Dodaj do ulubionych

TBS podnosi czynsz

IP: *.cnow.pl 07.05.13, 18:54
TBS podnosi czynsz po to żeby sprzątaczce zapłacić więcej pieniędzy . To jest chamstwo nabrała rejonowy i jeszcze szmata chce pieniądze chamstwo . Skarży się ze śmieci sa na rozwalane pod śmietnikiem to teraz będę rozwalała całe worki bo jeśli niema siły to niech odpuści a nie pieniędzy chce . Trzeba było się uczyć głąby .
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: TBS podnosi czynsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 19:00
      nie wiem czy ty się uczyłaś czy nie ale głąbem jesteś niezależnie od wykształcenia.
      • Gość: weronika Re: TBS podnosi czynsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 21:36
        nie pasuje ci to się wyprowadz. Znajdz sobie takie mieszkanie, dom gdzie nie będziesz musiał płacić za sprzątanie sprzątaczce tylko bedziesz mógł sam sprzątać.
      • Gość: mieszkaniec TBS-u Re: TBS podnosi czynsz IP: *.centertel.pl 07.05.13, 21:37
        Założycielko tematu weź koło i pie...j się w czoło. czy to, że ktoś sprząta czy robi inne miej szanowane prace to świadczy, że się nieuczył, że nie ma szkoły? Jesteś w wielkim błedzie. Jestem po studiach a był czas, że sprzątałem miejca publiczne. W tych czas nie liczy się szkoła i dzieciom na obiad nie podam dyplomu magistra. Nie mam szacunku do takich jak ty, którzy wywyższają się tylko i wyłącznie dla tego że mają szkołę ...często skończoną zaocznie.

Nie zmienia to faktu, że TBS mocno przegina swoimi cenami, które nie są wprost proporcjonalne do tego co oferują.
        • Gość: mamuśka Re: TBS podnosi czynsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 13:51
          A dostaliście znowu jakieś podwyżki czynszu? Ja mam ostatnią ze stycznia. Podwyżki będą napewno jak wejdzie nowa ustawa o mieszkaniach zarządzanych przez gminy. Teraz jest ustawa w legislacji także tylko czekać na nowe zmiany.
        • Gość: tbssiak Re: TBS podnosi czynsz IP: *.via.zamek.net.pl 08.05.13, 18:08
          Wszystko o czynszu w TBS można przeczytać na tbs24.pl
      • Gość: jana Re: TBS podnosi czynsz IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 21:25
        ty intelygentko kształcona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka