Dodaj do ulubionych

Ciechanowonline.pl

02.02.14, 23:43
Co ta strona ma wspólnego z online, przecież tam nie ma nic na bieżąco? Galeria z grudnia, "hot news" 2 dni opóźnienia. Zdjęcia wzięte z kosmosu, nie ze zdarzeń które miały miejsce. Chyba jedna z niewielu stron gdzie nie można wyrazić własnego zdania, pod każdym artykułem jest brak komentarzy. Tylko, że komentarze ludzie piszą i ktoś je czyta, bo gdy namolnie pisałem kilka razy taki sam komentarz, to dostałem odpowiedź na maila i to nie był automat. Wstyd żeby w tych czasach straszyć ludzi takim gniotem .... I tylko reklamy PUK i GÓWNIARTO. Przepraszam , miałem się nie unosić.
Obserwuj wątek
    • Gość: bdb Re: Ciechanowonline.pl IP: *.30.9.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.14, 06:51
      Ostatni nius z piątku 31 stycznia: www.ciechanowonline.pl/news/view/6122
      • Gość: ded Re: Ciechanowonline.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.14, 07:05
        Mało masz innych portali?
    • Gość: dst Re: Ciechanowonline.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 08:14
      jest też news o recitalu Ireny Santor. Opanuj sie człowieku!!!!

www.ciechanowonline.pl/news/view/6127
      • Gość: . Re: Ciechanowonline.pl IP: *.cnow.pl 03.02.14, 09:21
        z tego co ja się orientuję to tak samo w Tygodniku jak i w portalach internetowych o wielu wydarzeniach należy poinformować redakcję bo niby skąd mają mieć wiedzę o wszystkim co się dzieje w mieście jest organizowanych tyle imprez i każdego dnia tyle się wokół nas dzieje że nie sposób ogarnąć i jeżeli redaktorzy nie dostaną jakiejś informacji to nic z tego nie będzie rozumiem że powstał ten post bo ktoś nie doczekał się jakieś informacji o czymś dla niego ważnym ale z drugiej strony nie raczył nikomu pisnąć nawet słówkiem o tym że to było tak ważne więc tak naprawdę to czyja to wina
        • Gość: zenek Re: Ciechanowonline.pl IP: *.centertel.pl 03.02.14, 13:02
          reklamy PUK i gobarto są chyba na innym portalu, o ktory portal ci chodzi?
          • Gość: snowden Re: Ciechanowonline.pl IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.14, 20:36
            strona od lat ascetyczna w formie, nadążają ale szału nie ma. Taki stronka informacyjna bez zacięcia dziennikarskiego.
            • Gość: czytelnik Re: Ciechanowonline.pl IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 22:14
              taką formę przyjęto w momencie założenia tej strony celem była informacja o tym co się dzieje w Ciechanowie i okolicach ascetyczna może i tak ale jakoś nie widzę żeby gazety zmieniały swój wygląd zaglądając tu wiemy czego się spodziewać i czego szukamy i chyba po to tu zaglądamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka