Dodaj do ulubionych

Kupno kosiarki

IP: *.matcom.com.pl 12.05.13, 17:32
Gdzie kupić dobrą kosiarkę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Kupno kosiarki IP: *.matcom.com.pl 12.05.13, 19:19
      Ja kupiłem w Leroy z silnikiem spalinowym B&S 450 za 530zł. Warto bo dobry motor i ta cena. w Ciechanowie za taka zapłacisz około 900zł. Jedna waga kosz tylko 45l ale na małą działkę to starczy.
      Ps. Jak nie orientujesz się odnośnie kosiarek to musisz zwrócić uwagę na silnik i na obudowę (musi być metalowa). możesz kupić kosiarkę bez firmową ale za to z dobrym silnikiem tak jak ja. Wszystkie markety mają w ofercie robione pod nich kosiarki z silnikami B&S (jedne z najlepszych na świecie) polecam
      • Gość: abc Re: Kupno kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:31
        ja mam firmy NAC, kupowałem w ciechu na śmiecińskiej, nie po drodze mi bylo akurat do wawy, a roznica w cenie akurat wtedy nie byla znaczna.
        Kosiarka 4suwowa takze nie trzeba mieszac paliwa, ceny nie pamietam ale juz 3 czy 4 rok smiga
        • Gość: gość Re: Kupno kosiarki IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.13, 20:08
          Kosiarki z silnikami NAC i B@S mają w sklepie na bazarku przy PKP. Ceny rózne a i o ewentualne egzekwowanie gwarancji tez łatwiej niz przy zakupionej np. w Warszawie. Co do trwałości kosiarek spalinowych to najwazniejszy jest jednak sposób eksploatacji. To znaczy wymiana oleju po dotarciu najczesciej po kilku godzinach pracy, wymiana oleju, filtra przed sezonem, czyszczenie obudowy z ubitej pocietej trawy bo ta działa na obudowe jak srodek zracy, dopasowanie mocy silnika do powierzchni scinanej trawy, a nie ciecie bez przerwy przez 2-3 godz paru arów trawnika kosiarka 2-3KM. Ja mam co prawda Honde 6KM ale działa już 6 rok bez żadnych problemów.
          • Gość: kamil Re: Kupno kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 15:20
            w sklepie na ul. Płońskiej lub Przasnyskiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka