IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.13, 19:28
Czy ktoś z abonentów Cyfry+ lub N+ otrzymał już informację o zmianie warunków umów?
Nie można się dodzwonić na infolinię, ICA nie można się zalogować.
Obserwuj wątek
    • Gość: a. Re: NC+ IP: *.30.2.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.13, 21:24
      nie chcesz nic nie musisz

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,130438,13648563,Tysiace_wscieklych_klientow_nC__chce_wypowiedziec.html#MT
      sam mam c+ i nowe nc+ nie podoba mi sie..
    • Gość: / Re: NC+ IP: *.dynamic.lte.plus.pl 28.03.13, 21:25
      Witam, też nic nie dostałem jeszcze. Na ICA zalogować się mogę ale tam tak samo żadnych informacji nie ma. Jedna wielka lipa.
    • Gość: Tomek Re: NC+ IP: *.ip.netia.com.pl 29.03.13, 08:19
      Mi udało się zalogować do ICA i widzę, że został zmieniono mi abonament z dotychczasowych 39 zł na 63zł :) Czy ktoś już wypowiadał umowę ? Niestety nie dostałem żadnego listu o nowych warunkach, muszę przejść się do punktu sprzedaży.
      • Gość: w Re: NC+ IP: *.cnow.pl 29.03.13, 09:25
        mam n i tych szmirowatych programów z cyfry po prostu nie chcę
        • Gość: Amator NC+ Re: NC+ IP: *.ip.netia.com.pl 29.03.13, 09:30
          Ja juz wypowiedzialem, na ICA nic nie ma i nigdy nie bylo, tam tylko fakture wystawiaja :) Zmiany sa od 1 maja, umowa na 18 miesiecy i przewaznie wyzszy abonament, u mnie bylo to +20PLN, umowe mialem do czerwca tego roku, a od 1 maja musialbym jeszcze 18 miesiecy ja miec. Jakas paranoja. Wysylajcie wypowiedzenia poleconym z zolta karteczka. Na infolinie mi nie udalo sie dodzwonic. Wypowiedzen nie mozna skladac w punktach obslugi, przynajmniej w tych, w ktorych bylem nie przyjmowali.
      • Gość: / Re: NC+ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 09:47
        W ICA masz kwoty bez rabatów, które wcześniej "wywalczyłeś" - przynajmniej ja tak mam. Czekam na list, ale pewnie dopiero po Świętach będą wysyłać, żeby mniej czasu było na wypowiedzenie. Ja zaraz po Świętach wysyłam wypowiedzenie. Idzie wiosna to i czasu na telewizję będzie mniej. A ostatnio to tylko kilka razy odgrzewane filmy na C+ więc nie ma żalu po tym bałaganie.
        • Gość: gość Re: NC+ IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.13, 17:03
          ja już list dostałem, zagotowałem się jak cholera bo płacąc obecnie abonament w wysokości 69zl uprzejmie zaproponowano w promocji!!! nowa ofertę na poziomie 89zl!!!! facet w punkcie obsługi na podstawie nr umowy potwierdził, że nie ma możliwości zaproponowania nam innej opcji więc poprosiłem o odrzucenie oferty z zaznaczeniem, że interesuje mnie abonament w wysokości 59zl ( w zupełności mi wystarcza )...dziś rano telefon i...jest już 54zl w tym: ale kino hd, kuchnia+, planet hd i jakieś dziecięce...chcieli uszczęśliwić ludzi na siłę a tu niespodzianka bo ludzie się zbuntowali, swoją drogą ciekawe jak sytuacja się rozwinie skoro zwolnili już viceprezesa a wczoraj szefa marketingu?
          • Gość: Abonent C+ Re: NC+ IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.13, 18:22
            Wczoraj - po blisko godzinie oczekiwania - udało mi się dodzwonić na infolinię C+/n+.
            Miła pani poinformowała mnie, że do końca umowy /sierpień br/ warunki umowy pozostają bez zmian. Upewniła mnie, że w razie zmiany warunków przysługuje mi możliwość nieprzyjęcia nowych i rozwiązanie umowy. Ciekawy jestem czy mówiła prawdę..(?)
            W internecie pełno jest wpisów, że informacje o przeniesieniu obecnych abonentów do nowej platformy dostarczane są listem zwykłym..
            Ludzie piszą również, że w dostarczanych listach zawarta jest informacja o "przymusowym" przedłużeniu umowy na 18 miesięcy..?
            Sporo sprzecznych/kontrowersyjnych informacji.
            • Gość: cc Re: NC+ IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.13, 18:31
              nie ma przymusu przedłużania umowy a czy list przychodzi zwykły czy polecony jaka różnica
              bylem w n i do mnie konsultant sam dzwonił dostałem pakiet wyższy za takie same pieniądze jak dotychczas
              • Gość:   Re: NC+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 19:34
                n.pl/komunikat
                Można rozwiązać umowę jest furtka.
              • Gość: Pio Re: NC+ IP: *.tktelekom.pl 29.03.13, 19:35
                Ja dostałem z n-ki nowe warunki, umowa na 18 m-cy w piśmie jest zapis, że stara umowa wygasa do końca kwietnia (nie ważne do kiedy była), a nowe warunki zaczynają obowiązywać od 1 maja. Oczywiście można zrezygnować, bądź dzwonić na infolinię żeby dostać lepsze warunki.PZDR
                • Gość: zly Re: NC+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 11:06
                  mam nowy pakiet za 119 zl i niestety brak tam espn america i polsat sport news jestem niezle wpieniony i gotowy zerwać umowę czy jest to możliwe?
                  • Gość: ? Re: NC+ IP: *.centertel.pl 04.04.13, 08:39
                    Gdzie w Ciechanowie jest punkt n-ki ? Czy Zielona Ścieżka ? Gdzie można zmienić warunki umowy ?
                    • Gość:   Re: NC+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 12:31
                      Jeśli ktoś chce siedzieć w tym bagnie to trzeba czekać na lepsze propozycje. Już UOKiK im się wziął za du.ę masowo zwalniają prezesów jest nadzieja na oduczenie ich metody "get money and run". Nie wiem na ile to są pogłoski a na ile prawda ale podobno jak się w CP pokaże fakturę z C+ lub N dają rok na preferencyjnych warunkach. Sam miałem uderzyć do NC+ bo mają fajny multiroom bez przekładania kart ale najpierw muszą zmienić strategię cenową i podejście do klienta.
                      • Gość: ... Re: NC+ IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 13:00
                        Francuzi i strategia??? ;) Chyba spalonej ziemii i wyzysku kolonialnego... :-)))
                        Rozpierd0lili tepse.. rozpierd0la i n.. Widac, ze to c+ przejelo N a nie odwrotnie
                        A my sie dajemy..
                        • Gość: AntyNC+ Re: NC+ IP: *.matcom.com.pl 04.04.13, 14:34
                          www.facebook.com/antyncplus
                          Grupa niezadowolonych klientów. Fanpage liczy już ponad 60tyś osób.
                          • Gość: AntyNC+ Re: NC+ IP: *.matcom.com.pl 04.04.13, 14:36
                            Lub: www.antyncplus.pl
                  • Gość: Przeciw NC+ Re: NC+ IP: *.matcom.com.pl 04.04.13, 15:04
                    Niestety zostały wyłączone kanały Wojna i Pokój HD i Sundance HD, Universal Channel, Universal Sci-fi, Sportklub, Fightklub, ESPN America.

Dodatkowo od 5 kwietnia 2013r. Pakiet nPremium HD dostępny w ofertach przedpłacanych: telewizja n na kartę, telewizja na kartę HD zostanie zastąpiony kanałami Canal+ Family i Canal+ Family 2.

Kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD) i ESPN Classic znikają z oferty nC+.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka