Dodaj do ulubionych

zespół MASTER

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 15:59
grał u kogoś na weselu??? jak się zachowują??? jak bawią gości?
ktoś sie wypowie na ich temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: zespół MASTER IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.13, 19:24
      Normalnie.robia kope itp itd...
      • Gość: / Re: zespół MASTER IP: *.dynamic.lte.plus.pl 02.04.13, 20:20
        Są straszni. Nie okrzesani, paranormalni... odpocząć nie dadzą tylko cały czas grają i grają. Na dodatek nawet w zgadywanki "Jaka to melodia" nie można się pobawić, takie to wszystko czytelne. Mnie o zawał serca mało nie przyprawili tak dobrze grali...
        • Gość: mama40 Re: zespół MASTER IP: *.cnow.pl 03.04.13, 10:56
          Chłopaki grają super:)można nawet się z nimi dogadać co mają grać,bawiłam się na kilku weselach i było SUPER!!!!
          • Gość: aaaaa Re: zespół MASTER IP: *.tktelekom.pl 03.04.13, 11:53
            ktoś się jeszcze wypowie?
            • Gość: sss Re: zespół MASTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 12:13
              grali na moim weselu, jednym słowem BAJKA
              • Gość: mama Re: zespół MASTER IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 19:29
                U moich dzieci grała pani,Sylwia piekna i tak cudnie śpiewa a jakieś m... ?
        • Gość: ;P Re: zespół MASTER IP: 79.162.249.* 03.04.13, 17:25
          koszmarem to jest inny zespół i powinni zmienić nazwę - (MONST)ER...;)))
          • Gość: gdg Re: zespół MASTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 18:16
            czyli?
    • Gość: walek Re: zespół MASTER IP: *.cdma.centertel.pl 04.04.13, 08:59
      ja nie polecam takich zespołów które nie grają na żywo tylko po prostu udają stoją za klawiszami i ściemiają
      • Gość: aaaaa Re: zespół MASTER IP: *.tktelekom.pl 06.04.13, 00:29
        nie ma znaczenia czy grają tak czy tak..... ważne żeby gości porywało do tańca
        • Gość: fdf Re: zespół MASTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 10:41
          ???
          • Gość: as Re: zespół MASTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 12:00
            nie ma znaczenia czy grają czy nie ważne żeby gości porywali do tańca?

jeśli taki udający, że gra a porywa gości do tańca bierze za wesele 1500 zł to dla mnie też nie ma to znaczenia

prawda jest tylko taka, że ten niegrający liczy sobie tyle co ten grający na żywo czyli 3 tys.......................... i wtedy ja takich "oszustów" dorabiać nie będę
            • Gość: Kalo Re: zespół MASTER IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 14:24
              Tragizm z tymi udawaczami grania ,ale czasem tragizm z expertami grania na żywo-nie koniecznie trzeźwo! i wtedy się zaczyna wyścig do końca piosenki ,solistka lub solista jeszcze by pośpiewał ,gitarzysta jeszcze nie zagrał misternie przygotowywanej solóweczki a sekcja rytmiczna już kończy utwór i bez fotokomórki nie stwierdzisz który znów był szybszy! basista czy perkusista . można jeszcze DJ? wodzireja ? sprzęt grający? a i tak największe branie mają disco polowe plumkanie bo to nam niestety Polakom w duszy gra, Hej sokoły ,Jesteś szalona i inne ambitne kawałki . co kraj to obyczaj a i ludziska różne gusta mają!
              • Gość: gfg Re: zespół MASTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 14:45
                ale ludzie korzystają z nich na wesela...
                • Gość: haku Re: zespół MASTER IP: *.tktelekom.pl 18.04.13, 08:42
                  podbijam temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka