Gość: grunt IP: *.tktelekom.pl 03.11.12, 17:04 Witam poszukuje dobrego geodety do podzielenia gruntu na działki, który wie co robi. Proszę o polecenie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: op Re: Dobry geodeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.12, 21:47 i nad czym tu się rozwodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Dobry geodeta IP: *.cnow.pl 03.11.12, 22:10 Polecam pana Krupińskiego,robi sprawnie,solidnie i jak się już dobrze orientuję to w miarę tanio.Robił mi pomiary i jeszcze zlecę mu następne.Jakby coś to jest nr tel.501 325 269.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dds Re: Dobry geodeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.12, 22:13 Krupimnski sam sie poleca bo nie ma roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Dobry geodeta IP: *.cnow.pl 04.11.12, 21:37 dds jaki ty jesteś debil to aż mi cię szkoda,naucz się pisać bo nawet w nazwisku robisz błędy.Jeżeli ktoś prosi o polecenie dobrego geodety to ja polecam pana Krupińskiego bo robił mi pomiary i ja nie nazywam się tak samo jak on,po prostu chciałem pomóc udzielając informacji,ty byś nie pomógł bo nie znasz takiego słowa POMOC!!!!!A ty jeżeli nie potrzebujesz geodety to po co wchodzisz na ten wątek???!Brak ci zajęcia to sobie policz fałdy na worku NIEREFORMOWALNY PROSTAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podzielony Re: Dobry geodeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 07:25 Geomiar- 236725932 Odpowiedz Link Zgłoś