Dodaj do ulubionych

Swingers party - pytanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.13, 12:47
Hmmm no cóż w Markach odbywają się stale imprezy takiego typu , wiem ze jest sporo osób z Ciechanowa i okolic ....
Pytanie , czy nie można zorganizować u nas takiego klubu ??
Tzw. katolicy dajcie sobie luz z głupimi komentarzami.
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 13:55
      I tak ci żona nie pozwoli.
      • Gość: xxx Re: Swingers party - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 14:18
        Obawiam się, że byłby notorycznie obrzucany kamieniami, a bywalcy fotografowani i wyczytywani z ambony. Poza tym ktoś musiałby w to zainwestować. Ja w Ciechanowie bym się bał.
    • Gość: Kate Re: Swingers party - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 14:53
      Katolicy najprawdopodobniej nie wiedzą o co chodzi , już samo wypowiedzenie przez nich tych słów jest grzechem. Myślenie o podobnych sprawach również , Znasz 10 przykazań ? Ciechanów nie jest w żaden sposób tolerancyjnym miastem . Każda odmienność jest w tym mieście odrzucana i potępiana . Młodzi tolerancyjni i inni wynieśli się do Warszawy. Pozdrawiam swingersów z Ciechanowa . Bawcie się dobrze
      • Gość: -- Re: Swingers party - pytanie IP: 213.199.253.* 27.06.13, 16:02
        fajnie jest w usta club:),, moze spotkamy sie w klubie zeby sie poznac
        • Gość: gość 87 Re: Swingers party - pytanie IP: *.tktelekom.pl 27.06.13, 20:51
          ja jestem jak najbardziej za!!!nawet szukamy pani na obiecującą znajomość;-)pozdrawiam
          • Gość:   Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 22:13
            Nie przesadzajmy.
            Trójkącik z małolatą a ty taka obwisła!
            TRÓJKĄCIK!
            .
            .
            .
            .
            Jakiś problem?
      • Gość: xxx Re: Swingers party - pytanie IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 28.06.13, 09:29
        No tak, Warszawka, spełnienie marzeń wieśniaków hehe. A tak w ogóle nie wiem o czym piszecie, w Ciechanowie jest tyle samo ku...twa co wszędzie, trzeba tylko poszukać, iść do roboty np. do tepsy. Tam jest nawet dział, gdzie na imprezach każdy z każdym.
        • Gość: gość Re: Swingers party - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.13, 09:34
          Właśnie dla mnie jest różnica pomiędzy kures..em a imprezami typu Swingers Party.
          Usta Club - owszem jest fajnie ale po co marnować czas na dojazd i dorabiać kogoś.
          Ciechanów to faktycznie zaścianek ale są ludzie którzy nie boją się swoich pragnień i to mnie bardzo cieszy.
          Kiedyś jedna Pani na takiej imprezie rozbawiła mnie do łez swoimi słowami - " lepiej dać chłopakom niż później robakom" :)
          • Gość: grześ Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 19:53
            A ja będę się upierał przy tym, że to zwykłe kurestwo. mimo że nie jestem stary nauczony jestem że sex jest czymś intymnym i dla dwojga osób.
            • Gość: 123 Re: Swingers party - pytanie IP: *.matcom.com.pl 29.06.13, 20:47
              Po co się żenicie skoro dajecie na prawo i lewo. Swingers party. Bzykanie obcego faceta na oczach męża... tfu! Skąd tacy ludzie się biorą. Jezu..
              • Gość: Roman Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 22:53
                Wszystko z nudów albo głupoty...
                P.S. >Tzw. katolicy dajcie sobie luz z głupimi komentarzami. <
                Co to znaczy tak zwani katolicy?
                • Gość: arek Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 11:43
                  tak zwani, bo chodzą na pokaz do kościoła a przykazań nie przestrzegają. zwykła obłuda. swingersi nikomu nie szkodzą, żyją jak chcą a ktoś widać zazdrości ;)
                  • Gość: grześ Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 12:22
                    czego niby miałbym ci zazdrościć? tego że bierzesz coś co mają wszyscy? Jak chcę takich atrakcji to idę do sklepu i biorę z tego kosza z którego inni. jak dla mnie taka rozrywka to żadna rewelacja. raczej współczuję niż zazdroszczę.
                  • Gość: xxx Re: Swingers party - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.13, 13:51
                    Seksoholizm, czyli chorobliwa potrzeba pukania sie na lewo i prawo (nie wazne czy za przyzwoleniem partnera czy nie) to choroba i to mozna leczyc. Ale dzisiaj takich ludzi nazywa sie jako ludzi z tzw. wysokim temperamentem, wrecz uwaza sie to za zalete.
                    • Gość: Biały_ Murzyn Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 14:29
                      jak by byl taki klub w dyskretnym miejscu duzo ludzi z ciechanowa i okolic by przychodzila!!
                      • Gość: L Re: Swingers party - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.13, 11:21
                        tak zwani katolicy - chyba chodziło autorowi o to czego ja wczoraj byłem świadkiem w jednym ze sklepów.
                        Pech chciał iż trafiłem na godzinę w której kończyła się msza i natłok ludzi jak mniemam wracających z kościoła oblegał dział z alkoholem, co mnie zażenowało, wpychanie się w kolejkę przed matki z dziećmi itp z flaszką najtańszej wódki w ręku.... i te tłumaczenie ze ja mam tylko jednen produkt to nie będę stał w kolejce oświadczył mi Pan w garniturze wracający z kościoła z najtańszą wódką w ręku....
                        Chyba dalszy komentarz jest zbyteczny.
                        Ja co prawda nie byłem w kościele ale spędziłem rodzinną niedzielę z dziećmi i żoną i nie piłem w dzień boży wódeczki pomimo tego ze seks lubię i nie przeszkadza mi ze ludzie czyli swingersi robią to w większym gronie.
                        Hipokryzja tych co uważają się za poprawnych ludzi i wielkich katolików jest tym samym czym tuszowanie pedofilii w kościele!!!
                        • Gość: gość 87 Re: Swingers party - pytanie IP: *.tktelekom.pl 02.07.13, 16:47
                          potwierdzam...niby wszyscy święci...i robią to po Bożemu,tylko czego pragną???a my szukamy Pani na domówkę/hotelówkę...i nie czujemy się z tym źle,jesteśmy sobą tel. 505801668
              • Gość: pi Re: Swingers party - pytanie IP: *.167.255.111.threembb.ie 12.10.14, 23:59
                Z normalnosci I nie z zaklamania
                Ile razy fantazjujesz kiedy meza nie ma zony?? A nawet jesli nie to nalezysz do tej nienormalnej grupy wyjatkow
                Pkpawelkob@gmail.com ..jesli zapragniesz dyskutowac
          • Gość: Być może zaścianko Re: Swingers party - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.13, 05:38
            Ja uważam, że z osobami, które potrzebują tego typu rozrywki jest coś nie tak. Może nawet nie zosobami, ale ze związkami tych osób na pewno. Jeśli marzy wam się seks z innym partnerem, inna pparą, to znaczy, że wasz związek nie spełnia waszych oczekiwań. Bo jeśli w związku jest wszystko ok, to nie chce się szukać nikogo innego albo dodatkowego. To jest zwyczajna zdrada, nazyeana przez was swingersowaniem, urozmaicaniem itp. Kto zakochany w swojej partnerce ( partnerze) może spokojnie patrzeć jak obcy człowiek uprawia z nia seks? A potem co, wysłuchujecie jak wspaniale ich zaspokoił? Więc w XXI wieku tak wyglądają pary, małżeństwa? To po co zakładać rodzinę, przecież po kilku takich przygodach i tak się rozpadnie. Bo nie wyobrażam sobie, żeby w takim związku można było mówić o zaufaniu, miłości, szacunku, bliskości.
            • Gość: zdzichu Re: Swingers party - pytanie IP: *.31.190.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.13, 09:01
              Właśnie to uwielbiam u swoich rodaków!!! Nie masz zamiaru tego robić - to po co komentujesz, umoralniasz innych (że nie powiem wpie....lasz się do związku innych osób). Chodzisz do kościoła to rób to dalej, ale na miłość boską nie zmieniaj innych. Oni nic złego nie robią. Nie mordują, nie gwałcą, nie kradną, jedynie się "bzykają".
      • Gość: ........ Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 22:34
        Czy ty rozumiesz słowo tolerancja. Ja mogę mieć tolerancję dla grzesznika który błądzi z głupoty, ale nie dla grzechu dlatego nie pochwalam swingowania. Głupota ludzka nie zna granic.
