Dodaj do ulubionych

Gulała vs Rywanol

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 14:59
Który z nich jest waszym zdaniem gorszym żulem i co o nich sądzicie? Zapraszam do dyskusji
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 16:18
      Jak Ci coś nie pasuje na temat "gulały" to radze Ci zatrzymaj to dla siebie, bo to jest człowiek chory... jak chcesz to określaj go inaczej ale nie tak.
      • Gość: ... Re: Gulała vs Rywanol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 16:25
        a na co Gulała choruje?
        • Gość: marian Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 18:37
          Jest chory na alkoholizm :(
          • Gość: Ten poprzedni Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 20:41
            no chyba mi nie powiesz, że to co ma na szyi to jest tak sobie poprostu? Debile dwa sie znalazły...
            • Gość: Jarosław Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 20:47
              To co on ma na szyi to kaszak taka wielka krosta
              • Gość: gość Re: Gulała vs Rywanol IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 22:20
                proszę was, jak można tak się z chorego człowieka naśmiewać, i go poniżac....a jak wy byście bieli taką narośl i nie można by jej było wam zoperować...jak by wasze życie wygladało?????
                • Gość: boguś Re: Gulała vs Rywanol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 22:22
                  Właśnie, przestańcie się nabijać z Rywanola on jest spoko i z zasadami dobry chłopak z ulicy nie to co ten żul gulała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka