Dodaj do ulubionych

DZIKI RYŻ

IP: *.cnow.pl 28.01.13, 16:24
Kiedy będzie czynny dziki ryż? Czy ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: klotka Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 28.01.13, 20:38
      Jak będzie NORMALNY,BIAŁY, CHIŃSKI.............długoziarnisty.
      • Gość: ... Re: DZIKI RYŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 13:14
        Nie będzie dostępny, na szczęście dla konsumentów...
    • Gość: Gonzo Re: DZIKI RYŻ IP: *.acn.waw.pl 29.01.13, 15:20
      Już niebawem będzie dostępny :) Odrobina cierpliwości się opłaci
    • Gość: gosc Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 17:59
      nigdy plajta ludzie ubozeją coraz bardziejgastronomia nikłe sznse
      • Gość: makaron Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 20:03
        Nie używaj spacji,tylko wal monologiem połączonym ze ślinotokiem.......tokuj,tokuj,jak głuszec.
        • Gość: chińczyk Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 23:55
          Oby tylko nie pizzeria :)
          • Gość: s Re: DZIKI RYŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:43
            Chyba jednak będzie kontynuacja, dzisiaj zawisł nowy szyld więc pewnie niebawem i otwarcie. Coś w stylu" Dziki ryż & kebab".
            • Gość: ... Re: DZIKI RYŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 23:22
              Osz ty...!!! Fuj!!! Tfu!!!
              • Gość: ania Re: DZIKI RYŻ IP: 213.199.253.* 31.01.13, 08:57
                kucharz z dzikiego ryżu otworzył swoją firmę obok "starego" dzikiego ryżu. Tam chyba będzie tylko chińszczyzna.....
                • Gość: dddd Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 20:19
                  Nic obok dzikiego ryzu nie powstaje
                  • Gość: jaś fasola Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 21:19
                    Powstaje,powstaje.........fasola mexicana
                    • Gość: gość134567879869 Re: DZIKI RYŻ IP: *.cnow.pl 03.02.13, 12:59
                      co? na dzikim ryżu nie ma juz żadnej kartki.
                      krzesła są postawione do góry. nie wiem co to ma być
                      • Gość: dziki Re: DZIKI RYŻ IP: *.acn.waw.pl 08.02.13, 13:24
                        całe szczęście, że już otwarte znowu jestem DZIKI. Jedzonko dobre jak dawniej. Tylko teraz czas na wypróbowanie nowego menu.
    • Gość: bum Re: DZIKI RYŻ IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.02.13, 16:19
      byłem jedzenie dobre
      • 7anonim7 Re: DZIKI RYŻ 08.02.13, 18:54
        A ja żeby nie było tak słodko mam dwie uwagi - ohydny, duszący zapach spalenizny w lokalu (nie zdecydowałbym się zjeść na miejscu) oraz opłata za opakowanie na wynos (drażni mnie w każdym lokalu, który to wprowadza), nie chodzi nawet o tą złotówkę, tylko o zasady i traktowanie klienta.

Jedzenie chyba ok, ale już nie ma oryginalnego kucharza, który był podczas otwarcia, a Pani delikatnie mówiąc ma jeszcze "braki".

Podsumowując - na razie daję czas na rozkręcenie, jeśli nic się nie zmieni nadal będzie trzeba robić chińskie dania we własnym woku :-)
        • Gość: chinka Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 08.02.13, 21:24
          Masz rację,doliczanie za pudełko jest żałosne......a smrodek spalonego tłuszczu jest specyficzny,oni nie smażą na wokach ale na takich niby frytkownicach ,w których tłuszcz jest wymieniany raz na 24 h.....oby!!!!!
          • Gość: smakosz Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 00:13
            mam takie pytanie, czy nadal gotuje kucharz w Wietnamu? jak z jakością dań w porównaniu do dawnego Dzikiego Ryżu?
            • Gość: yyy Re: DZIKI RYŻ IP: *.cnow.pl 09.02.13, 20:07
              wydaje mi się, ze smaży to jakiś polak [szef?], byłam ostatnio i strasznie w oczy i nos drażniło mnie powietrze. po za tym Pani nie wiedziała co znajduje się w daniu które zamówiłam [ oznajmiła - on to smaży.] Tyle. nie wiedziała co to za danie. nie podała herbaty
          • Gość: ppppp Re: DZIKI RYŻ IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 15:13
            Jedzenie spoko,sajgonki niezle a co do smazenie to skad wiesz jak smaza,bylas na kuchni?nie wiesz to nie pieprz bzdur.
            • Gość: yyy Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 22:38
              Jet nowy kucharz pochodzi z Republiki Zjednoczonej Amitozy , ale swietie odnajduje sie w kuchni chinskiej , dziki ryz juz dziala , telefon odbieraja wiec mozna zamawiac ... smaczego !!
              • Gość: kr Re: DZIKI RYŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 16:06
                ma ktoś numer tel i menu?
              • Gość: DZIKI RYŻ Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 26.02.13, 21:11
                Jestem,pracuję.....ale nie jestem z Amitozy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka