IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 19:55
witam!jakiś czas temu przeżywaliście że nie wypał ,że daleko bo na wsi przecież ,ceny wygórowane itd...Przejeżdżam tam codziennie .Cały parking zawalony ,że niema gdzie palca wetknąć.No i co ... mieszczuchy na wioche po zakupy jadą!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: marcredo IP: *.matcom.com.pl 05.05.13, 20:12
      Zgadzam się. Dzis jechałam tamtędy i zawalony parking był :)
      • Gość: gość Re: marcredo IP: *.centertel.pl 05.05.13, 21:24
        co wy pie...cie, byłem wczoraj ok. godz. 13 i parking był conajwyżej zapełniony w 1/5. Podjechałem tam gdzie chciałem bez problemu, także coś wam się pomyliło..... Macie zawalone ale mózgi sianiem propagandy.
        • Gość: ala Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 08:29
          a o 16 już nie:)))chodzi tylko o fakt ,po co wszyscy przeżywali jak i tak polecą na koniec świata za jakąś głupią promocją.
          • Gość: as Re: marcredo IP: *.dynamic.lte.plus.pl 06.05.13, 10:02
            zgadzam się z Alą :) nie będę się rozpisywać zbytnio ale ewidentnie widać, że ludzie tam jeżdżą...a i sam lubię to centrum. Większość zgryźliwych i pełnych zawiści ludzi co to im nic w życiu nie wychodzi i tak będzie syczeć przez zaciśnięte zęby i pluć jadem, niezależnie od tego jaka by prawda była....

pozdrawiam i życzę trochę słońca dla zgorzkniałych serc
            • Gość: qwerty Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 11:34
              ostatnio również uderzyło mnie to, że zaczyna jeździć tam coraz więcej ludzi. Ja lubię intermarche więc jeździłem tam często, na początku lubiłem ten sklep za to, że nie ma tam kolejek ! do kasy czasem czekałem 2-3 min. Teraz za to ludzi jest o wiele więcej ale za to produkty są na prawdę ok. Dobry dział mięsny - oczywiście panie tam obsługujące mogłyby tylko jakoś zapanować nad kolejkami... bo panuje totalny chaos. Raz u jednej mogę kupić i sera i szynki i sałatki. A czasem muszę stać w 3 różnych kolejkach - niech się zdecydują. Jakby jeszcze otworzyli kilka ciekawych sieciówek byłoby super.
    • Gość: qwerty Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 11:36
      a negatywne opinie to wypisywali chyba tylko ci związani z galerią mrówką. Komu normalnemu człowiekowi zawadzałaby jakaś tam inna galeria w ciechanowie. Przecież dla klienta im większy wybór tym lepiej. Co innego dla najemców lokali w mrówce. Więc macie odpowiedź.
      • Gość: ala Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 19:47
        zgadzam sie z qwerty.Panie na mięsnym troche mają bałagan ,kolejka jest z dwóch stron ,no i plusem było to ,że nie było tam kolejek.
        • Gość: iza Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 22:29
          co do mięsnego to ciekawe dla czego panie które tam pracują kupują wędliny w innym sklepie -widziałam kilka razy (nie wymienię nazwy tego sklepu bo zaraz będzie że reklama itd.)
          poza tym radzę zwracać uwagę na daty ważności wędlin które kupujecie.
      • Gość: michał Re: marcredo IP: *.cnow.pl 07.05.13, 09:10
        Pojawiłem się w tej galerii tylko dlatego, że z centrum zniknął sklep house. W house w galerii byłem dwa razy i więcej tam nie pójdę z powodu obsługi - naburmuszone dziewczyny kompletnie niezainteresowane klientami.
    • Gość: wojtek Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 21:49
      Często jestem w marcredo i jeszcze nie spotkałem sytuacji- "Cały parking zawalony ,że n
      iema gdzie palca wetknąć". Nie dramatyzuj wiec.
      • Gość: a Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 22:48
        jak się jedzie ulicą to faktycznie wydaje się że tych samochodów jest tam pełno. Jak wjedzie się głębiej zawsze miejsce można znaleźć i to nawet blisko wejścia. Co nie zmienia faktu, że klientów jest więcej niż było. Poza tym to, to że pracownicy robią zakupy w innych sklepach o niczym nie świadczy. Ja widzę, że kasjerki z panoramy robią zakupy w intermarche i co to oznacza że cała panorama jest przeterminowana - nie dramatyzuj. Czy one w dowodzie mają wpisane, żeby robić zakupy w tym sklepie co pracują?
    • Gość: a Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 22:50
      człowiek który pracuje w sklepie spożywczym od rana do wieczora też czasem chce zmienić otoczenie. Według twojego rozumowania wynika, że nie może wejść już do żadnego innego sklepu i to że gdzieś pracuje oznacza, że nie może pokazywać się w innym miejscu- paranoja
      • Gość: klientka Re: marcredo IP: *.204.103.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.13, 08:40
        Patrzcie na terminy ważności w Intermarche. Ostatnio widziałam tam ser żółty z datą najlepiej spożyć przed 05.04.2013 a był 5.05.2013
    • Gość: xyz Re: marcredo IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 21:02
      Ale niektórzy tutaj sieja popelinę, byłem dzisiaj w Marcredo i wcale nie było tak dużo klientów w tym centrum.
      Co do Intermarche, to osobiście nie podoba mi się ten sklep, jest tam przede wszystkim drogo, nie ma aż tak dużego wyboru w towarze, no i większość personelu tam zatrudnionego nie ma kompetencji i jest niemiła. Oczywiście są wyjątki, ale jest ich mało.
      • Gość: uio Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 07:51
        to po co tam jeżdzisz ,jedz do biedronki.Kupisz dużo ,ale jakosc tych produktow równa 0.
        • Gość: xxxx Re: marcredo IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 23:07
          UIO MASZ NIE AKTUALNE WIADOMOŚCI W BIEDRONCE ROBIE ZAKUPY CZĘSTO I JESZCZE NIE ZDAŻYŁO MI SIĘ KUPIĆ JAKIEGOŚ TOWARU PRZETERMINOWANEGO ,A I JAKOŚĆ JEST TEŻ BARDZO DOBRA.TAM JEST TAKI PRZERÓB TOWARU ŻE NIE ZDĄŻY SIĘ ŻEBY DATA WAŻNOSCI ZBLIŻYŁA SIĘ DO KOŃCA ,A CO DOPIERO ŻEBY SIE ZKONCZYŁA.
          • Gość: l Re: marcredo IP: *.centertel.pl 15.05.13, 23:22
            Taka prawda . . . co do Biedronek.

Tak na marginesie nie musisz krzyczeć.
            • Gość: kupiec Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 15:16
              Bardzo obiektywny wpis powyżej.
            • Gość: xxx Re: marcredo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.13, 20:10
              Przecież w biedronce są normalne markowe produkty, tyle ze tańsze, a nawet tzw. dyskonty są robione przez znane firmy, jak np. Cola Original, robiona przez hoopa, czy ketchup madero, robiony w pudliszki i wiele innych. W innych teskach i kauflandach nawet nie doczytasz firmy, tylko "wyprodukowano dla ...... w UE"
              • Gość: ccc Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 21:04
                tak , tylko cukier z biedronki jest nie słodki,olej kujawski dziwny itp...dużo by wymieniac ,piwo warka okropne jest z biedronki.a jeśli towar robiony hurtem specjalnie dla biedronek to na 100 procent dobrakowany bo na promocje!!!!!!!!!
    • Gość: klient Re: marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 12:10
      Ale wcale nie jest taki super wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka