Dodaj do ulubionych

tygodnik ciechanowski

IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 08:20
witam chciałem was ostrzec przed tygodnikiem ciechanowskim urodziło mi sie dziecko w lipcu i zapłaciłam 4 dychy zeby dzieciak pojawił sie u nich w gazecie i do tej pory go nie mam a 4 dychy skasowali banda oszustów nic więcej
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieszkaniec Re: tygodnik ciechanowski IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 20.11.12, 10:31
      To dobrze Ci. płacic tyle pieniędzy za nedzne zdjęcie w tym świerszczyku. To dziecko jest twoje czy na pokaz. Ludzie opamiętajcie sie.
      • Gość: ... Re: tygodnik ciechanowski IP: *.matcom.com.pl 20.11.12, 11:20
        Zgadzam się. Małe dziecko a już miss chcesz z niej robić? Lepiej samemu foto robić i do albumu lub w ramkę wstawić na pamiątkę.
        • Gość: było Re: tygodnik ciechanowski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.12, 12:16
          a ja zapłaciłam i było a rodziłam w czerwcu
          • Gość: czytelnik Re: tygodnik ciechanowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 12:29
            A do tygodnika dzwoniłeś, żeby sprawę wyjaśnić?
            • Gość: gosc Re: tygodnik ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 14:02
              ta witryna z dopiero co urodzonymi dzieciakami i niekiedy matką tuz po porodzie to zbijanie kasy i tak żenujące. Jeszcze dzieciak na oczy dobrze nie przejrzy, nie pokazany rodzinie, a już na świeczniku gazetowym .
    • Gość: ... Re: tygodnik ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 13:54
      A to za to trzeba placic...? No to sie ubawialam, nie myslalam, ze ludzie sa tacy glupii...
    • Gość: mona Re: tygodnik ciechanowski IP: *.cnow.pl 20.11.12, 14:00
      też myślałam, że wstawiają za darmo albo jeszcze płacą rodzicom
      • Gość: ona Re: tygodnik ciechanowski IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.12, 14:03
        A ja rodziłam w styczniu i za darmo miał zdjęcie
        • Gość: rodzic Re: tygodnik ciechanowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 14:08
          Z tego co słyszałem, płaci się za zrobione zdjęcie, a nie za umieszczenie w gazecie i to nie tygodnikowi, tylko fotografowi. A że potem te zdjęcia zamieszczane są w gazecie, to już inna sprawa.
        • Gość: ... Re: tygodnik ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 14:10
          Ludzie po swietach nie mieli kasy na glupoty, to gazeta publikowala za darmo zeby rubryke utrzymac :)).
    • Gość: Gość 88 Re: tygodnik ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 14:16
      Nie bardzo rozumiem,o co chodzi .Człowiek,który robi te zdjęcia poinformował mnie,że do Tygodnika Ciechanowskiego zdjęcie jest bezpłatne.Ja rodziłam w czerwcu.Zrobił mojemu dziecku 12 zdjęć,które mi przywiózł do szpitala i powiedział,że jeśli mi się podobają,może mi je sprzedać za 35 PLN,ale nie muszę ich brać.Były ładne i mi się podobały, to wzięłam.Dziewczyna ,która leżała ze mną na sali chciała tylko do tygodnika,nic nie zapłaciła,a jej dziecko było w gazecie razem z moim.Jeśli ktoś nie chce tych 12 zdjęć , ten pan nikomu ich na siłę nie robi a dziecko i tak jest w gazecie. Tak było w moim przypadku i dziewczyny,która ze mną rodziła w czerwcu.
    • Gość:   Re: tygodnik ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 19:13
      Gratulacji okazji narodzin i kondolencje okazji naiwności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka