Dodaj do ulubionych

stomatolog?

19.02.14, 08:39
Pilnie potrzebna mi wizyta stomatologa. Obdzwoniłam wszystkich na nfz - zapisy od lipca, albo wcale, albo w ogóle nie odebrali a nawet dodzwoniłam się do centrum rehabilitacyjnego gdzie żadnego dentysty nie ma. Nie mam już czasu teraz obdzwaniać wszystkich prywatnie, dlatego proszę o informacje od osób, które chodzą/chodziły prywatnie - gdzie mieści się gabinet, kto jest dentystą i jaki jest koszt samej kontroli, porady co dalej. Serdecznie dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: stomatolog? IP: *.cnow.pl 19.02.14, 19:58
      zadzwon na małgorzacką. aldona suwinska
      • Gość: aaa Re: stomatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 20:27
        Socjalnie nie przyjmują, albo jak przyjdziesz na prywatnie to podwójną kasę zbiorą bo ci wpiszą jeszcze na fundusz, a w ten sposób to jeszcze kontrakt wykonają - piękny ten kraj.
    • Gość: Ona Re: stomatolog? IP: *.tktelekom.pl 22.02.14, 20:46
      Zadzwoń do p. Ani Kwiatkowskiej. Przyjmuje w gąskach. Jest bardzo dobrym stomatologiem.
      Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: stomatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 21:47
        Popiera bardzo dobry specjalista jeśli chodzi o stomatologie
        • Gość: liza Re: stomatolog? IP: *.play-internet.pl 23.02.14, 20:59
          a jeśli chodzi o dobrego protetyka kogo polecicie?
          • Gość: Adam Re: stomatolog? IP: 176.103.170.* 17.03.14, 22:12
            Jasinski w Czernicach Borowych, taniej niż Wyjadacze lokalni , a zabki ładne robi.
      • Gość: paula Re: stomatolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.14, 02:17
        również polecam p. Anię Kwiatkowską z Azaliowej na Gąskach :) super leczenie i co najważniejsze atmosfera co dla mnie przy moim strachu przed dentystą było na prawdę ważne :)
        • Gość: ania Re: stomatolog? IP: *.tktelekom.pl 01.03.14, 14:34
          A ile kosztuje wizyta u tej pani bo ja sie bardzo boje dentysty a czytam ze to super pani?
          • Gość: ona Re: stomatolog? IP: *.tktelekom.pl 01.03.14, 15:55
            Chyba 100 zl. Przynajmniej ja tyle placilam ostatnio. Ale nawet jakby brala wiecej to warto . Pozdrawiam.
            • Gość: ania Re: stomatolog? IP: *.tktelekom.pl 01.03.14, 18:08
              Bardzo dziekuje i pozdrawiam.
              • Gość: ;) Re: stomatolog? IP: *.centertel.pl 11.03.14, 09:49
                A czy ta Pani stomatolog wykonuje również licówki?Jeśli tak to w jakiej cenie?
                • Gość: anna Re: stomatolog? IP: *.dynamic.mm.pl 11.03.14, 17:00
                  Właśnie nie wykonuje. Już jej pytalam o to. Z tym trzeba udac sie do protetyka . Bede pod koniec marca u pani Niemeczek. Jak chcesz to podaj meila to powiem Ci co z tymi licowkami. Bo nikt z forumowiczow nie byl w stanie pomoc jezeli chodzi o ten temat. A ja bede wiedziala to chetnie sie podziele informacjami jakie uzyskalam od tej Pani . Pozdrawiam. Anna
                  • Gość: zuza Re: stomatolog? IP: *.centertel.pl 07.04.14, 13:33
                    I co się dowiedziałaś na temat licówek bo ja też szukałam w necie informacji ale nic nie znalazłam a teraz obdzwaniać każdego stomatologa czy wykonują takie usługi to trochę mi się nie chce :(
                    • Gość: ona Re: stomatolog? IP: *.dynamic.mm.pl 07.04.14, 18:28
                      PANI Niemeczek niestety nie wykonuje licówek. Pytalam ostatnio.
                      • Gość: ???? Re: stomatolog? IP: *.centertel.pl 07.04.14, 20:50
                        A czy ktoś w cichanowie wykonuje lub w okolicach ciechanowa?
                        • Gość: Kasia Re: stomatolog? IP: *.dynamic.mm.pl 08.04.14, 09:01
                          właśnie muszę się dowiedzieć. W FedMed może wykonują.
                          • Gość: ??? Re: stomatolog? IP: *.centertel.pl 08.04.14, 09:57
                            To napisz jak coś się dowiesz :) bo wychodzi na to ze tylko warszawa nam zostaje jak w ciechanowie tego nikt nie robi!
                            • Gość: kasia Re: stomatolog? IP: *.dynamic.mm.pl 08.04.14, 14:29
                              No dokładnie a w warszawie już ceny będą wyższe. :p dam znać jak czegoś się dowiem.
    • Gość: pacjent Re: stomatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.14, 11:24
      Jedyny i profesjonalny stomatolog w Ciechanowie to dr. Hajwos, raz pójdziesz a nigdy nie zamienisz na innego. Gabinet ma za dawną "modą polską" obecnie jest tam między innymi "Top secret" i za tym budynkiem w podwórku. Szczerze polecam.
      • Gość: ree Re: stomatolog? IP: *.play-internet.pl 14.03.14, 23:18
        czy też zajmuje się protetyką.
        • Gość: lookasz Re: stomatolog? IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.14, 16:20
          Tylko i wyłącznie doktor Kowalska z Tatarskiej (przy Biedronce). Pełen profesjonalizm, tylko jest trochę drogo i na wizytę trzeba czekać ok. 1,5-2 miesięcy.
          • Gość: Ha ha ha Re: stomatolog? IP: *.play-internet.pl 16.03.14, 23:30
            Pani Kowalska ha ha ha koń by się uśmiał...nalegała na chirurgiczne usunięcie bo INACZEJ SIĘ NIE DA NIKT TEGO PANU NIE ZROBI....no i zrobiła następnego dnia w tym samym miejscu,w tym samy gabinecie Pani Kamińska....
            • Gość: L Re: stomatolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.14, 14:29
              Popieram kilka postów wyżej , jak się ktoś dostanie do Pana Hajwosa to innego stomatologa więcej nie będzie szukał.
              Świetny człowiek i jeszcze lepszy specjalista !
              • Gość: whyou6 Re: stomatolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 21:43
                Jakie są mniej więcej ceny u pani Kowalskiej? Chociażby za wypełnienie zęba?
    • cola-10 [...] 27.08.16, 18:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka