Dodaj do ulubionych

Zaginął Kamil Bitkowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.12, 10:56
Jak w temacie, może coś ktoś wie na ten temat i może pomóc rodzinie zaginionego. www.kurier-ilawski.pl/czytaj/Ilawa:-zaginal-Kamil-Bitkowski-Zdjecia-z-monitoringu/3545

Przykra sprawa i nie wiadomo co się z nim stało.
Obserwuj wątek
    • Gość: zaniepokojony Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cnow.pl 25.12.12, 19:25
      no wlasnie czy cos sie wyjasnilo ?
      • Gość: gosc Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cnow.pl 25.12.12, 19:27
        slyszalem ze w okolicach Olsztyna ostatnio bylo wiele dziwnych podejrzanych zaginięć ktos cos wspominal o porwaniach dla narządów
        • Gość: z Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.12, 19:35
          tak,tak i pewnie widywano czarną wołgę...
          • Gość: wiktoria Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 21:04
            A przyszło do głów, że chłopak miał dość rodziny? Ze chciał zrobić chociaż raz w zyciu cos szalonego? Żeby w końcu ktos się nim zainteresował?
            • Gość: maro Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 21:19
              do wiktorii
              jak mozna miec dosc rodziny ktora sie widzi 2x do roku :/ i akurat na Swieta Bozego Narodzenia postanowil wykrecic takiego malo smiesznego psikusa....zastanow sie zanim cos napiszesz, najlepiej dwa razy
            • Gość: xxx Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 21:22
              nie wszyscy sa takimi idiotami jak ty, zeby wypie...c rodzicom na swieta
    • Gość: jekyll Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 21:23
      Chciałbym podbić wątek.
      Okazało się że jest to bliski znajomy moich siostrzeńców i odpada wersja "uwolnienia" się od rodziny.
      Jeśli nie macie nic normalnego do powiedzenia prócz miernych komentarzy; proszę darujcie sobie wpisy.
      Osobami które próbują uciąć temat powinna raczej zainteresować się policja. Może to być działanie celowe.
      • Gość: op Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.12, 22:04
        policja dzialanie celowe dobre .....,,,,,,,,,,,,sprawa dla pana Rutkowskiego debiut miał juz Rutkowski w Ciechanowie koło 10 lat temu:):):) z efektem pozytywnym może w tej kwestii pomoże ,, Porwania i zaginiecia to jego specjalnosc :):):)
        • Gość: YYY Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 02:26
          dziwna sprawa ale czytajac komentarze opowiesci z tego linka to naprawde dziwna syuacja kontaktuje sie z rodzina o 20:40 a o 21;20 wysiada z pociagu i pyta o droge do poznania.Zobaczcie jak wazny jest monitoring w miastach oby go bylo jak najwiecej
          • Gość: . Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 07:41
            Owszem ważny jest monitoring. Tylko czemu nie ma go w innej części dworca pkp i pks.To już by wiele wyjaśniło.
          • Gość: . Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 07:45
            I skąd wiesz,że on do Poznania się wybierał?
            • Gość: YY Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 16:26
              Czytałem artykuł o nim z tego linka i na innych portalach i odnalazło sie 2 swiadków dziewczyna z przystanku ktorej pytal sie o droge do Grudziądza a 2 osoba mowiła ze pytał sie o drogę do Poznania ...o tym co powiedział facet pisało na jakiejs stronie ze sa nowe fakty itd a co do tej opcji z dziewczyną i Grudziądzem to z komentarzy ktos pisał.... takze nie ma co wierzyc to sa jakies tam informacje ale czy wiargodne niewiadomo musiał by to potwierdzic ktos ze żródła zaginionego ... a co monitoringu tak jak wczesniej mowiłem powinno byc go jak najwiecej w całym miescie czy to u nas w Ciechanowie czy to w Iłwier i innych miastach... miasto niepowinno sie na tym oszczedzac i miasto powinno montowac tego jak najwiecej
              • Gość: ? Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cdma.centertel.pl 27.12.12, 11:17
                Cos nowego wiadomo?
                • Gość: gosc Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cnow.pl 27.12.12, 12:29
                  Boże, co moglo sie stac? przeciez ludzie nie zapadaja sie ot tak pod ziemię
                  • Gość: Olo Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cnow.pl 27.12.12, 13:16
                    Ja to Wam powiem, że jeśli chłopak pytał się 2 osób o drogę gdzieś tam to znaczy, że miał już to w planach, że gdzieś wyjedzie. Nie wiadomo tylko czy ktoś mu w tym nie przeszkodził i przez to marnie skończył. Może miał zamiar jechać do jakiejś dziewczyny poznanej na internecie? Może miał zamiar jechać po jakiś prezent, albo po auto. Różne mogą być przypuszczenia. Gdyby ktoś go skroił na narządy to ledwo co zdążyłby chłopaczyna wysiąść z pociągu, czy z autobusu to już by go zgarnęli i nie zdążyłby się o cokolwiek spytać. Nie pracuję w Policji, ale swego czasu interesowałem się porwaniami dla narządów, które miały miejsce w okolicach Trójmiasta. Tamte sprawy też były tajemnicze ale po jakimś czasie znajdowano jednak szczątki.
                    • Gość: ... Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.matcom.com.pl 27.12.12, 18:15
                      Sprawa podobna do głośnej sprawy zaginięcia Iwony Wieczorek. Dziewczyna też zapadła się pod ziemię. 2,5 roku temu zaginęła w drodze z dyskoteki do domu i śladu po niej nie ma.
    • Gość: kurka Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.12, 21:48
      Kamil się odnalazł.
      • Gość: Super Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 21:55
        cieszę się, ogromna ulga
        • zuzanna2008 Re: Zaginął Kamil Bitkowski 27.12.12, 21:59
          Czy to aby sprawdzona informacja? Bo jesli ktoś sobie robi żarty, to bardzo niesmaczne....
          • Gość: Adam Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.12, 22:12
            naprawdę się odnalazł? to moze wypadaloby podac jakas oficjalna informację bo duzo osob zaangazowalo sie w pomoc w odnalezieniu!
      • Gość: @ Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 23:10
        Człowieku, przekazujesz jakieś chore informacje, przecież Kamil nie odnalazł się do tej pory.
        Zastanów się co piszesz, nie rób ludziom nadziei.
        • Gość: xxx Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.12, 23:24
          Mam nadzieje ze temu pajacowi forumowemu, co pisze o smierci gulaly i innych (podejrzewam ze to ten sam idiota co pisze ze Kamil sie odnalazl) to wszystko o czym pisze wroci sie do niego.
          • Gość: Ciech Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.matcom.com.pl 28.12.12, 02:48
            Na jednym z forum kolega Kamila wypowiadał się, że z IP z Anglii były ostatnie logowania na maila i forumowe konto Kamila.
            forum.pclab.pl/topic/842550-Zagin%C4%85%C5%82-kolega-Kamil-Bitkowski/page__st__40
            Cytat z forum:

"Potrzebuję jak najwięcej informacji o tych ip:
            217.41.238.127
            217.41.232.42

Z whois.net wiadomo tylko że należą do bt.com - Angielskiego dostawcy internetu.
            Z tych IP były logowania na maila oraz forum na konto Kamila".
            • Gość: Olo Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cnow.pl 28.12.12, 07:47
              Czyli jednak uciekł za granicę. Kwestia tylko, czy z własnej woli, czy pod przymusem.
              • Gość: op Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: 213.199.253.* 28.12.12, 11:13
                sprawa dla Krzysztofa Rutkowskiego
                • Gość: gosc Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cnow.pl 28.12.12, 13:52
                  i co, ciągle nic nie wiadomo?
    • Gość: grzegorz szaro Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: 172.25.252.* 28.12.12, 14:23
      Chłopak jest w Irlandii. Cały i zdrowy :)
      • Gość: gosc Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 15:55
        czy są na to potwierdzenia rodziny czy policji, czy na pewno żyje cały i zdrów
        • Gość: tc Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.181.51.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.12, 16:07
          www.tc.ciechanow.pl/aktualnosc-10604-zaginiony_kamil_odnalazl_sie_w___irlandii.html
          • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 16:14
            Jak dla mnie to pokłócił się z tą całą Dorotą i postanowił wywinąć taki numer. Może z nim zerwała, może powiedziała coś co go zraniło i podjął taki krok. Nawet Mama Kamila pisała,że ostatnią osobą jaka miała z nim kontakt była jego dziewczyna i to na krótko przez stacją w Iławie. Nie planował tego, to był impuls,postawił wszystko na jedną kartę. Współczuję rodzinie,bo przez jego fanaberie miała spieprzone święta i tydzień wyjęty z życiorysu. Nawet obcy ludzie przeżywali jego zaginięcie, teraz dopiero będzie miał ubaw,jak sobie wejdzie i poczyta jakie teorie ludzie snuli. Żal mi go,bo zachował sie strasznie nieodpowiedzialnie... jak gó...arz po prostu.

• Gość: ... Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: 213.199.253.* 28.12.12, 16:24
              Co za gó...rz. Wyjechał bez słowa. Rodzina się martwiła. Święta spie..ne, bo go szukali. Nieodpowiedzialny dzieciak.
              • Gość: siostra Kamila Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 17:49
                Jak dla mnie to sprawa jest juz skończona ...ale znając WASZE zwyczaje (forumowiczów) zaraz "zabawa się zacznie" :)))

Proszę moderatora o zamknięcie tematu
                Pozdrawiam
                Siostra Kamila
                • Gość: aaaaaaaaaaaaaa Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 18:06
                  No nie wiem ,czy zakończona, bo według wypowiedzi Mamy Kamila cały czas go szukają. Napisał jej tylko sms ,że jest w Irlandii ,ale z nim nie rozmawiała.

Do poczytania Siostro Kamila, motacie się wszyscy w tym co piszecie i próbujecie ludziom wcisnąć.

ilawa.wm.pl/136181,Zaginal-21-letni-Kamil-Bitkowski-Nowe-fakty.html#axzz2GFyN7eF
                  • Gość: Ciech Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.matcom.com.pl 28.12.12, 18:12
                    Mama Kamila w komentarzach w linku powyżej napisała:

"Bardzo was wszystkich proszę,przestańcie .SMS z numeru Irlandii nie świadczy,że on tam jest.Sprawdźcie to sami i będziecie wiedzieli. I nie wiem czy ktoś nie kazał mu tak napisać aby przerwać całą akcję.Jeżeli wybrał drogę bez rodziny,zobaczę że jest zdrowy i nie zmuszany do niczego-to uszanuję każdą jego decyzję."

• Gość: smutny Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 21:23
                      smutnym jest fakt, że na załączonym poniżej forum z iławy jest wiele informacji niespójnych, nielogicznych i to pisanych przez rzekomo"najbliższe osoby " zaginionego chłopca, przerzucanie odpowiedzialności (sisotra doroty- na matkę) nasuwa refleksje, że jest to jakieś toksyczne towarzystwo i trudno nie mieć skojarzeń z podobną sprawą matki małej Madzi z Sosnowca, gdzie jakaś siksta zadrwiła sobie z całej Polski,. Sledząc wpisy z forum z iławy trudno oprzeć się wrażeniu, że sprawy podobnie się tu się mają, matka chłopca najwyraźniej nie jest tu bez winy skoro mimo dobrych relacji chłopak nie dał znaku życia narażając ją na stres -być może sobie na to zapracowała ? siostra dorotki zapewnia forumowiczów, że chłopak zyje, że odezwał sie do dorotki wczoraj, czemu nie do matki ?
                      siostra kamila pisze poniżej, że dla niej koniec sprawy kamil się odnalazł ... stek kłamst, coraz trudniej o współczucie dla całej sytuacji...
                      • Gość: smutny Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 21:36
                        i jeszcze to ze strony iławy :
                        "Kamil żyje! Odnalazł się w Irlandii
                        Student Akademii Morskiej w Gdyni, którego policjanci szukali przez kilka minionych dni przebywa w Irlandii. Mężczyzna rozmawiał dziś z rodziną i policjantami..."

• Gość: mieszkaniec Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.12, 18:11
                  dobrym zwyczajem w takich sytuacji jest podziękować całej masie ludzi którzy włączyli się w poszukiwania.
                  • Gość: 123 Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.matcom.com.pl 28.12.12, 21:40
                    Podobno matka od dwóch dni wiedziała, że Kamil jest w Irlandii i nic nie powiedziała, ale dorosłych uciekinierów nikt nie szuka, wiec zgłosiła zaginiecie.

Powinni teraz gnojka obciążyć kosztami, za szukanie go. Bo to za pieniądze podatników.

• Gość:   Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 00:51
                      Za to, że policjanci siedzą i nic nie robią płacimy i tak i tak więc jak coś zrobili to w tej samej cenie.
                • Gość: Silas Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.centertel.pl 29.12.12, 08:13
                  Do Siostry Kamila: "SPRAWA JEST JUZ ZAKONCZONA"...Pół polski szuka i martwi sie o gó...arza , traci cenny czas i pieniadze , a Ty piszesz ze sprawa jest juz zakonczona...?
                  Wg mojej opinii sprawa w tym momencie dopiero się zaczyna!Załozywszy ze wątek z Irlandia jest wiarygodny człowiek powinien odpowiedziec ze swoją nieodpowiedzialności!
                  Nie mam pytan...
                  Amen
                  • Gość: np Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 08:57
                    Kto ma niby odpowiedzieć za nieodpowiedzialność? Dorosły człowiek, który sam decyduje o swoim życiu?
                    Można uważać, że jego zachowanie było nieodpowiednie, ale jeżeli ktoś uważa, że to on powinien za to odpowiedzieć, to ma nierówno pod sufitem.
                    • Gość: .. Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 09:54
                      Nie znam tego chłopca,ale przez całe święta o Nim myślałam.Martwiłam się czy żyje,jak się miewa.Współczułam serdecznie matce i najbliższej rodzinie.Myślę,że nie kieruje nami żadna ciekawośc,a zwyczajna troska o drugiego człowieka.
                    • Gość: silas Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.centertel.pl 29.12.12, 10:35
                      Jesli dorosłym człowiekiem nazywamy osobe która nie daje znaku zycia swoim najblizszym przez cały tydzien , stawiana na równe nogi wszystkie instytucje które działaja na rzecz osób zaginionych to wspólczuje posiadania takiej definicji dorosłości.
                      DOROSŁOŚĆ to jest przede wszystkim ODPOWIEDZIALNOSC za siebie i innych
                      • Gość: siostra Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 11:54
                        Sporo wątpliwości ?? Jakoś tak się składa że rozmawiałam z Kamilem .... tak więc skończcie spekulacje :)
                        Pozdrawiam
                        • Gość: XXXXXX Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 12:08
                          Bardzo się cieszę, że Kamil się odnalazł, choć osobiście go nie znałam. Młody chłopak, a każdy ma jakieś ludzkie odruchy, zwłaszcza że to Ciechanowianin...
                          Jestem pewna, że to nie była jakaś błahostka, z powodu której Kamil zdecydował się na taki krok. Mam tylko nadzieję, że zdaje sobie sprawę, ile ludzi zaangażowało się w tą sprawę, ile osób poruszyła ta sytuacja no i oczywiście wynagrodzi to jakoś swojej rodzinie, bo pewnie tylko oni wiedzą, ile ich to wszystko kosztowało.
                          Teraz będzie dużo "gnoju" na forum, bo dla ludzi liczą się tylko pieniądze, a nie ludzkie uczucia. Myślicie, że Kamil myślał o Waszych podatkach, kiedy podjął taki krok? Tak, na pewno zrobił to wszystkim na złość.
                          Dla mnie to powinien on teraz zająć się przede wszystkim sobą, swoją rodziną, ułożyć sobie jakoś życie, jeśli pojawił się problem i iść dalej! W końcu ma całe życie przed sobą.
                          Dla jego dobra, no i też jego rodziny niech moderator zamknie ten wątek.
                          Pozdrawiam,
                          • Gość: 1954a4 Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: 213.199.253.* 29.12.12, 12:29
                            Tyle dymu, zamieszania i zaangażowania służb i ludzi dla głupka,który nie potrafi normalnie myśleć
                          • Gość: podejrzana sprawa Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 13:40
                            Dziwne to jest post 'siostra' i 'XXXXXX' pisała ta sama osoba, widać po IP-dynamic.chello.
                            Proszę zwrócić uwagę na to.
                            • Gość: xxx Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 14:14
                              No tak, bo tylko jedna osoba w Ciechanowie ma chello, czyli UPC.
                              • Gość: gość Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.centertel.pl 29.12.12, 14:44
                                To forum powinno mieć jakąś administrację.........która taki temat już dawno powinna zamknąć.
                                Chłopak zrobił jak zrobił, miał pewnie ku temu powody, może chciał na siebie w końcu zwrócić uwagę, po jakiego groma teraz bić pianę i drążyć temat czy zrobił dobrze czy też nie.

Znam i Kamila i jego mamę- była moją kierowniczką przez kilka lat- wspaniali ludzie. A błędy każdy popełnia. Ważne, że żyje. Ładny wizerunek naszych władz ( policji) przy okazji wychodzi. Obywatel wyjechał za granicę a jest szukany w kraju. Pewnie miał czapkę niewidkę....
                                • Gość: stefan Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 16:16
                                  No pewnie. Bo bardzo prosto jest ustalić czy sobie obywatel wyjechał czy nie...
                                • Gość: gonzo Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 19:38
                                  Od kilku lat nie ma granic baranie!
                          • Gość: u Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.12, 06:53
                            dokładnie tak
    • Gość: Anka Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.12, 17:24
      Mam pytanie . Przegladając strone ITAKI - Kamil Bitkowski widnieje jako osoba nadal poszukiwana . Droga rodzino warto zgłosić powiadomienie , że ten młody człowiek się odnalazł , skoro tak twierdzi rodzina , dziewczyna i Policja .
      • Gość: ... Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.matcom.com.pl 29.12.12, 18:53
        Na jednym z forów, znajoma Kamila napisała, że jego mama nie złożyła wniosku o zakończenie prac poszukiwawczych, gdyż złoży taki wniosek dopiero gdy zobaczy Kamila całego i zdrowego.
        • Gość: Ciech Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.matcom.com.pl 29.12.12, 19:01
          Jest tu dużo niejasności. Też widziałem komentarze na stronie Iławskiej. Podobno Kamil rozmawiał przez telefon tylko z Dorotą (swoją dziewczyną), a do mamy wysłał SMS i to (podobno) tylko dlatego, że ''Dorotka go prosiła'' o poinformowanie mamy...
          Coś mi się tu nie podoba. Ale komuś rzeczywiście zależy na zaprzestaniu poszukiwań albo chłopak wcale nie uciekł z powodu dziewczyny, a smsa do matki nie wysłał z własnej woli. Podobno jest spór pomiędzy mamą Kamila a siostrą jego dziewczyny.
          • Gość: domek Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 19:18
            A ch.. to kogo obchodzi ?
            • Gość: mamka Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 12:56
              dodam , co nikt nie pisał - ten młody nie miał tak źle, skoro stać go było na wyjazd ot tak sobie - za granicę , i to nie tak blisko. Skąd taki młody miał na takie podróże i te zmiany podróży i natychmiastowe zmiany decyzji. Żeby tak sobie bujać , trzeba na to mieć kasę i myślę, że trzeba mieć układziki za granicą, bo nikt tak nagle w puste nie jedzie w święta.
              Czyżby aż taka huśtawka emocjonalna? Ten młody miał kasę i stało się co stało.Staram się zrozumieć młodych, ale żeby tak "olać " matkę, rodzinę i rozstawić innych żeby się martwili, to mało poważne i niedorosłe , nieodpowiedzialne. Czy aż tak niezauważalny? chyba nie.
              Życzę mu jak najlepiej i żeby dorósł do podejmowania właściwych decyzji.
              • Gość: ... Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.play-internet.pl 30.12.12, 13:28
                Sama mam czasem ochotę zrobić ta jak ten chłopak....
                • Gość: gosc Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.centertel.pl 30.12.12, 15:04
                  gość w irlandii pracował i zna ludzi itp.
                  • Gość: xyz Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 20:12
                    to chyba i rodzina jego też wiedziała że tam go szukać, a jakoś cicho było.
                    nie dziwię się młodym,że inni też jak mają okazję i kasę to chcą uciekać z tego miasta a nawet i z kraju,

Moderator powinien zamknąć wątek
                    • Gość: foka Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.12, 06:41
                      powinien mu stary wpierdo....ć , się gó...arz dorosły zrobił...
                      • Gość: Dukat Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.12, 11:24
                        W mordę chyba dawno nie dostał...
      • Gość: Julia Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.play-internet.pl 31.12.12, 13:50

Może warto , żeby ktoś z rodziny oficjalnie potwierdził, że Kamil jest już w domu. Przecież ogromna większość ludzi współczuła rodzinie szczerze i nawet zupełnie obcy ludzie bardzo byli w tę sprawę zaangażowani.
        Każdy popełnia błędy, ale drogi Kamilu ,jeśli następnym razem będziesz chciał coś głupiego zrobić ,pomyśl o innych.
        • Gość: ira Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.play-internet.pl 31.12.12, 22:14
          Trzeba brać pod uwagę to,że INNI nie myśleli o Kamilu...............................................
    • Gość: monit Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.play-internet.pl 01.01.13, 14:21
      Oczywiście- biedny chłopiec i wstrętni rodzice ....
      • Gość: gość Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.centertel.pl 01.01.13, 15:31
        Gó...arzowi ptasiego mleka nie brakowało...... Matka cały czas miała i ma masę kasy- wcześniej jako kierwonik Rapid, następnie Żywca oddział Ciechanów, teraz posadka w browarze. Chłopak miał wszystko. Oj taki numerek powininen go drogo kosztować....jego a nie mnie podatnika.....
        • Gość: ,,, Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: 79.162.250.* 01.01.13, 16:14
          Znam Kamila. To naprawdę fajny człowiek. Nie oceniajmy jego decyzjii nie znając faktów. Rozmawiałam z nim i wcale mu się nie dziwię, że tak zrobił. Czasami wszystkim do okoła wydaje się: miał super życie, duużo kasy i zero problemów, ale często są to tylko pozory. Bardzo sie cieszę że wrócił i mam nadzieję, że da radę wyjść na prostą. Pozdrawiam.
          • Gość: gość Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.centertel.pl 01.01.13, 16:21
            aaaaaaaa to już nawet wrócił?

To, że mausia trzymała go pod kloszem to fakt, wyrwał się z pod skrzydełek na studia i tam zasmakowal w wolności. Jednak nie piepsz bo nic nie tłumaczy takiego numeru. Nie pasowalo to po ptrostu matuli mógł powiedzieć że zaczyna żyć na własny rzrachunek...i podstawa za własne pieniądze. A gość wielki kozak jak matka na wszystko łożyła. Nic nie tłumaczy takich szczeniackich numerów.
            • Gość: ,,, Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: 79.162.250.* 01.01.13, 16:32
              a może mówił nie raz, tylko ze zrozumieniem decyzji był problem. Nie wiesz tego więc nie naskakuj. łatwo oceniać, gorzej zrozumieć.
              • Gość: well Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 18:29
                gó... to powinno was obchodzić czemu zrobił jak zrobił. żyje? nie porwali go? wiec jest ok, o co chodzi? kim wy jestescie, zeby mu mowić że zrobił źle? to dorosły człowiek.
                • Gość: gość Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 18:43
                  Być może masz rację. Ale takie "numery" nie zawsze są sprawą tylko rodzinnych nieporozumień, bo czasem angażują tzw. państwowe środki na poszukiwania, a wtedy to juz obchodzi każdego kto na to daje. A daje wtedy każdy z nas, więc ma prawo wtedy to nas obchodzić. Jak było w tym wypadku nie wiem. Zwracam tylko uwagę, że tak bywa.
                  • Gość: ! Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 18:57
                    Chłopak się znalazł. Może więc pora zakończyć wątek ponieważ został on założony aby ułatwić odnalezienie. Na pewno nie założono go w celu krytyki postępowania Kamila ani opisywania Jego sytuacji rodzinnej.
            • Gość: bcdef Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 19:07
              aaaaaaaaa gościu nie ocenioaj zbyt pochopnie, oby i w twojej rodzinie czy wsród znajomych nie doszło to czegoś takiego - na przyszłość - NIE OCENIAJMY<bo nie jesteśmy w ich umyśle i w ciele
              • Gość: qwe Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cnow.pl 02.01.13, 21:57
                plotkarskie szmaty zostawcie ten temat

jest tyle innych wątków do pisania np:
                komunikacja miejska
                pieniądze dla rady miasta
                łajdactwa delegatury Użedu Marszałkowskiego
                przekręty przy inwestycjach U E
                • Gość: ika Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.play-internet.pl 02.01.13, 22:24
                  Użedu........gdzie ty do szkoły chodził,leżeli chodził??????Boże,ty widzisz i nie grzmisz.
                  • Gość: aaa Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.ip.netia.com.pl 03.01.13, 11:33
                    Debile... nie ma granic ? nie wiem jakim sposobem dostać się do Irlandii bez rejestracji przekroczenia granicy .. ale mozliwe że przepłynął i nikt go nie widział :)
                    • Gość: gosc Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.tktelekom.pl 03.01.13, 12:05
                      Najważniejsze ,że chłopak żyje.
                      • Gość: azza Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.eltronik.net.pl 03.01.13, 13:10
                        a wrócił do domu
                        • Gość: Asia Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.cdma.centertel.pl 04.01.13, 10:05
                          Sadze, ze jak przeczyta wszystkie te komentarze ciechanowskiej ludnosci to nie bedzie chcil tu wrocic. Dajcie juz spokoj z tym krytykowaniem. Widocznie mial jakies powody by tak zrobic. Pewnie nie wiedział, ze sytuacja tak sie potoczy i caly ciechanow zacznie sie nim interesowac. Nie ma to teraz znaczenia.Ale matce sie nie dziwie ze wycofa zgloszenie zaginiecia jak go zobaczy, pewnie sama bym tak samo zrobila. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
                          Ps. Nie ma ludzi swietych dlatego wrzuccie na luz i dajcie juz chlopakowi odpoczac.
                • Gość: xxx Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.13, 10:29
                  Nie wszyscy sa maniakami polityki, sa ludzie ktorzy maja was w dupie wyobraz sobie
                  • Gość: ika Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.biznes-host.pl 04.01.13, 18:14
                    Amen!
    • Gość: vivienne Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 11:53
      A więc jak ?Powrócił cały i zdrowy?Widział ktoś się z nim ?
      • Gość: fikatu Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.tktelekom.pl 22.01.13, 12:59
        powiem tyle że to wszystko było inne. rodzina wie i to wystarczy, jak jesteś rodziną to się dowiesz też, to co tu piszecie to jest nieprawda.
        • Gość: ika Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 14:54
          To po co ta ''zadyma'' w internecie.PO CO??????????????????????????????
          • Gość: piwo Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.centertel.pl 22.01.13, 15:18
            Nie poważne to jest właśnie podejście rodziny. Także Anka ( matka) mogłaby na[pisać coś aby urwać spekulacje. Jak była potrzeba to pisała wszędziue o pomoc .....
            • Gość: vivienne Re: Zaginął Kamil Bitkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 22:01
              o tą całą Dorotę poszło ?Tą panne jego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka