Dodaj do ulubionych

Golas w Marcredo Center

IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 21:13
Słyszałam dzisiaj w autobusie, że w minioną sobotę facet ze spodniami i gaciami ściągniętymi do kostek zamawiał w Marcredo 4 herbaty. Często tam takie ekscesy się odbywają?
Obserwuj wątek
    • antygona3 Re: Golas w Marcredo Center 06.03.13, 17:31
      I co Wiki? Nie możesz przeboleć, że ciebie tam nie było?
      • Gość: abc Re: Golas w Marcredo Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 19:26
        Wiki by mu loda zrobiła jak by była
        • antygona3 Re: Golas w Marcredo Center 06.03.13, 21:42
          I pewnie facet liczył na to, że ona tam będzie, jak spuszczał spodnie. Wiki pisała, że lubi uprawiać seks w tamtejszych przymierzalniach
          • Gość: jadzia Re: Golas w Marcredo Center IP: *.play-internet.pl 06.03.13, 21:57
            wiktorio-jesteś TYLKO ''ledwie zipiącą teoretyczką'' i marzycielką-jak warzywniak Kowalskiej???
            Gacie męskie,opuszczone do kostek są bardzo sexy......i te owłosione łydki.
            Ciebie zawsze podniecały ''krzaki''!!!!
    • Gość: anty Re: Golas w Marcredo Center IP: *.play-internet.pl 06.03.13, 22:01
      To już budy Kowalskiej nie reklamujesz??????????A jakiej marki miał gacie i spodnie ten co je opuści.....bo miejsce mi wisi i powiewa!
      • Gość: wiktoria Re: Golas w Marcredo Center IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 23:09
        Jadzia- Ty jak coś napiszesz to tragedia Posejdona chowa się przy tym :D
        U Kowalskiej kupuję nadal, ekshibicjonistom nie obciagam, tylko nigdy po prostu czegoś takiego nie widziałam wcześniej - żeby facet ściągnął gacie na środku galerii- w przymierzalni to co innego :P
        • Gość: mlm Re: Golas w Marcredo Center IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 15:02
          A weźcie wy się jeb_nijcie w łeb baby debilne, wiki jest dla mnie przykładem nowoczesnej kobiety która 1. potrafi zadowolić swojego faceta 2. nie wstydzi się swojej seksualności 3. w przeciwieństwie do was zna więcej pozycji niż "na misjonarza przy zgaszonym świetle" wy zakompleksione głupie cnotki !!!
          • Gość: jadzia Re: Golas w Marcredo Center IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 21:28
            zapewne nie zna pozycji ''na głuszca'' skoro nie widziała faceta bez gaci.
            • Gość: marago Re: Golas w Marcredo Center IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 21:36
              Widzisz wiktorio-że w tym całym zamieszaniu gdzieś umknęły HERBATY......czy to WIDZISZ.Zaplątałaś się we własne gacie,pardon-stringi.
          • Gość: xxx Re: Golas w Marcredo Center IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.13, 21:57
            problem w tym, ze jak to nazywasz"nowoczesne" kobiety nie zadowalają tylko swoich partnerów, ale co kto lubi i na co sie godzi
            • Gość: mlm Re: Golas w Marcredo Center IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 23:27
              Nie mam nic przeciwko, jeśli moja partnerka zaproponowała by "orgietkę" to spoko ;) wszystkiego trzeba w życiu spróbować
              • Gość: siwy Re: Golas w Marcredo Center IP: *.play-internet.pl 08.03.13, 23:23
                Twoja partnerka zaproponowałaby................a ty do czego masz łeb i trochę mózgu w głowie,a nie w gaciach???TAKI NIEŚMIAŁY JESTEŚ??....czy leniwy i bez polotu??CZEKAJ!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka