07.11.12, 16:42
Zwracam się do moderatora społecznego tego forum o zabezpieczenie w formie dowodów wpisów forum znajdujących się w wątkach przedstawionych poniżej wraz z wątkami, które zostały usunięte dopiero na moje wyraźne kilkakrotne żądanie w celu procesowym oraz usunięcie wpisów naruszających moje dobra osobiste
Wątki, których zabezpieczenia żądam:
forum.gazeta.pl/forum/w,557,140219687,140219687,do_beauty_andrzej.html
forum.gazeta.pl/forum/w,557,140223793,140223793,a_samo_a_oraz_beautyandr zej.html
forum.gazeta.pl/forum/w,557,139294857,139294857,Bojka_pod_merkurym.html
forum.gazeta.pl/forum/w,557,140031616,,Tygodnik_Ciechanowski_tragedia.ht ml
Wątek, którego usunięcia żądam:
forum.gazeta.pl/forum/w,557,140219687,140219687,do_beauty_andrzej.html
Obserwuj wątek
    • 7anonim7 Re: Do admina 07.11.12, 16:50
      Tak - i koniecznie ten wpis w którym zostałem nazwany idiotą przez Szanownego Poszukiwacza Seksu w internecie :-)
      • beauty.andrzej Re: Do admina 07.11.12, 17:10
        Ja nie szukam seksu w internecie ale ciebie widocznie prawda w oczy kłuje
    • Gość: gość Re: Do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 17:02
      nie pajacuj tylko kopiuj swoje wpisy i całe watki i słusznie czas najwyzszy paru popaprańców z tego forum upublicznic.
      • Gość: pink Re: Do admina IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.11.12, 17:11
        analizując pana wpisy panie Andrzeju....w licznych wątkach nie przebiera pan też w słowach .....i aby to nie odwróciło się w pana stronę...zanim się podejmie tak radykalne kroki trzeba przeanalizować swoje słowa
        • beauty.andrzej Re: Do admina 07.11.12, 17:18
          Tak, ja też używam ostrych sformułowań, ale zawsze mając uzasadnienie. Nikogo nie pomawiam ani nie włażę mu z buciorami w prywatne życie moje i moich najbliższych. Forum dotyczy spraw publicznych i to o nich rozmawiajmy. Tylko niektórym brakuje rzeczowych argumentów, zaczynają się bać, że stanę się dla nich niebezpieczny i próbują mnie zniszczyć metodami, które z etyką nie mają nic wspólnego. Na razie nie mam się czego obawiać, bo jakoś nikt mnie nie pozwał za naruszenie dóbr osobistych. To ja będę pozywał. A jeżeli spotkam się z kontrą? To wtedy będę się martwił...
          • 7anonim7 Re: Do admina 07.11.12, 17:35
            Szanowny Panie, nie ja wkleiłem pana link z portalu randkowego, jednak nie omieszkałem wspomnieć na tym forum, że poszukiwanie seksu w ten sposób uważam za niespecjalnie normalne, przecież są inne sposoby na rozwiązanie tego kłopotu :-) ale jak się spędza 24h przy komputerze to faktycznie nie ma jak...

Ja nie jestem Pana wrogiem, jedynie wyśmiewam to, co uważam za niezbyt inteligentne i potrzebne. Korzystając z inteligencji (jakiej odrobinę posiada wszak każdy z nas) próbuję odpowiedzieć na Pańskie, nie zawsze w dobrym tonie wątki i wypowiedzi. Natomiast Pan w CHAMSKI (tak, tak - właśnie taki) sposób mnie obraził. Nie życzę sobie tego i proszę o nie używanie podobnych inwektyw pod moim adresem w przyszłości.

Z poważaniem 7anonim7

Ps. Gdyby któreś z moich słów wydało się Panu zbyt trudne do zrozumienia - polecam wyłączyć sympatia.pl i inne portale, pomyśleć chwilę i będzie dobrze :-)
            • barbecue1 Re: Do admina 07.11.12, 17:43
              Na takich portalach jest opcja usuń konto.
            • Gość: pink Re: Do admina IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.11.12, 17:45
              panowie...panowie,,,,każdemu można coś zarzucić...pora chyba zakopać topór wojenny i powrócić do normalnego życia!!!! troszeczkę taktu i będzie ok
              • beauty.andrzej Re: Do admina 07.11.12, 17:54
                anonimie, chamstwem to jest opluwanie kogoś bez zdania racji, wpieprzanie mu się z zabłoconymi buciorami w prywatne życie. jesteś supechamem i jeżeli czujesz się obrażony, to podaj adres poczty, wyślę ci swoje dane, abyś mógł wnieść pozew. Ja nie jestem takim tchórzem jak niektórzy i nie próbuję się chować za nickami. I jesteś moim wrogiem. Nie wiem jeszcze, na czyją rzecz czy z czyjej namowy działasz, ale się dowiem. A może to tobie kiedyś nadepnąłem na odcisk? Z twoich postów wynika jednak, że jesteś gorącym orędownikiem obecnych władz miasta, a to jest już niezwykle istotna informacja. poza tym sądzę, że w ciągu miesiąca będe miał twoje dane osobowe. Wniosek do GIODO właśnie wysłałem.
                • Gość: GOŚC Re: Do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 18:00
                  nie odpuszczaj popaprancom czas ich z nor wykopac
                • 7anonim7 Re: Do admina 07.11.12, 18:05
                  Oj malutki człowiek z Pana, skoro na forum szuka Pan wrogów. Więc niech sprawa sobie trwa, ja tymczasem będę sobie czekał na rozstrzygnięcie :-)

W Pana prywatne życie nie wchodzę ani z buciorami, ani z czymkolwiek innym - ktoś wkleił link, ja go wyświetliłem i zobaczyłem, że 60 letni prawie mężczyzna szuka seksu na portalu randkowym :-), rozumiem szukać miłości, związku, przyjaźni - ale Pan się z tym nie ukrywał a ja tego nie toleruję. Pana życie obchodzi mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg, tyle że jakoś tak mam że lubię się pośmiać z czegoś tak żałosnego.

A teraz się znikam i przytulę się do swojej kobiety, może jakiś spacer... Szkoda tracić dnia przy komputerze (ale nie wszystkim, inni "szukają") :-)

Ps. Szanowny Pan chowa się za nick podobnie jak ja, przecież nigdzie się Pan nie przedstawia... Więc po co te teksty o odwadze? Swojego adresu mailowego nie podam z prostej przyczyny - może ktoś mi zacznie składać niedwuznaczne propozycje? Na odcisk mi Pan nigdy nie nadepnął, ponieważ wtedy bym natychmiast oddał, nie lubię deptania. Po prostu uważam Pana i Pana "przyjaciela" za osoby niezbyt normalnie postrzegające rzeczywistość :-)

Pozdrawiam
                  • beauty.andrzej Re: Do admina 07.11.12, 19:11
                    Czy ty potrafisz pisać ze zrozumieniem? Pokaż mi gnojku, gdzie ja szukam seksu? I tak szczerze mówiąc, mało mnie obchodzi, co ty tolerujesz, a czego nie. Ja w odróżnieniu od ciebie uważam, że każdy ma prawo do prywatności i nie akceptuję wtrącania się w cudze życie. Nie jesteś moim wrogiem? Jesteś. Czy ci nadepnąłem na odcisk? Zapewne tak, ale żeby oddać, to trzeba jednak mieć odrobinę odwagi. Świetnie się oczernia anonimowo, prawda? Ciekawe, czy na sali sądowej też będziesz taki odważny.
                    • beauty.andrzej Re: Do admina 07.11.12, 19:13
                      To oczywiście było anonima
                      • beauty.andrzej Re: Do admina 07.11.12, 19:18
                        do barbecue1 O tym zadecyduje sąd, myślę, że to najlepsze rozwiązanie. Po pierwsze będziemy wszyscy mieli wskazówki, na co można pozwolić sobie na forum, a na co nie i po drugie - uzyskamy wskazówkę, gdzie kończy się wolność słowa, a zaczyna chamstwo.
                      • Gość: mieszkaniec Re: Do admina IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.12, 19:28
                        jasna cholera, adminie czemu tolerujesz te wszystkie prywatne pogawędki?
                    • 7anonim7 Re: Do admina 07.11.12, 23:16
                      Idioto, gnojku... No cóż, żenada i tyle - znajdź sobie chłopie wreszcie kobietę (lub faceta, pewnie wszystko Ci jedno) i daj sobie spokój na forum bo moja prowokacja pokazała całą prawdę o tobie (celowo z małej litery). Już nie będę pisał per pan, bo na Pana trzeba mieć klasę, a tobie dużo brakuje :-) latka lecą i pewnie demencja się pogłębia... Frustracja życiowa również, nic ci nie wychodzi i plujesz jadem na wszystko i wszystkich.

Nie jesteś w stanie mnie sprowokować internetowy poszukiwaczu bo nie jesteś osobą, z którą miałbym ochotę dyskutować. Uwierz mi, że spotkanie w realu również by Ci się nie spodobało :-) wtedy na sympatia.pl musiałbyś zamieścić zdjęcia z photoshopu :-)

A do Sądu chętnie się wybiorę, twoje obelgi już czekają w archiwum, nie tylko wobec mnie :-)

Miłej nocki spędzonej na poszukiwaniach :-)
                      • beauty.andrzej Re: Do admina 08.11.12, 20:14
                        Już to wystarczy, aby z tobą (też celowo z małej litery) wygrać. Piszesz o prowokacji. Wiedziałem o tym od początku i wiem, kto był jej autorem. Do zobaczenia, bohaterze.
                        • beauty.andrzej Re: Do admina 08.11.12, 20:37
                          I jeszcze jedno, anonimie. Znam tylko jednego człowieka (choć słowo znam to nieco za dużo) który tak impulsywnie reaguje na merytoryczne krytyczne uwagi na swój temat i wszelkimi dostępnymi środkami stara się zniszczyć przeciwnika, bez względu na cenę. Jeżeli dobrze się domyślam, to zapewniam cię, że nie dostaniesz pracy nawet w gazetce szkolnej.
                          • 7anonim7 Re: Do admina 08.11.12, 23:46
                            I znowu pudło - pracę też już mam :-)

Nie interesują mnie twoje plany, widocznie masz jakieś problemy osobowościowe skoro tak podchodzisz do tego co się pisze na tym forum. Brak kobiety (faceta), brak pracy i perspektyw? Nie wiem, bo jesteś dla mnie całkowicie obcą osobą, ale przypuszczam że coś jest na rzeczy. Skup się na swoich poszukiwaniach, ja nie jestem twoim przeciwnikiem (ani politycznym ani życiowym), bo twoja egzystencja mnie ani grzeje ani ziębi. Nawet nie widziałem cię człowieczku nigdy na ulicy...

Ale możesz sobie nadal brnąć w tych swoich chorych urojeniach :-) jakby co, zawsze możesz poprosić specjalistę o zwiększenie dawki leków :-)

Pozdrawiam poszukiwacza
                            • Gość: bauty.andrzej Re: Do admina IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.12, 07:16
                              Widzisz, nie mam żadnych problemów, nie cierpię na samotność, a moja jedyna wada jest taka, że nie lubię draństwa i staram się z nim walczyć. To oczywiście powoduje, że mam wrogów, którzy starają się kontratakować. Problem jest wtedy, gdy okazuje się, że mam rację i moim oponentom brak merytorycznych argumentów. Więc co, jak nie kijem go, to pałą? Nie opowiadaj mi bzdur, że nie jesteś moim wrogiem , bo nim jesteś. Kogoś, kto stosuje tak wredne metody dyskusji i prowokacje, trzeba zwalczać.
                              Swoim ostatnim postem przekonałeś mnie, że nie mylę się co do twojej tożsamości. Dość dyskusji, kk, obiecuję, że staniesz się sławny.
                              • Gość: gośc Re: Do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 07:37
                                Pisanie ze admin to społeczny moderator jest kłamstwem z wyzszej pólki.
                                Brzmi to dosć dumnie a jest to tylko rodzaj pracy ubeckiej w jakiej tapla się gazeta i portal gó... wyborcza

Zwracam się do moderatora społecznego tego forum o zabezpieczenie w formie dowodów wpisów forum znajdujących się w wątkach przedstawionych poniżej
                              • 7anonim7 Re: Do admina 09.11.12, 12:08
                                KK? A może od razu KKK, a co tam :-)

To schorzenie da się leczyć, tylko poproś o naprawdę silne środki...

Tak na koniec - nie znam cię, pośmiałem się z ciebie i tyle. Redaktor z tygodnika pewnie zdziwiony, że go tu ktoś poszukuje :-)

Pozdrawiam
                                • beauty.andrzej Re: Do admina 09.11.12, 13:29
                                  A kto tu pisał o redaktorze z tygodnika? Bo ja nie. Ale uderz w stół...
                                  • 7anonim7 Re: Do admina 09.11.12, 13:48
                                    Chłopie, Ty masz obsesję na punkcie wrogów, a to jeden z największych - wystarczy kojarzyć fakty :-)

To tak na koniec dyskusji z tobą, pośmiałem się ale już mi się znudziłeś nudziarzu :-)

No to pa
                                    • barbecue1 Re: Do admina 09.11.12, 13:52
                                      Człowiek inteligentny nie odpowiada na zaczepki :)
                                      • Gość: gosc Re: Do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 14:56
                                        niech beauty nie odpuszcza forumowej chołocie
                                    • beauty.andrzej Re: Do admina 09.11.12, 14:58
                                      "Pa" to możesz mówić do swojej dziewczynki... lub chłopca.
                                      • barbecue1 Re: Do admina 09.11.12, 15:33
                                        Słowo "Pa" według słownika języka polskiego to forma pożegnania. Nie ma nic niestosownego w tym słowie, więc wyluzuj i nie czepiaj się.
    • barbecue1 Re: Do admina 07.11.12, 18:22
      Szanowny Panie, forum jest do dyskusji. Istnieje coś takiego jak wolność słowa. Nigdzie w wątkach nie ma napisanego, że Pan o takim imieniu i takim nazwisku jest taki i owaki. Wypowiada się Pan pod zarejestrowanym nickiem gazetowym. Nigdzie nie ma w wątkach naruszenia dóbr owego NICKA. Pozdro.
      • Gość: Prawnik Re: Do admina IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 22:03
        Może pan spać spokojnie i się nie obawiać pozwu, jeśli taki wystąpi to Pan wygra, co za tym idzie będzie mógł Pan starać się o przeprosiny za zniszczenie dobrego imienia od Pana pozywającego na łamach Tygodnika itp.
    • Gość: gośc Re: Do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 23:30
      Nie odpuszczaj popapranym.
      Stawiam teze ze admin jest tu najgorszą świnią i mysli ze jest bezkarny manipulując forum.
      • beauty.andrzej Re: Do admina 08.11.12, 20:38
        No, IP admina już mam.
    • Gość: tadek Re: Do admina IP: *.pl 08.11.12, 09:16
      Ludziska kochane,przecież można uczciwie.Wystarczy kilo gruszek bergamutek,4 litry wody,kilo cukru i 10 deka drożdży.
      • Gość: ... Re: Do admina IP: *.cnow.pl 08.11.12, 22:34
        beauty nie chwal sie tak tym co masz bo za chwile zostaniesz przez kogos pozwany za nielegalnie zdobyte dane wlasciciela IP.
        • beauty.andrzej Re: Do admina 09.11.12, 07:08
          Ależ ja zdobyłem IP legalnie. Admin sam mi je wysłał.
          • Gość: ... Re: Do admina IP: *.cnow.pl 09.11.12, 22:14
            ty chyba nie masz pojecia co jest legalne a co nie... i tylko w glowie ci sie przewraca...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka