Gość: Kasia IP: *.cdma.centertel.pl 03.04.13, 16:34 Kiedy skończą się remonty na Płońskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiktoria Re: Remont Płońska IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 16:52 Nigdy, a już niedługo Orylska będzie ślepą uliczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Remont Płońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 17:01 Płońską mają poszerzyć i docelowo ma być dwu pasmowa by łatwiej i szybciej można było dojechać na Krubin. Przedsięwzięcie strategiczne dla naszego miasta. Co do Orylskiej to już dziś jest zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Remont Płońska IP: *.centertel.pl 03.04.13, 21:09 Pryma aprilis było trzy dni temu....co będą poszerzać-Płońską? to chyba będą musieli wuburzyć domy które są przy tej ulicy. poszerz swoje wiadomości.... Pytanie kiedy zakończy się remont Płońskie?- przecież on się jeszcze nie rozpoczął a więc jak można pytać o koniec. Przecież zawsze wykonawca może upaść albo zostanie zniszczony, taki przykład- wykonawca wiaduktu na mleczarskiej, kacprzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeff Re: Remont Płońska IP: *.182.3.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.04.13, 00:08 Myślę, że nie w tym przypadku. Nowa instalacja kanalizacyjna to przedsięwzięcie planowane od kilku lat i pieniądze są już na to odłożone. Na jesieni po skończonych instalacjach przyłaczy do prywatnych posesji bedzie nowa nawierzchnia i fragmentami nowy chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Remont Płońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 09:35 Pytają o remont Płońska a ja byłem wczoraj w tym mieście i jakoś nic nie widziałem. A wy nauczcie się czytać /i pisać/ ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Remont Płońska IP: *.jjs.pl 09.10.14, 22:12 Koniec remontu 30 listopada 2014. Ciekawe czy zrobią ścieżki rowerowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agol Re: Remont Płońska IP: *.devs.futuro.pl 10.10.14, 08:53 Nie :) Chociaż marzyła mi się taka bezpieczna trasa - pętlą wokół Ciechanowa, a potem na Krubin się wykąpać. Tak jak kiedyś (marzyła mi się) z Kabat nad Wisła na Bielany... Niestety ta w Ciechanowie nadal mi się będzie marzyć, ale to podobno dobrze bo człowiek bez marzeń nie istnieje. Marzyć mi się będzie jeszcze jedna - żeby z Ciechanowa dojechać bezpiecznie do Opinogóry. Chyba będę istniał wiecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: Remont Płońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.14, 20:16 Wszystko wskazuje na to, że bedzie zmiana (wielo)pokoleniowa na stanowisku wójta w Opinogórze, więc już nie będzie więcej straconych szans i marzenia trzeba będzie znaleźć nowe :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwieg Re: Remont Płońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 21:28 Słyszałem, że będzie ścieżka rowerowa. Kiedy remont Sońskiej i dalszy ciąg ścieżki? Pytanie do starostwa, żeby było jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Remont Płońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 22:29 To idź z nim do starostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Remont Płońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 23:21 jak starostwo ma coś robić w mieście to na święty nigdy. patrz polonia. wyremontowali chociaż jedną ulicę w tej kadencji? to było pytanko retoryczne, bo kasę pchają tylko na wieś. psl nie ma czego szukać w ciechu. tu wyborców psl ma tylko tych, których zatrudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Remont Płońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 17:35 w sedno, młody. o sońską trza się będzie bić inaczej będziemy czekać ąż starostwo wszystko pobuduje w nużewku, opinogórze czy innym regiminie. ciechanów nawet ochłapów od nich nie dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedy Re: Remont Płońska IP: *.play-internet.pl 13.11.14, 19:36 kiedy to się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agol Re: Remont Płońska IP: *.devs.futuro.pl 20.10.14, 13:02 Chyba jednak źle słyszałeś :) ciechanowinaczej.pl/aktualnosci/na-plonskiej-nie-powstanie-sciezka-rowerowa-sprawdzilismy-dlaczego/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: Remont Płońska IP: *.centertel.pl 16.11.14, 21:05 o właśnie - masakra na tej płońskiej się dzieje. rano wyjechać w kierunku płońska 20 minut stania w korkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: Remont Płońska IP: *.205.177.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.14, 15:53 Ścieżka Rowerowa? To że chodnik ma Dwa Metry szerokości to co? Dla mnie wystarczy pól metra szerokości a pieszym półtora metra zdecydowanie. Wystarczy oznaczyć taki pas chodnika by pieszy pamiętał o potencjalnym rowerzyscie. DO ROBOTY BIUROKRACI co to wam ciągle przepisy nie pozwalają na nic by ułatwić innym życie. Odpowiedz Link Zgłoś