martip89 08.01.14, 11:45 hej gdzie najtaniej mozna kupic wodke na wesele mysle tu o Pan Tadeusz, Zubrowka biala, Stock lub moze Krupnik... nie mamy pojecia ktora najlepsza tak wiec moze cos doradzicie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Re: wodka na wesele IP: *.free.aero2.net.pl 08.01.14, 12:49 z tych co podane to Stock... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wodka na wesele IP: *.play-internet.pl 08.01.14, 13:10 Zgadza się z podanych to stock, byłem nw wielu weselach i prawie zawsze byll stock, u mnie rowniez, a kupowany przez przedstawiciela Żywca w Babach pod ciechanowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyx Re: wodka na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.14, 14:34 Ja miałem na weselu stumbrasa i wszyscy bardzo chwalili więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
martip89 Re: wodka na wesele 08.01.14, 14:46 Dziękuje za podpowiedzi bo szczerze mowiac o wodce to ja nie mam pojecia i w tym wypadku bede liczyc na opinie innych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaja Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 15:30 Pan Tadeusz .. nie ma co przepłacać. Biała żóbrówka to zaraz wypomną, że tanioche kupił. Patrz na ulotkę w Polo Market oni maja promocje na wódki czasem da się kupić coś taniej albo z napojem ekstra to juz są pieniądze doprzodu. Za 2 miesiące a w dużych sklepach z dużym przerobem znacznie wcześniej zaczna byc odczuwalne skutki podwyżki alcyzy więc nie czekaj zbyt długo. Zawsze możesz kupić coś najtańszego i zrobić weselne naklejki. Gusta się zmieniają i tak jak kiedyś kolorowa to było coś złego tylko dla inteligentów o tyle teraz wódki żołądkowe czy balsamy są chwalone. Dla kobiet nielubiących ostrych napoi po 15-16 złotych mozesz kupić smaczne likiery (kokosowe, kawowe, czekoladowe) Finezja. Dużo lepsze niż przypadkowe wino a można też dodać do lodów. Tylko wtedy dla dzieci muszą być specjalne porcjez polewą a bez likieru. Odpowiedz Link Zgłoś
martip89 Re: wodka na wesele 08.01.14, 16:19 A co z wyborową? Za dwa tygodnie mamy zamiar juz kupic tak wiec odwiedzimy pewnie kilka sklepow czy hurtowni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 18:06 Polecam Pana Tadeusza, dobra i glowa nie boli :) ja kupowałam w hurtowni Janus na niechodzkiej, maja promocje weselne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 18:55 Ja kupowałem wódkę na wesele w sklepie "Smakołyk" i wszystkim wyśmienicie smakowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasko Re: wodka na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 08.01.14, 20:34 nemiroff, luksusowa - to są dobre wódki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 21:38 Biała Soplica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 23:13 Tylko wódka z BIEDRONKI,każdą oklej paragonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: wodka na wesele IP: 62.29.161.* 09.01.14, 14:26 Stock - u mnie na weselu, u brata i na wielu których byłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 12:15 Najgorzej jak dać chłopu zegarek.A samogonu to nie łaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 00:23 Najtaniej w eurocash przebój alkoholowy to 1906 ,pół litra za max 15zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: wodka na wesele IP: *.play-internet.pl 12.01.14, 19:08 na bazarku muj tawariszcz wasia paliwem lotniczym po dychu handluje i ma upusty dla żeniuchów ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: wodka na wesele IP: *.play-internet.pl 12.01.14, 21:47 ot durnota jak ty napisal wodka to polmos od wasi a nie od palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: wodka na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 19:10 jak chcesz mam kumpla z tego polmosu to może załatwić od przedstawicieli gdzieś 1-2 zł taniej niż w hurtowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wodka na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 21:23 który polmos masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: wodka na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 22:52 lublin, czyli stock lub de luxe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wodka na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.14, 10:28 w sklepie "przy Farze" de luxe 0,5l sprzedają po 16,95 to nie wiem czy teraz taniej kupisz w hurtowni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 18:18 Bimber smakuje jak łysky i to należy promować. Odpowiedz Link Zgłoś
0betka Re: wodka na wesele 16.01.14, 18:05 Stumbras z kłosem. Podobny do Finlandi w smaku. W Panoramie można negocjować cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wodka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 22:31 Kupiłbym coś w sklepie PEWEX za euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: wodka na wesele IP: *.matcom.com.pl 17.01.14, 18:39 Nie kupuj badziewja typu Zubruwka , Krupnik,Zołądkowa lepiej dać 5 zł wiećej i kupić coś konkretnego Stock,Biała Dama,Ozon.Maximus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: wodka na wesele IP: *.cnow.pl 28.01.14, 22:53 Polecam Stocka.U mnie tez byl:) Odpowiedz Link Zgłoś