    • Gość: gosc Re: Swingers party - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.13, 12:26
      Uważam, ze takie zabawy wymagają przez de wszystkim dyskrecji i zaufania do „pomocnika”. Nie ma mowy o klubie w Ciechanowie bo wszystkie odwiedzające go osoby, były by na 100% przedmiotem plotek w tak małym miasteczku.
      Najpewniejsza, najbardziej dyskretna forma to domóweczka, spokojna imprezka we troje w domowym zaciszu cichutko przyjemnie i we własnym gronie:) na taki układ to i ja chętnie bym wszedł. Co w tym złego jeśli Pani ma duży temperament a jej mąż nie daje z nią rady? Po za tym wielu facetów fantazjuje o tym by zobaczyć swoją Panią w akcji, wiele Pań zapewne też ma ochotę jednak zawsze są obawy co mąż by powiedział…- a tym czasem facet myśli o tym samym w tajemnicy przed żoną czyta różne fora, przegląda strony, odwiedza kluby..:)
      Tak więc domóweczka ewentualnie wspólny wyjazd bo lokal w Ciechu nie ma sensu – no chyba że ma to być lokal dla warszawiaków np.:) lub mieszkańców innych miast i przy odpowiednim marketingu, frekwencja raczej będzie wysoka.
      • Gość: hhh Re: Swingers party - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.13, 20:12
        W Jaguarze był kiedys dobry klub :):):) heheheh tam tez swingowali ale sobie po odbytach :)
        • Gość: jaga Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 09:30
          stare dobre czasy, wróćcie.
    • Gość: ktoś Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 20:22
      Jest popyt w Ciechu?
      • Gość: no Re: Swingers party - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.13, 20:46
        Skoro lubicie takie zabawy to wezcie ze soba swoje mamy ludzie jestescie chorzy!!!!!!!!
        • Gość: ,, Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 07:27
          hotparty.pl/jama-zwierza-ciechanow-lokal-560.html
          • Gość: ciekawski Re: Swingers party - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.14, 12:33
            Super ,że Ciechanów zaczyna dorastać do dobrej zabawy.
            Pytanie czy ktoś tam był i co sądzi na temat tego miejsca ?
    • Gość: X Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 19:17
      Nawet zwierzętom nie jest wszystko jedno z kim i gdzie. Ludzie robiący takie rzeczy nie mogą podobać się normalnym ludziom a tym bardziej Bogu.
      • Gość: D. Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 20:56
        Czym się chwalicie, że wasze kobiety erotomanki dmuchają równie chorzy panowie. To się leczy!
        • Gość: normalny Re: Swingers party - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.14, 08:19
          Myślę ,że to raczej oznaka ludzi świadomych swojej seksualności , atrakcyjności.
          Częsty seks to zdecydowanie objaw zdrowia a nie zaniedbanego ciała i mało higienicznego trybu życia.
          Wielu z Was tutaj piszących nawet nie zdaje sobie sprawy z pragnień swoich współmałżonków ...
        • Gość: D. Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.14, 10:22
          Sex jest sprawą tak intymną i do uprawiania w małżeństwie, nie po bydlęcemu w grupach przypadkowych partnerów śliniących sie na widok nowej d..y. Jeśli komuś za mało w małżeństwie jest to dowód na konieczność leczenia. Skrzywienie swingersów polega na tym że to co nie normalne próbują propagować jako normalne, tak uważają i tak przekonują innych. W 100% objaw choroby psychicznej. To się leczy.
          • Gość: lol Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 00:10
            oj tam, zaraz leczy. chłopaki trochę sobie pogadają na forum i tyle tego seksu - pisanego. t.zw. katolicy spijcie spokojnie. ruja i porubstwo pozostaną poza opłotkami ciechanowa ;D
            • Gość: ON Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 20:18
              Nie tylko katolicy, myślę że każdy normalny nie pochwala bezrozumnego kopulanctwa. Moja żona jest tylko moja i inaczej być nie może. Współczuję tym osobnikom udających ludzi. Odrażające.
              • Gość: ........ Re: Swingers party - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 13:49
                ,, Normalny" pisze pewno o sobie że nie zdaje sobie sprawy z pragnień sexualnych współmałżonki, gratuluję dojrzałego związku. Nie promujmy proszę zachowań bydlęcych, mam nadzieję że zdecydowana większość z nas ceni się wyżej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka