Gość: kakakaka IP: *.cnow.pl 28.01.13, 16:24 Kiedy będzie czynny dziki ryż? Czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klotka Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 28.01.13, 20:38 Jak będzie NORMALNY,BIAŁY, CHIŃSKI.............długoziarnisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DZIKI RYŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 13:14 Nie będzie dostępny, na szczęście dla konsumentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: DZIKI RYŻ IP: *.acn.waw.pl 29.01.13, 15:20 Już niebawem będzie dostępny :) Odrobina cierpliwości się opłaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 17:59 nigdy plajta ludzie ubozeją coraz bardziejgastronomia nikłe sznse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 20:03 Nie używaj spacji,tylko wal monologiem połączonym ze ślinotokiem.......tokuj,tokuj,jak głuszec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chińczyk Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 23:55 Oby tylko nie pizzeria :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: DZIKI RYŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:43 Chyba jednak będzie kontynuacja, dzisiaj zawisł nowy szyld więc pewnie niebawem i otwarcie. Coś w stylu" Dziki ryż & kebab". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DZIKI RYŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 23:22 Osz ty...!!! Fuj!!! Tfu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: DZIKI RYŻ IP: 213.199.253.* 31.01.13, 08:57 kucharz z dzikiego ryżu otworzył swoją firmę obok "starego" dzikiego ryżu. Tam chyba będzie tylko chińszczyzna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 20:19 Nic obok dzikiego ryzu nie powstaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś fasola Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 21:19 Powstaje,powstaje.........fasola mexicana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość134567879869 Re: DZIKI RYŻ IP: *.cnow.pl 03.02.13, 12:59 co? na dzikim ryżu nie ma juz żadnej kartki. krzesła są postawione do góry. nie wiem co to ma być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: DZIKI RYŻ IP: *.acn.waw.pl 08.02.13, 13:24 całe szczęście, że już otwarte znowu jestem DZIKI. Jedzonko dobre jak dawniej. Tylko teraz czas na wypróbowanie nowego menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: DZIKI RYŻ IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.02.13, 16:19 byłem jedzenie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
7anonim7 Re: DZIKI RYŻ 08.02.13, 18:54 A ja żeby nie było tak słodko mam dwie uwagi - ohydny, duszący zapach spalenizny w lokalu (nie zdecydowałbym się zjeść na miejscu) oraz opłata za opakowanie na wynos (drażni mnie w każdym lokalu, który to wprowadza), nie chodzi nawet o tą złotówkę, tylko o zasady i traktowanie klienta. Jedzenie chyba ok, ale już nie ma oryginalnego kucharza, który był podczas otwarcia, a Pani delikatnie mówiąc ma jeszcze "braki". Podsumowując - na razie daję czas na rozkręcenie, jeśli nic się nie zmieni nadal będzie trzeba robić chińskie dania we własnym woku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinka Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 08.02.13, 21:24 Masz rację,doliczanie za pudełko jest żałosne......a smrodek spalonego tłuszczu jest specyficzny,oni nie smażą na wokach ale na takich niby frytkownicach ,w których tłuszcz jest wymieniany raz na 24 h.....oby!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 00:13 mam takie pytanie, czy nadal gotuje kucharz w Wietnamu? jak z jakością dań w porównaniu do dawnego Dzikiego Ryżu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: DZIKI RYŻ IP: *.cnow.pl 09.02.13, 20:07 wydaje mi się, ze smaży to jakiś polak [szef?], byłam ostatnio i strasznie w oczy i nos drażniło mnie powietrze. po za tym Pani nie wiedziała co znajduje się w daniu które zamówiłam [ oznajmiła - on to smaży.] Tyle. nie wiedziała co to za danie. nie podała herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp Re: DZIKI RYŻ IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 15:13 Jedzenie spoko,sajgonki niezle a co do smazenie to skad wiesz jak smaza,bylas na kuchni?nie wiesz to nie pieprz bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: DZIKI RYŻ IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 22:38 Jet nowy kucharz pochodzi z Republiki Zjednoczonej Amitozy , ale swietie odnajduje sie w kuchni chinskiej , dziki ryz juz dziala , telefon odbieraja wiec mozna zamawiac ... smaczego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: DZIKI RYŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 16:06 ma ktoś numer tel i menu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIKI RYŻ Re: DZIKI RYŻ IP: *.play-internet.pl 26.02.13, 21:11 Jestem,pracuję.....ale nie jestem z Amitozy. Odpowiedz Link Zgłoś