatków (albumy, odbitki, prezentacje itp).

Proszę o kontakt jeżeli chcą Państwo otrzymać ofertę cenową: fotograf[at]oneperfectmoment.pl

zapraszam również na stronę internetową: Zdjęcia ślubne Warszawa

pozdrawiam
        One Perfect Moment - Fotografia Ślubna
    • Gość: Aleksandra Re: Fotograf na wesele IP: *.play-internet.pl 15.06.13, 11:58
      PORTFOLIO znajdą Państwo pod adresem:

aleksandraczaplicka.blogspot.com/
      E-mail: foto.czaplicka@gmail.com

Zapraszam do kontaktu :)
      Aleksandra
      • Gość: Michal Re: Fotograf na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 23:35
        No to ja polecam fotografa który miesiąc temu nam robil zdjęcia. www.semimatt.pl . Jest z lublina ale dojedzie:). Koszt ponad 2 tys. zl.
    • Gość: MarcinSikorski Re: Fotograf na wesele IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.06.13, 22:38
      Proszę o kontakt na m.sikorski.foto@gmail.com
      Jestem młody, ale zrobię to dobrze. No i nie za 2000zł, muszę najpierw zrobić renomę. Moja strona internetowa nie jest jeszcze gotowa, dlatego proszę o maila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka