Gość: jhgsjnn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 14:59 Który z nich jest waszym zdaniem gorszym żulem i co o nich sądzicie? Zapraszam do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 16:18 Jak Ci coś nie pasuje na temat "gulały" to radze Ci zatrzymaj to dla siebie, bo to jest człowiek chory... jak chcesz to określaj go inaczej ale nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gulała vs Rywanol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 16:25 a na co Gulała choruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 18:37 Jest chory na alkoholizm :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten poprzedni Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 20:41 no chyba mi nie powiesz, że to co ma na szyi to jest tak sobie poprostu? Debile dwa sie znalazły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 20:47 To co on ma na szyi to kaszak taka wielka krosta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gulała vs Rywanol IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 22:20 proszę was, jak można tak się z chorego człowieka naśmiewać, i go poniżac....a jak wy byście bieli taką narośl i nie można by jej było wam zoperować...jak by wasze życie wygladało????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguś Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 22:22 Właśnie, przestańcie się nabijać z Rywanola on jest spoko i z zasadami dobry chłopak z ulicy nie to co ten żul gulała Odpowiedz Link Zgłoś