paula-1114 04.12.12, 20:06 gdzie można dostać łądny stroik świąteczny ale naprawde ładny, bo jeszcze nie zaczęłam wyprawy po kwiaciarniach, którą polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mysz Re: Boże Narodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 20:51 Najlepiej bedzie jak zrobisz sobie sama, bo w ciechanowskich kwiaciarniach mozna zawalu dostac od tych przerazaczy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paula-1114 Re: Boże Narodzenie 06.12.12, 10:20 Gość portalu: Mysz napisał(a): > Najlepiej bedzie jak zrobisz sobie sama, bo w ciechanowskich kwiaciarniach mozn > a zawalu dostac od tych przerazaczy...:)) a co masz na myśli? ze drogo? to powiedz mi w której są najdroższe , bo podejrzewam ze w rózy na smorawińskiego, ale gdzie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Boże Narodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 10:36 Ja mam do sprzedania stroiki i choinki własnoręcznie robione. Zdjęcia oraz resztę szczegółów moge podać na maila. DonLemun@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaa Re: Boże Narodzenie IP: *.31.11.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.13, 18:36 Tylko się pytasz ?? czy stwierdzasz fakt, że w róży najdrożej. Jakoś we wszystkich Twoich postach ( dotyczą tylko kwiaciarni) jest coś negatywnego o róży. Chyba to jest twoja największa konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
paula-1114 Re: Boże Narodzenie 06.12.12, 10:59 ale ja to bym chciala taki elegancki, a te własnoręczne to są przeciętne, zresztą w tamtym roku taki kupilam i w tym roku chcę inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Boże Narodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 13:34 W Panoramie wczoraj widziałam.Ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Boże Narodzenie IP: *.play-internet.pl 06.12.12, 15:35 Tyle tego jest w internecie,że głowa puchnie.......przyślą do domu,nie trzeba tyłka ruszać....... Jak widzisz twoje zapytanie skończyło się klapą......na takie kryptoreklamy nie damy się nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz Re: Boże Narodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 17:45 Nie drogo, a brzydko. Dlatego robię sama, na świeto zmarłych, na Wielkanoc i Boże Narodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
paula-1114 Re: Boże Narodzenie 06.12.12, 21:46 jak ci się nie chce tyłka ruszać to proszę bardzo zamawiaj, a kryptoreklamy nie robię bo pytam gdzie można kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Boże Narodzenie IP: *.play-internet.pl 10.12.12, 18:32 Nie rżnij GŁUPA! Odpowiedz Link Zgłoś